ویزای همراه استرالیا موضوعی است که در ادامه این مقالهه بررسی خواهیم کرد ، تا انتهای مقاله همراه ما باشید .ویزای خانوادگی استرالیا یکی از راه های مهاجرت به این کشور است که نیاز به شرایط خاصی دارد.
تعدادی از ویزاهای مهاجرتی برای مهاجرت به استرالیا وجود دارد، مانند نامزدی، ازدواج، فرزند و والدین که برای افرادی صادر می شود که اعضای خانواده آنها تابعیت استرالیا دارند یا ویزای اقامت دائم استرالیا دارند یا یک شهروند نیوزلند بوده و می توانند در استرالیا اقامت داشته باشند.
از آنجا که ویزای همراه استرالیا، نیاز به حمایت مالی دارد، ویزای خانوادگی با توجه به رابطه خانوادگی متقاضی بررسی می شود و هرچه روابط خانوادگی نزدیکتر باشد، روند درخواست ویزا سریعتر انجام می شود.
متقاضیان ویزای همراه در استرالیا به مهارت، دانش و مدرک زبان انگلیسی نیازی ندارند.
البته ویزای همراه استرالیا انواع مختلفی دارد که شامل موارد زیر است:
- ویزای والدین استرالیا
- ویزای ازدواج و نامزدی استرالیا
- ویزای فرزندان استرالیا
- ویزای آخرین خویشاوند بازمانده
- ویزای خویشاوند وابسته سالمند
- ویزای خویشاوندی یتیم استرالیا
- ویزای فرزند خواندگی استرالیا
ویزاهای خویشاوندی استرالیا به ویزاهایی گفته می شود که نیاز به داشتن عضوی از خانواده در کشور استرالیا دارد. این عضو ها می توانند پدر یا مادر، خواهر یا برادر، فرزند، نامزد یا همسر و در برخی از موارد فامیل دور هم باشد. در ادامه به صورت مفصل به بررسی هر یک از این موارد می پردازیم.
آنچه در این مقاله میخوانید :
ویزای والدین استرالیا و شرایط دریافت آن
افرادی که می خواهند برای ویزای والدین استرالیا که یکی از زیر شاخه های ویزای همراه استرالیا است اقدام کنند، ابتدا باید دو شرط زیر را داشته باشند.
- یک فرزند در استرالیا داشته باشند که یک شهروند استرالیا، یا یک مقیم استرالیا باشد که حداقل 2 سال در استرالیا زندگی کرده باشد یا اینکه به عنوان یک شهروند نیوزلند که حداقل 2 سال در استرالیا زندگی کرده باشد.
- در آزمون تعادل خانواده شرکت کرده و جواب مثبت بدست بیاورند. این آزمون در مورد تعداد فرزندان آنها در استرالیا و خارج از کشور استرالیا و مقایسه تعداد آنهاست.
اگر نتایج فوق مثبت باشد ، والدین بسته به سن و شرایط پرونده می توانند برای یکی از انواع ویزاها درخواست دهند. پس از اخذ ویزای والدین، آنها می توانند در استرالیا کار یا تحصیل کنند و در صورت دریافت ویزای روابط عمومی یا اقامت، در سیستم پزشکی استرالیا ثبت نام کنند.
شرایط دریافت ویزای اقامت والدین بالای 65 سال سن در استرالیا چیست؟
اگر والدین بیش از 65 سال دارند و در استرالیا زندگی می کنند، باید در مراحل درخواست ویزا همراه درکشور استرالیا باشند.
به طور کلی این دسته از والدین می توانند با استفاده از سه روش زیر اقدام به دریافت ویزا کنند:
- ویزای 804 جهت دریافت اقامت دائم
- ویزای 864 جهت دریافت اقامت دائم
- ویزای 884 جهت دریافت اقامت موقت دو ساله
شرایط دریافت ویزای اقامت والدین خارج از استرالیا
درصورتی که والدین با هر سن و سالی خارج از استرالیا باشند، می توانند به سه طریق اقدام به دریافت ویزا اقامت استرالیا کنند.
- ویزای 103 جهت دریافت اقامت دائم
- ویزای 143 جهت دریافت اقامت دائم
- ویزای 173 جهت دریافت اقامت موقت 2 ساله
شرایط ویزای والدین استرالیا در سال 2021
ویزای والدین استرالیا به گونه ای است که اگر نیمی از فرزندان در استرالیا باشند و فرزندان نیز در استرالیا با تابعیت استرالیا زندگی کنند، می توانند از والدین خود حمایت کرده تا ویزای والدین استرالیا را برای آنها ایجاد شود. اما این شرایط برای والدین سخت و پرهزینه است (حدود 50000 دلار برای هر نفر).
