یکی از عواملی که استرالیا را به کشوری توسعه یافته تبدیل می کند، وجود نیروی انسانی استثنایی از سراسر جهان در این کشور است. در واقع، دولت استرالیا با اتخاذ سیاست هایی، نخبگان کشورهای دیگر را تشویق به مهاجرت به این کشور می کند. یکی از برنامه های دولت استرالیا برای جذب نخبگان از کشورهای دیگر، ویزای استارت آپ است. در نتیجه، اداره مهاجرت استرالیا برای کسانی که ایده جدیدی دارند و می خواهند آن را در استرالیا پیاده کنند، با ارائه ویزا استارت آپ استقبال می کند. اگر ایده یا اختراع جدیدی دارید، ممکن است دوست داشته باشید که چگونه می توانید ویزای استارتاپ استرالیا را دریافت کنید. خوشبختانه پاسخ سوالات شما در این مقاله داده شده است.
در این مقاله می خواهیم نگاهی به یکی از انواع ویزا یعنی ویزای استارت آپ استرالیا و شرایط آن بیندازیم. بنابراین اگر ایده یا طرح جدیدی دارید، به شما توصیه می کنیم این مقاله را از دست ندهید و تا انتها این مقاله را مطالعه کنید.
استارت آپ چیست؟
در سال های اخیر، اصطلاح استارت آپ به طور گسترده رایج شده است. امروزه بسیاری از شرکت های بزرگ و موفق خود را به عنوان استارت آپ معرفی کرده اند. سوالی که مطرح می شود در تعریف و ماهیت آن است.
به طور کلی استارتاپ ها پروژه هایی هستند که یک ایده خام را با کمک یک گروه منجر به تولید محصول کرده و زمینه را برای فروش آن محصول فراهم می کنند.
ایده های راه اندازی موفق استارت آپ لزوماً کار علمی پیچیده نیست. بلکه در ساخت محصول و فروش آن باید موفق تر از دیگران عمل کنید.
مشکل اکثر استارتاپ ها جمع آوری هزینه های لازم برای بازاریابی ایده های جدید است. به طور معمول، در ابتدای یک استارت آپ، افراد و شرکت های دیگر از استارت آپ شما حمایت می کنند تا کسب و کار شما راه افتاده تا در طول زمان سودآور شوند.
امروزه وجود استارتاپ ها یکی از شاخص های توسعه و پیشرفت کشورها می باشند. چندین کشور در سراسر جهان در تلاش هستند تا با اتخاذ سیاست هایی از این ابتکارات حمایت کنند. برخی از کشورها نیز می خواهند ایده های جالبی را از کشورهای دیگر جذب کنند.
مقاله پیشنهادی ——-> مهاجرت استارتاپی
تفاوت استارت آپ با شرکت
به طور کلی استارت آپ ها مانند شرکت های سنتی بوده و هدفشان جذب مشتری و کاربرانی برای درآمدزایی هستند. با این حال، دو تفاوت اصلی بین استارت آپ ها و شرکت های سنتی وجود دارد:
استارت آپ ها کم کم رشد می کنند
نحوه کار در شرکت های سنتی مشخص است. شما تصمیم گرفتید یک رستوران باز کنید. مشخص است که برای این کار چه باید کرد. مهمترین سوال سرمایه کافی است. سایر مراحل نیز واضح و شفاف هستند و معمولاً رستوران مورد نظر طی سپری کردن مراحل مورد نیاز راه اندازی می شود.
استارت آپ ها متفاوت عمل می کنند. شما معمولاً کسب و کار را به صورت مرحله ای گسترش می دهید زیرا ایده جدیدی دارید. اگر در هر نقطه ای به این نتیجه رسیدید که ابتکار عمل به نتیجه مطلوب نرسیده است، روند توسعه پروژه متوقف خواهد شد.
استارتآپها بر مبنای علمی توسعه مییابند
نکته مهم دیگر در تفاوت استارت آپ ها با شرکت های سنتی این است که پیشرفت کسب و کار در استارت آپ ها بر اساس اصول علمی روز است و تبلیغات و بازاریابی نیز بر اساس اصول علمی روز دنیا انجام می شود.
اما در تجارت سنتی میتوانید اصول و مراحل را از پدرتان بدون نیاز به اطلاعات جدیدی یاد بگیرید. زیرا در مقابل استارت آپ هایی با ایده های جدید، در شرکت های سنتی نتیجه نهایی تا حد زیادی مشخص است و موفقیت یا شکست به عوامل متعددی بستگی دارد.