بنابراین تقاضا برای نوع جدید ویزا برای والدین از سال 2016 آغاز شد و قرار است این ویزا در اوایل سال 2019 به افراد داده شود.
پس از آغاز کمیته های مهاجرت والدین و اعتراض آنها به کارزارهای تسهیل ورود والدین به کشور، دولت وقت به ریاست مارکوم تورنبول به متقاضیان قول داد نوع جدید ویزای والدین استرالیا را ارائه دهد.
سرانجام اعلام شد که متقاضیان جدید ویزای والدین استرالیا به مدت یک سال می توانند از ابتدای سال 2019 با ویزای 3 ساله و 5 ساله وارد استرالیا شوند.
قیمت ویزای 3 ساله 5000 دلار و ویزای 5 ساله 10هزار دلار خواهد بود که با همان قیمت تا 5 سال قابل تمدید است. تفاوت این نوع ویزا با ویزای فعلی والدین در این است که آزمون جدیدی برای تست بالانسی خانواده (داشتن نیمی از فرزندان در استرالیا) مورد نیاز نیست.
اما این لایحه مخالفان و موافقان زیادی دارد. بسیاری از حامیان معتقدند که با ارائه این لایحه، خانواده های بیشتری می توانند در کنار هم باشند و از بودن در کنار یکدیگر لذت ببرند، به علاوه این ویزا باعث می شود بودن خانواده ها در کنار یکدیگر راحت تر شود.
اما برخی دیگر معتقدند که این ویزا چندان مفید نیست، زیرا با هزینه بسیار کمتر مادر می تواند از طریق ویزای توریستی استرالیا به مدت طولانی به استرالیا رفته و نیازی به پرداخت هزینه های زیاد برای این ویزا نیست.
البته در ویزای توریستی امکان اقامت بدون خروج از کشور وجود ندارد که می تواند تنها نکته منفی این نوع ویزا باشد، زیرا هر بار که به کشور ورود و خروج دارید، هزینه زیادی برای خرید بلیط صرف می کنید.
مخالفان همچنین اعلام کردند که دولت نباید نوع ویزایی را که در ابتدا متعهد شده بود، تغییر دهد. به عنوان مثال، در مدل ویزای اصلاح شده، فقط یکی از پدر و مادرهای زوجین می توانند درخواست این نوع ویزا را بدهد، که باعث اختلاف نظر بین زن و شوهر می شود که کدام یک از والدین خود را حمایت کنند.
در حالی که این مورد از ابتدا در لایحه نبوده، چنین به نظر می رسد ویزای والدین استرالیایی که به تازگی معرفی شده هنوز تعداد زیادی متقاضی دارد و باید دید بعد از معرفی این نوع ویزا، هنوز چند درصد از افراد می خواهند اقدام کنند.
مقاله های پیشنهادی : انواع ویزا
ویزای ازدواج و نامزدی استرالیا و شرایط اقامت در استرالیا
یکی دیگر از زیر شاخه های ویزای همراه استرالیا، ویزای ازدواج است ، این نوع از ویزا مخصوص متقاضیانی است که از طریق ازدواج با شهروند استرالیا، قصد مهاجرت به استرالیا را دارند در حال حاضر انواع مختلفی از ویزای ازدواج استرالیا وجود دارد که در ادامه به بررسی هر یک از این ویزاها می پردازیم.
1- ویزای 820 و 801 استرالیا
این نوع از ویزا به صورت موقت بوده و به متقاضی اجازه می دهد تا زمان تکمیل ویزای اقامت دائم خود، ویزای 801 استرالیا در استرالیا بماند و ویزای اقامت دائم خود را دریافت کند.
- شرایط برای متقاضی: شخص متقاضی ویزای ازدواج باید حداقل 18 سال سن داشته باشد.
- درخواست ویزا: هنگام درخواست ویزای 820 (اقامت موقت) و زمان تصمیم گیری برای اخذ ویزا، شما باید در استرالیا باشید ، اما برای دریافت ویزای 801 (اقامت دائم) نیازی به حضور در استرالیا ندارید.
- شرایط حمایت مالی: شخصی که متقاضی می خواهد با او ازدواج کند باید تابعیت استرالیا یا مقیم استرالیا با اقامت دائم در استرالیا یا شهروند نیوزلند باشد (حق زندگی در استرالیا را دارد). شریک متقاضی همچنین باید ظرف دو سال از گرفتن ویزای استرالیا 820 (اقامت موقت) نیازهای اساسی زندگی متقاضی، از جمله مسکن، نیازهای مالی و DA را تأمین کند، این تعهد باید کتبی ثبت شود.
- اعتبار ویزا: ویزا 820 (اقامت موقت) به مدت 2 سال تا صدور یا رد ویزای 801 (اقامت دائم) معتبر است. ویزا 801 نیز از لحظه صدور آن به مدت نامحدود معتبر است.
- اخذ ویزا: متقاضی باید تا زمان اعلام نتایج ویزای ازدواج دائم در استرالیا اقامت داشته باشد. متقاضیان باید قبل از پایان ویزای موقت برای ویزای دائمی استرالیا اقدام کنند. روابط فرد با شریک زندگی به عنوان بخشی از روند درخواست ویزای استرالیا ارزیابی می شود. باید شواهدی ارائه شود که رابطه بین آنها واقعی است، نه فقط به منظور اخذ اقامت استرالیا از طریق ازدواج. علاوه بر این، مدارک دیگری مانند عدم سوء پیشینه، معاینه پزشکی، آزمون زبان و غیره باید ضمیمه شود.
- تابعیت استرالیا: متقاضی پس از 4 سال اقامت در استرالیا می تواند برای تابعیت استرالیا اقدام کند و از خدمات پزشکی رایگان برخوردار شود.
2- ویزای 309 و 100 استرالیا
تمام شرایط ویزا 100 و ویزای 300 تقریباً مشابه با ویزاهای 820 و 801 است ، اما بزرگترین تفاوت در این است که متقاضی ویزای ازدواج در ویزای 820 باید از طریق سایر ویزاها مانند ویزای نامزدی استرالیا (ویزای استرالیا 300) وارد استرالیا شود. این ویزا اعمال می شود، اما ویزای استرالیا 309 (ویزای موقت) به متقاضی اجازه می دهد تا زمان اعلام نتیجه ویزای دائمی، مستقیماً وارد استرالیا شود و در این کشور اقامت کند.
شرایط ویزای نامزدی استرالیا
- شرایط متقاضی: متقاضی ویزای نامزدی باید حداقل 18 سال داشته باشد. برای ازدواج با داماد درخواست ویزا کرده و از قبل با او آشنا شده و وی را ملاقات کرده باشد.
- درخواست ویزا: متقاضی ویزای نامزدی هنگام درخواست این ویزای استرالیا و زمانی که این ویزا در مرحله تصمیم گیری است، نباید در استرالیا حضور داشته باشد.
- اعتبار ویزا: ویزای این کشور به مدت 9 ماه اعتبار دارد. متقاضی باید در این 9 ماه وارد استرالیا شود و با نامزد خود ازدواج کند. ضروری نیست که این ازدواج در استرالیا انجام شود. متقاضیان باید قبل از انقضا ویزا برای ویزای استرالیا 801 و ویزای استرالیا 820 (ذکر شده در بالا) اقدام کنند. اگر در این مدت ازدواج انجام نشود، ویزای ازدواج لغو شده و فرد باید به کشور خود برگردد.
نکته: پروسه این نوع ویزای مهاجرتی در حدود 4 الی 6 ماه است.
درباره استرالیا بیشتر بدانیم ——-> ویزای کار استرالیا
شرایط ویزای فرزندان استرالیا
اگر همزمان با فرزندان خود متقاضی ویزا هستید، اداره مهاجرت استرالیا همزمان با ویزا برای فرزند شما ویزا صادر می کند و نیازی به درخواست ویزای کودک ندارید. اما در برخی موارد، شما تصمیم می گیرید بدون فرزند وارد استرالیا شده تا پس از مطالعه شرایط، فرزند خود را ببرید. در این شرایط است که باید درخواست ویزای جداگانه برای فرزند خود بدهید. در ادامه به بررسی انواع ویزای فرزند در کشور استرالیا می پردازیم.
ویزای فرزند استرالیا – ویزای 101 استرالیا
این ویزا به فرزندی که خارج از استرالیا است اجازه می دهد به استرالیا بیاید و با والدین خود زندگی کند.
شرایط والدین (حامی مالی)
- سن: بالای 18 سال
- رابطه: متقاضیان ویزای فرزند استرالیا برای فرزندان خود، یا باید والدین بیولوژیکی آنها، یا شریک زندگی بیولوژیکی هر یک از والدین یا نامادری / ناپدری باشند (در صورتی که مسئولیت فرزند همسر سابق خود را بر عهده دارند).