مقاله پیشنهادی ——-> مهاجرت از طریق ثبت شرکت
ویزای استارت آپ استرالیا چیست؟
یکی از رایج ترین راه های مهاجرت به استرالیا، درخواست ویزای 188 استرالیا می باشد. شما موافقت می کنید که برای دریافت این ویزا حداقل 300000 دلار در استرالیا سرمایه گذاری کنید و از همین رو به شما ویزای 5 ساله تعلق می گیرد.
واضح است که شرط سرمایه گذاری 300 هزار دلاری برای همه آسان نیست. اداره مهاجرت استرالیا امکان اخذ ویزای کارآفرینی استرالیا را بدون سرمایه گذاری برای شما فراهم کرده است. بر این اساس، به کسانی که می توانند ایده جدیدی را در استرالیا پیاده کنند، ویزای زیر کلاس 188e استرالیا را اعطا می کند.
در واقع ویزای استارت آپ با چند تفاوت دقیقاً مشابه ویزای کارآفرینی استرالیا است. برای روشن شدن تفاوت بین ویزای کارآفرینی معمولی و ویزای استارت آپی، اجازه دهید به تفاوت های این دو اشاره داشته باشیم.
- تفاوت اصلی بین ویزای کارآفرینی و ویزای استارت آپ راه اندازی ایده جدید است. برای گرفتن ویزای استارت آپ باید یک ایده یا اختراع جدید و یا یک طرح تجاری نو داشته باشید.
- برای استارت آپ در استرالیا باید ویزای کارآفرینی خود را به ارزش حداقل 300000 دلار آمریکا دریافت کنید. از طرف دیگر، لازم نیست در یک استارتاپ درآمد کسب کنید.
- تفاوت نهایی در زمینه نمره زبان است. برخلاف ویزای کارآفرینی، ویزای استارت آپ دارای 6 نمره در تمامی مهارت ها می باشد.
با در نظر گرفتن این موضوع، به نظر می رسد ویزای کارآفرینی گزینه بسیار بهتری برای افراد ثروتمند است زیرا دیگر نیازی به ایده جدیدی ندارد. با این حال، اگر توانایی مالی برای انجام این کار را ندارید، می توانید از طریق ویزای استارت آپ اقدام کنید، در این صورت دیگر نیازی به سرمایه گذاری در استرالیا نخواهید داشت.
مقاله پیشنهادی ——-> انواع ویزا استرالیا
استارت آپ های غیرقابل قبول در استرالیا
تا به حال با تعریف و همچنین شرایط لازم برای اخذ ویزای استارت آپ استرالیا آشنا شده اید. نکته مهمی که باید به آن توجه کنید این است که برخی از انواع و اقسام استارت آپ ها توسط اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته نمی شوند و نمی توانید از آنها برای اخذ ویزای استارت آپ استرالیا استفاده کنید.
افراد زیر واجد شرایط ویزای استارت آپ استرالیا نیستند:
- فعالیت در زمینه ساخت و ساز
- در زمینه اشتغال نیروی کار. استارتاپ روی جذب نیرو و منابع انسانی تمرکز کند.
- خرید یک کسب و کار جدید. متقاضی نمی تواند با ویزای استارت آپ استرالیا یک کسب و کار موجود را خریداری کنید.
- افتتاح شعبه یک شرکت موجود: شرکت شما نباید شعبه جدیدی از یک شرکت موجود افتتاح کند.
به غیر از 4 مورد بالا، موقعیت ها و تلاش های دیگر قابل قبول است.
مقاله پیشنهادی ——-> بهترین کشور برای استارتاپ
مزایای ویزای استارت آپ استرالیا
ویزای استارتاپ استرالیا زیرمجموعه ای از ویزای ۱۸۸ استرالیا یا ویزای کارآفرینی است. مزایای اصلی این ویزا عبارتند از:
- برخلاف ویزای کارآفرین معمولی که از شما می خواهد در استرالیا سرمایه گذاری کنید، ویزای استارت آپ استرالیا نیازی به سرمایه گذاری یا بازگشت مالی نخواهد داشت. بنابراین افرادی که وضعیت مالی آنها مناسب نیست می توانند از این ویزا بهره مند شوند.
- این ویزا شرایطی برای افرادی که می توانند اقامت دائم استرالیا را دریافت کنند در نظر گرفته است. اگر شرایط لازم را داشته باشید می توانید برای دریافت اقامت دائم استرالیا اقدام کنید.
- معایب ویزای استارت آپ استرالیا
- علاوه بر مزایای مهم ویزای استارت آپ استرالیا، دو نقطه ضعف زیر را نمی توان نادیده گرفت:
- این ویزا فقط به افرادی داده می شود که ایده ها و طرح های جدید و نو دارند. ارائه طرحی که هم نوآورانه و هم کاربردی باشد می تواند کمی دشوار باشد.