- حمایت مالی: والدین واجد شرایط برای شرکت باید فرزند یا فرزندان خود را حمایت مالی کنند.
- اقامت در استرالیا: حداقل یکی از والدین باید تابعیت استرالیا داشته باشد یا ویزای دائمی استرالیا داشته باشد و یا شهروند نیوزلند باشند.
- اخذ ویزای کودک: والدین می توانند به نمایندگی از فرزندان زیر 18 سال برای دریافت این ویزا اقدام کنند.
- مسئولیت ها: والدین باید از طرق مختلف از فرزند حمایت کنند، از جمله حمایت مالی برای تأمین نیازهای قانونی (طی دو سال اول اقامت فرزند در استرالیا)، نیاز به کلاس زبان و مستقر شدن در استرالیا.
شرایط فرزند
- تاهل: فرزند باید مجرد باشد.
- سن: این ویزا معمولاً برای افراد زیر 18 سال صادر می شود. افراد بین 18 تا 25 سال در صورتی که دانشجوی تمام وقت باشند یا از معلولیت رنج ببرند و نیاز به حمایت والدین داشته باشند می توانند برای این ویزا اقدام کنند.
- رابطه: فرزند بیولوژیکی یا فرزندخوانده توسط والدین حمایت مالی می شود (فرزندخواندگی باید قبل از زندگی والدین در استرالیا یا بدست آوردن یک شهروند واجد شرایط نیوزلند انجام شود). این ویزا شامل فرزند همسری (زیر 18 سال) نیز می شود که در حال حاضر شریک والدین نیست اما از نظر قانونی مسئول آن است.
- اخذ ویزای کودک: کودک هنگام درخواست، تصمیم گیری و اخذ ویزای کودک استرالیا باید خارج از استرالیا باشد. اگر کودک در زمان درخواست ویزا در استرالیا باشد، باید برای ویزای 802 استرالیا اقدام کند.
- پس از اخذ ویزا: کودک باید در روز مشخص شده به استرالیا برسد و نباید قبل از ورود به استرالیا ازدواج کند.
ویزای فرزندخواندگی استرالیا – ویزای استرالیا 102
این ویزا به کودکی که در خارج از استرالیا زندگی می کند اجازه می دهد تا به استرالیا بیاید و با والدینی که او را به فرزندی قبول کرده اند زندگی کند.
شرایط والدین (حامی مالی)
- سن: بالای 18 سال
- حمایت مالی: والدین واجد شرایط باید فرزند خوانده خود را حمایت مالی کنند.
- اقامت در استرالیا: حداقل یکی از والدین باید تابعیت استرالیا داشته باشد، ویزای دائمی استرالیا داشته باشد یا شهروند نیوزلند باشد.
- اخذ ویزای فرزند: والدین باید از طرف فرزند برای این ویزا اقدام کنند. اگر فرزندخواندگی از طریق سازمان های ایالتی یا منطقه ای باشد، می توانید قبل از فرزندخواندگی نهایی برای این ویزا اقدام کنید.
- اگر زمان فرزندخواندگی قبل از زمانی باشد که والدین اقامت دائم یا تابعیت استرالیا را کسب کرده اند، فرزند خوانده می تواند درخواست ویزای 101 استرالیا را بدهد.
- مسئولیت ها: والدین باید از روش های مختلف از فرزند خود حمایت کنند، از جمله حمایت مالی برای تأمین نیازهای قانونی (طی دو سال اول اقامت کودک در استرالیا)، نیاز به کلاس زبان و مستقر شدن در استرالیا.
- وضعیت فرزندخواندگی: فردی به عنوان فرزندخوانده عنوان می شود به تور کانونی به فرزندخوندفی
- فرزندخوانده باید زیر 18 سال باشد. اگر زمانی که برای ویزای فرزند استرالیا انجام می شود سن فرزند زیر 18 سال باشد و زمانی که نتیجه نهایی ویزای فرزند مثبت اعلام می شود این فرزند 18 ساله می شود، ویزا باطل می شود چرا که این ویزا برای زیر 18 سال است.
- محل زندگی: فرزند باید در خارج از استرالیا سکونت داشته باشد.
- اخذ ویزای فرزند: فرزند در زمان درخواست، تصمیم گیری نهایی و اخذ ویزا باید خارج از خاک استرالیا باشد.