- برای دریافت این ویزا به اسپانسر و حامیان مالی نیاز دارید. برای حمایت از پروژه خود، باید یک شرکت یا سرمایه گذار استرالیایی را متقاعد کنید که پروژه شما دارای نقاط قوت زیادی است.
مقاله پیشنهادی ——-> ویزای 188 استرالیا
شرایط اخذ ویزای استارت آپ استرالیا
ویزای استارت آپ استرالیا ویزای سختی است و همه نمی توانند آن را دریافت کنند. برای واجد شرایط بودن دریافت ویزای استارت آپ استرالیا، باید این شرایط را در نظر داشته باشید:
- شما باید یک طرح و ایده داشته باشید و بتوانید از یک شرکت یا سازمان استرالیایی برای طرح خود نامه پشتیبانی دریافت کنید.
- حداکثر 55 سال سن داشته باشید.
- حداقل آیلتس 6 برای هر مهارت یا نمره معادل را در آزمون های دیگر زبان دریافت کرده باشید.
پس از صدور ویزای اصلی، باید ایده خود را در استرالیا برای اخذ اقامت دائم استرالیا اعمال کنید.
نحوه دریافت ویزای استارت آپ استرالیا
ویزای استارت آپ استرالیا برای حمایت از افرادی طراحی شده است که طرح و ایده جدیدی دارند و می توانند طرح و ایده خود را در استرالیا پیاده کنند. مهمترین مرحله برای گرفتن ویزا، یافتن حامی مالی در استرالیا است که مایل به حمایت از طرح و ایده شما باشد.
بنابراین اگر طرح و ایده جدیدی دارید، باید با حامیان مالی در استرالیا در تماس باشید و سعی کنید حمایت آنها را جلب کنید. اگر موفق به دریافت تاییدیه آنها شدید، باید از آن ایالت دعوت نامه مهاجرت به استرالیا را درخواست کنید. بعد از این مرحله دعوتنامه ایالتی شما صادر می شود و می توان گفت بیشتر کار انجام شده است. پس از پرداخت هزینه ویزا، ویزای شما صادر می شود و می توانید به استرالیا سفر کنید.
مدت زمان دریافت ویزای استرالیا
درخواست ویزای استارت آپ استرالیا فرآیندی پیچیده و زمان بر است. برای رسیدن به این هدف باید نشان دهید که برنامه و ایده شما در استرالیا قابل اجرا است و می توانید آن را پیاده سازی کنید. اداره مهاجرت استرالیا یک سری تحقیقات را برای تأیید درخواست شما انجام می دهد و این باعث زمان بر شدن دریافت ویزای راه اندازی استارت آپ شما می شود.
دریافت ویزای استارت آپ استرالیا به طور متوسط دو سال طول می کشد. البته این مدت بسته به ایالت و وضعیت متقاضی متغیر است.
توصیه می کنیم مدارک مورد نیاز را به صورت کامل و بدون مشکل ارسال کنید تا در سریع ترین زمان ممکن ویزای راه اندازی استارت آپ خود را نیز دریافت کنید. همچنین استفاده از شرکت های مهاجرتی معتبر مانند موسسه مهاجرتی مهاجرت با ما می تواند زمان درخواست و بررسی ویزای شما را تا حد بسیار زیادی کاهش دهد.
هزینه اولیه ویزای استارت آپ استرالیا
در حالی که برای گرفتن ویزای استارت آپ نیازی به آورده مالی و سرمایه گذاری در استرالیا ندارید، اما دریافت ویزای استارت آپ شامل پرداخت هزینه هایی می شود.
مهمترین چیزی که در این زمینه باید بپردازید هزینه ویزا است که به دولت استرالیا پرداخت می شود. در حال حاضر هزینه اخذ ویزا به شرح زیر است:
- متقاضی اصلی: 4,115 دلار استرالیا
- همراه: 2060 دلار استرالیا
- هر فرزند: 1030 دلار استرالیا
علاوه بر هزینه های اصلی، هزینه های دیگری نیز باید در نظر گرفته شود. هزینه دریافت دعوتنامه از سوی دولت، هزینه ترجمه مدارک و هزینه وکیل اصلی ترین هزینه هایی است که برای دریافت ویزای استارت آپ ممکن است که از شما درخواست شود.
اقامت دائم از طریق ویزای استارت آپ استرالیا
اکثر افرادی که به استرالیا مهاجرت می کنند به دنبال اقامت دائم و در نهایت شهروندی و دریافت پاسپورت استرالیا هستند. سوال برای دارندگان ویزای تحصیلی استرالیا این است که چگونه می توانند اقامت دائم استرالیا را دریافت کنند؟
در پاسخ به این سوال باید بگوییم که ویزای استارت آپ استرالیا، ویزای ۵ ساله است. در طول این پنج سال، اگر به مدت 2 سال (3 سال از زمان دریافت ویزای خود) بر روی پروژه خود کار کرده باشید، می توانید برای دریافت اقامت دائم درخواست دهید. شایان ذکر است که می توانید برای دریافت اقامت دائم در استرالیا یا خارج از استرالیا باشید و یا خارج از استرالیا.
بنابراین، دارندگان ویزای اولیه استرالیا برای درخواست اقامت دائم استرالیا باید شرایط زیر را داشته باشند:
- سه سال از صدور ویزا گذشته باشد.
- دو سال از اجرای ایده ها و نوآوری های شما در استرالیا گذشته باشد.
- باید نشان دهید که نوآوری شما موفق بوده است.
از میان شرایط فوق، مهمترین شرط نشان دادن موفقیت در نوآوری خود است. ادامه مجوز اقامت شما در استرالیا به موفقیت شما در نوآوری بستگی دارد. یکی از دو شرط زیر را باید برآورده کنید:
- الف- داشتن دو عامل موفقیت (عوامل اساسی موفقیت)
- ب- داشتن یک درصد موفقیت (عوامل کلیدی موفقیت) و سه عامل حمایت کننده موفقیت (عوامل پشتیبان موفقیت)
شاید از خود بپرسید که رمز موفقیت چیست؟ در پاسخ باید بگوییم که عوامل کلیدی موفقیت عبارتند از:
- 2 کارمند که اقامت یا تابعیت در استرالیا دارند را استخدام کنید.
- 300000 دلار در سال درآمد کسب کنید
- ثبت اختراع،دریافت حق اختراع یا نوآورانه در استرالیا
- جذب سرمایه یا فاند برای ایده در استرالیا
- در یک پروژه در استرالیا شرکت کنید
- فروش ایده به قیمت حداقل 2 میلیون دلار در استرالیا
عوامل موفقیت به شرح زیر می باشد:
- ایده نوآورانه خود را با سایر بخش های کسب و کار تطبیق دهید.
- از یک نماینده در یک ایالت گواهی موفقیت کسب کنید.
- از شرکت های تجاری حمایت مالی دریافت کنید.
- حداقل یک شرکت دیگر ایجاد کنید یا با آن همکاری کنید
- دریافت جایزه یا تقدیرنامه رسمی
- دریافت یا مشارکت در دریافت وجوه و هزینه ها
همانطور که در بالا ذکر شد، کسب و کار شما نباید در مورد استخدام، ساخت و ساز، خرید یک کسب و کار یا ایجاد شاخه تجاری دیگری در استرالیا باشد.
ویزا استارت آپ در ایالت های استرالیا
گفتیم برای اخذ ویزای اولیه استرالیا دعوتنامه از یکی از ایالت های استرالیا الزامی است که دریافت کنید. علاوه بر شرایط عمومی ویزای مهاجرتی استرالیا که تمامی ایالت های استرالیا را پوشش می دهد، هر یک از ایالت های استرالیا شرایطی را برای متقاضیان در نظر گرفته است که شما لازم است از آنها آگاه باشید.
ویزای استارت آپ استرالیای جنوبی
در بین ایالت های استرالیا، ایالت استرالیای جنوبی شرایط ایده آلی را برای صدور ویزای استارت آپی دارد. در واقع کسانی که ایده ابتکاری داشته باشند و علاقه مند به زندگی در این ایالت باشند می توانند از این فرصت استفاده کنند.
ویزای استارت آپ در استرالیای جنوبی شرایطی مشابه با ویزای سرمایه گذاری در سایر ایالت ها دارد. با این حال، متقاضیان دعوت نامه ویزای ساب کلاس 188e استرالیای جنوبی باید به موارد زیر توجه داشته باشند:
- اگر متقاضی بالای 55 سال باشد، باید بتواند نشان دهد که استارت آپ پیشنهادی آنها برای ایالت استرالیای جنوبی منفعت اقتصادی دارد.
- متقاضیان در صورت داشتن ویزای تحصیلی نمی توانند برای ویزای استرالیای جنوبی اقدام کنند.
- اولویت به پروژه هایی است که در 9 بخش اولویت دار ایالت استرالیای جنوبی قرار داشته باشند.