ویزا 115- آخرین ویزای آخرین بازمانده خویشاوند
در سیاست های کلان و سیاست های خرد عملی، استرالیا برنامه های متعددی با هدف حفظ هسته اصلی خانواده و جلوگیری از جداشدن خانواده های مهاجر دارد.
در همین راستا، در بیشتر برنامه ها و سیستم های مهاجرتی استرالیا، شاهد ایجاد و صدور ویزاهای مختلف برای خانواده ها و اقوام هستیم. یکی از این نوع ویزا آخرین ویزای بازمانده است که به ویزای 115 معروف است.
ویزای 115 از نظر ساختاری برای افرادی در نظر گرفته شده است که تمام اعضای خانواده آنها به استرالیا مهاجرت کرده اند و همانطور که از نامشان مشخص است آخرین بازماندگان کشور مبدا هستند. البته باید توجه داشت که همه اعضای خانواده از بستگان درجه یک هستند که می توانند از او مراقبت کنند. اگر کلیه اعضای خانواده (بستگان درجه یک) به استرالیا سفر کرده و در این کشور اقامت داشته باشند ، فرد مستعد ویزای 115 هستند.
شرایط دریافت ویزای 115 – آخرین بازمانده خویشاوند
- همه اقوام درجه یک که زنده مانده اند، از جمله پدر، مادر، خواهر، برادر و همسر ساکن استرالیا بوده، به گونه ای که هیچ کس دیگری قادر به حمایت و نگهداری از فرد در کشور مبدا نباشد.
- اعلام حمایت از یکی از اقوام نزدیک یا به عبارت دیگر کمک مالی برای حمایت از مهاجرت وی؛ ازجمله این افراد می توان به فرزندان، خواهر یا برادر اشاره کرد. حامی مالی باید یک تعهد قانونی (AoS) امضا کند و به دولت اطلاع دهد. بر اساس این تعهد، حامی مالی باید متقاضی ویزای 115 را تحت شرایط خاصی نگهداری و حمایت کند.
- سایر شرایط معمولی مانند سلامت جسمی و روانی نیز بسته به شرایط ویزا مهم هستند. برای افرادی که تحقق این شرایط برای آنها غیرممکن است، مهاجرت دشوارتر خواهد بود.
- هزینه ویزای استرالیا برای بازمانده 6500 دلار است و البته این قیمت بسته به شرایط ممکن است متغیر باشد.
بورسیه بر اساس نیاز مالی با توجه به نیاز مادی دانشجویان در نظر گرفته شده است. باید در نظر داشته باشید، برخی از دانشگاه ها و کالج ها بورس تحصیلی مبتنی بر نیاز مالی را به دانشجویان بین المللی ارائه می دهند. برای دریافت شرایط و مدارک لازم برای اینگونه از بورسی های تحصیلی بهتری است که سایت رسمی دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید.
درباره استرالیا بیشتر بدانیم ——–> مهاجرت به استرالیا
ویزای خویشاوند وابسته سالمند
این نوع ویزا برای افراد بالای 65 سال، که مجرد هستند و خارج از استرالیا زندگی می کنند و علاوه بر این وابستگی مالی قابل توجهی به یکی از اقوام خود در استرالیا دارند و این وابستگی از سه سال پیش آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
این وابستگی می تواند به خود شخصی که در استرالیا است یا به همسر یا شریک زندگی شخص وابسته باشد. فردی که به عنوان اقوام در استرالیا اقامت دارد باید مقیم استرالیا یا مقیم نیوزیلند باشد که حداقل 2 سال در آن کشور زندگی کند و مسئولیت کلیه هزینه های شخص سالخورده را بر عهده داشته باشد.
این افراد مسن می توانند با بستگان خود در استرالیا زندگی کرده و با مهاجرت دائم خود در استرالیا زندگی کنند. ویزای سالمند یک ویزای دائمی استرالیا است که به فرد مسن اجازه می دهد به استرالیا مهاجرت کند تا بتواند حمایت مالی خود را از خانواده اسپانسر دریافت کرده و از آنها مراقبت کند.
ویزای خویشاوند یتیم استرالیا
ویزای 117، معروف به ویزای خویشاوند یتیم استرالیا، به یک کودک تنها (بی سرپرست) اجازه می دهد تا به استرالیا بیاید و با اقوام ساکن آن کشور زندگی کند. واضح است که این ویزا مخصوص افرادی است که والدین آنها فوت کرده اند ، به همین دلیل ویزای خویشاوند یتیم استرالیا نامیده می شود. روند دریافت این ویزا به دو دسته از عملکرد و تعهدها وابسته است که شامل:
- مسائل مربوط به کودک
- مسائل مربوط به اقوام ساکن استرالیا
چه افرادی می توانند از کودک یتیم حمایت و سرپرستی داشته باشند؟
فرد حامی مالی باید تابعیت قانونی یا شهروندی کشور استرالیا را داشته باشد.
بدیهی است که شخص حامی باید با کودک رابطه خویشاوندی داشته باشد. شخص می تواند برادر، خواهر، پدربزرگ، مادربزرگ، خاله، دایی، عمه یا دایی فرزند باشد تا از او حمایت کند. تهیه اسناد و مدارک در مورد این موضوع بسیار اهمیت دارد.
علاوه بر این، اقوام باید در استرالیا زندگی کند. اقامت به این معنی است که وی در همه زمان ها حضور داشته، زندگی کرده و حداقل طی دو سال گذشته کشور را ترک نکرده است.
برای افرادی که برای یکی از بستگان خود ویزای خویشاوند یتیم استرالیا را درخواست می کنند و خودشان از طریق ازدواج یا ویزاهای خانوادگی دیگر به استرالیا مهاجرت کرده اند، ملاحظات خاصی وجود دارد.
شرایط دریافت ویزای خویشاوند یتیم استرالیا
موارد ذکر شده در بخش قبلی شرایطی بود که حامی باید داشته باشد، اما در مورد خود فرزند:
فرزند باید زیر 18 سال باشد. برای کسانی که به سن 18 سالگی رسیده اند، گرفتن ویزا در شرایط عادی امکان پذیر نیست.
در مورد والدین کودک، لزوماً مرگ آنها نیست. به طور کلی، برای درخواست ویزای بستگان یتیم استرالیا، کودک باید به طور قانونی همراه باشد. چندین روش مختلف برای مراقبت از کودک وجود دارد. اگر والدین زنده هستند ، یا باید رسماً مفقود شوند یا بیماری حاد جسمی داشته باشند به گونه ای که نتوانند کارهای شخصی خود را انجام دهند. اما در صورت مرگ آنها ، احتمالاً هر دو درگذشتند.
اگر کودکی بیمار شد ، کودک باید از سلامتی خوبی برخوردار باشد یا آن را به افسر مهاجرت گزارش دهد. علاوه بر سلامت جسمی ، سلامت روان نیز مهم است.
اگر کودک بالای 16 سال دارد ، مقامات ذیصلاح قانونی باید رسما تأیید کنند که کودک سابقه کیفری ندارد.
مقاله پیشنهادی ——-> انواع ویزا استرالیا
نتیجه گیری
استرالیا به کنار هم بودن اعضای خانواده احترام کذاشته و از اعضای خانواده وابستگانی که به عزیزان خود وابسته تر هستند، حمایت می کند. ویزای همراه در استرالیا به افراد واجد شرایط اجازه می دهد تا حمایت مالی از اعضای خانواده را به طور موقت یا دائم دریافت کنند. شخص حامی و متقاضی باید معیارهایی را داشته باشند که بسته به ویزا ممکن است متفاوت باشد. روش های زیادی برای مهاجرت خانوادگی به استرالیا وجود دارد که از جمله این روش ها می توان به ویزای بستگان، همسر،فرزند، آخرین بازمانده و خویشاوند یتیم است که تمامی این روش ها به صورت مفصل در این مقاله قرار داده شده است.
سوالات متداول
- ویزای والدین استرالیا
- ویزای ازدواج و نامزدی استرالیا
- ویزای فرزندان استرالیا
- ویزای آخرین خویشاوند بازمانده
- ویزای خویشاوند وابسته سالمند
- ویزای خویشاوندی یتیم استرالیا
- ویزای فرزند خواندگی استرالیا
این نوع از ویزا مخصوص متقاضیانی است که از طریق ازدواج با شهروند استرالیا، قصد مهاجرت به استرالیا را دارند.
این نوع ویزا برای افراد بالای 65 سال، که مجرد هستند و خارج از استرالیا زندگی می کنند و علاوه بر این وابستگی مالی قابل توجهی به یکی از اقوام خود در استرالیا دارند و این وابستگی از سه سال پیش آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
درخواست ارزیابی
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست ارزیابی خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
ارتباط با ما
اگر درباره ی این مقاله سوالی داشتید که به پاسخش نرسیدید، متخصصان ما آماده پاسخگویی به شما هستند.