همانطور که گفته شد، ایالت استرالیای جنوبی پذیرش طرح ها و ایده های جدید را برای هر 9 بخش در اولویت قرار می دهد. در واقع، مقامات ایالتی در برنامه بلندمدت خود که به عنوان طرح ۲۰۳۰ استرالیای جنوبی شناخته می شود، نقشه راهی برای بخش های صنعتی و اقتصادی ایالت تعیین کرده اند.
بر اساس برنامه 2030 استرالیای جنوبی، 9 بخش باید به این اهداف دست یابند:
- گردشگری: ایالت استرالیای جنوبی گردشگران زیادی را به خود جذب می کند، بنابراین گردشگران ایالت استرالیای جنوبی در سال 2018 درآمدی بالغ بر 6.8 میلیارد دلار را برای این ایالت به همراه داشته اند. بر اساس “طرح استرالیای جنوبی 2030″، انتظار می رود که تعداد گردشگران افزایش چشمگیری داشته و پیش بینی می شود درآمدهای این بخش به 12.8 میلیارد دلار برسد.
- معدن و انرژی: ایالت استرالیای جنوبی به قدری در بخش انرژی و معدن فعال است که صنعت معدن و انرژی در این ایالت در حال حاضر 5 میلیارد دلار درآمد دارد. بر طبق «طرح استرالیای جنوبی 2030» پیش بینی می شود این رقم به 13 میلیارد دلار برسد.
- بخش آموزش بین المللی: بسیاری از دانشجویان از کشورهای مختلف در استرالیای جنوبی تحصیل می کنند. طبق برنامه استرالیای جنوبی 2030، انتظار می رود تعداد دانشجویان بین المللی از 38000 به بیش از 70000 افزایش یابد.
- صنایع دفاعی: طبق برنامه ۲۰۳۰ استرالیای جنوبی، صنایع و کارخانههای دفاعی قرار است ۴۰۰۰ شغل مستقیم در این ایالت ایجاد کنند.
- صنعت فضایی: بسیاری بر این باورند که آینده متعلق به صنعت فضایی است. بنابراین ایالت استرالیای جنوبی به دنبال سرمایه گذاری زیادی در این بخش و کسب 250 میلیون دلار ارزش افزوده در این بخش است.
- صنایع غذایی: کشاورزی و تولید مواد غذایی نقش مهمی در اقتصاد ایالت استرالیای جنوبی دارد. برنامه 2030 استرالیای جنوبی خواستار افزایش سود خالص این بخش به 23 میلیارد دلار است.
- فراتکنولوژی: هدف نهایی این پروژه رسیدن به 365 میلیون دلار ارزش افزوده ناخالص در سال 2030 در مقابل 204 میلیون دلار ارزش افزوده ناخالص در سال 2018 است.
- مراقبت های بهداشتی – همچنین انتظار می رود این بخش تحت “طرح استرالیای جنوبی 2030” 100٪ رشد کند و ارزش افزوده آن به 5 میلیارد دلار برسد.
- صنایع خلاق: این بخش شامل زیربخش های مختلفی است و صنایع و بخش هایی مانند تبلیغات، موسیقی، صنعت گرافیک، بازی های رایانه ای، تولید فیلم و تلویزیون، طراحی، معماری، صنعت مد، هنرهای تجسمی و هنرهای نمایشی را پوشش می دهد.
همانطور که گفته شد، اگر طرح شما در یکی از 9 دسته فوق قرار گیرد، شانس شما برای پذیرش در ایالت استرالیای جنوبی افزایش پیدا می کند.
سوالات متداول
بله، این کشور برای حمایت از ایده های جدید به استارتاپ ها ویزا می دهد.
برخلاف ویزای کارآفرینی، شما نیازی به سرمایه گذاری در استرالیا با ویزای استارت آپ ندارید.
برای انجام این کار به تاییدیه یک شرکت استرالیایی نیاز دارید.
کارآفرینی مستلزم انتقال سرمایه است، اما آسان تر است. استارتآپها انتقال سرمایه ندارند، اما شما باید ایده خود را زنده کنید
به صورت کلی شما برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای استارت آپ نیازی به داشتن وکیل ندارید اما داشتن وکیل با تخصصی که دارد می توانند شما را به خوبی راهنمایی کند و دریافت ویزای استارت آپ استرالیا شما به آسانی خواهد بود و سریعتر خواهد بود.
درخواست ارزیابی
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست ارزیابی خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
ارتباط با ما
اگر درباره ی این مقاله سوالی داشتید که به پاسخش نرسیدید، متخصصان ما آماده پاسخگویی به شما هستند.