ثبت شرکت در استرالیا یکی از بهترین راههایی است که میتوان از طریق آن به اقامت و تابعیت این کشور دست یافت. کشور استرالیا با اقتصاد قوی و پیشرفته خود به عنوان مقصد سرمایهگذاری و تاسیس شرکت شناخته میشود. فرد متقاضی تاسیس شرکت در کشور استرالیا باید بتواند مجوزهای لازم را از سازمان اوراق بهادار این کشور اخذ کند. بنابراین باید از قوانین این کشور به خوبی اطلاع داشت. چراکه عدم اطلاع کافی از قوانین استرالیا از قوانین میتواند به صرف هزینههای بالا و نرسیدن به نتیجه مطلوب منتهی شود. این مقاله با همین هدف و اطلاعرسانی کلی درباره این شرایط تهیه شده است. البته این مطلب به صورت کلی نوشته میشود و برای کسب اطلاعات بیشتر باید با موسسه «مهاجرت با ما» تماس حاصل فرمایید.
اخذ اقامت استرالیا با ثبت شرکت
اخذ اقامت کشور استرالیا با ثبت شرکت تابع قوانین خاصی است که باید به آنها توجه شود. درواقع ثبت شرکت در استرالیا برای بسیاری از افراد هدف نیست و به عنوان وسیله دستیابی به اقامت استرالیا شناخته میشود. نکته مهم درباره قوانین ثبت شرکت در استرالیا این است که فرد غیر تبعه امکان راهاندازی یک کسب و کار را به صورت مستقل نخواهد داشت. یعنی فقط در صورتی میتوان شرکتی را در این کشور تاسیس کرد که حداقل 2 نفر مقیم استرالیا در هیئتمدیره آن عضو باشند.
درواقع فرد متقاضی غیر تبعه میتواند به عنوان سهامدار شرکت شناخته شود و نمیتواند تمام سهام را در اختیار داشته باشد. به عبارت دیگر، ثبت شرکت مقدم بر اخذ تابعیت خواهد بود. یعنی شخص باید شرکت مورد نظر خود را با همراهی دو تبعه استرالیا به ثبت برساند. سپس درخواست اقامت استرالیا را از طریق ویزای کار به اداره مهاجرت به استرالیا تقدیم کند.
انواع ویزای کاری در استرالیا
شخص متقاضی برای پیشبرد روند درخواست اقامت خود در استرالیا باید قرارداد کاری با شرکت بنویسد. در فرم این قرارداد نیز باید به میزان حقوق و مزایای وی به طور دقیق اشاره شود. ویزای کار صادر شده برای شخص متقاضی به مدت 2 تا 4 سال است. فرد متقاضی در این مدت تنها میتواند در شرکت ثبت شده مشغول به کار باشد و نباید در شغل دیگری فعالیت کند. انواع ویزاهای کاری که شخص متقاضی میتواند در استرالیا درخواست کند به شرح زیر هستند.
ویزای کارآفرینی
اگر شخص متقاضی در زمینه شغلی خود مهارتهای خاصی داشته باشد، میتواند تقاضای ویزای کارآفرینی در استرالیا را کند. در این صورت و در صورت پذیرش درخواست وی توسط اداره مهاجرت کانادا، ویزایی به مدت 4 سال برای او صادر میشود. توجه داشته باشید که طرح کارآفرینی شما باید مورد توجه و پذیرش اداره مهاجرت استرالیا قرار بگیرد.
ویزای سرمایهگذاری
اگر شخص متقاضی سرمایه مورد نیاز برای ثبت شرکت در استرالیا را داشته باشد، میتواند درخواست ویزای سرمایهگذاری کند. البته فرد متقاضی باید اثبات کند که توانایی ارائه سرمایهای در حدود 1.5 میلیون دلار استرالیا را برای ثبت شرکت خواهد داشت.
مقاله پیشنهادی ——-> بهترین سرمایه گذاری در استرالیا
انواع شرکتها در استرالیا
در ابتدا باید بگوییم که شرکتهای استرالیا دارای شخصیت حقوقی مستقل هستند، بنابراین تحت قوانین خاص چنین شرکتهایی در استرالیا کار میکنند. انواع شرکتها در استرالیا را میتوان به سه دسته زیر تقسیم کرد.
مالکیت انحصاری
راهاندازی کسب و کار انفرادی در استرالیا بسیار ساده و مقرون به صرفه است. در این نوع کسب و کار، مالک به طور کامل مسئولیت عملیات و کارکنان را بر عهده خواهد داشت. همچنین تمامی خسارتها و بدهیهای ناشی از کسب و کار نیز کاملا بر عهده مالک یا مالکان است. زیرا تجارت یک شرکت با مالکیت انحصاری توسط مالک یا مالکان آن مدیریت و کنترل میشود. هر صاحب کسب و کاری در استرالیا باید شماره پرونده مالیاتی (TFN) خود را برای ارائه مالیات بر درآمد در استرالیا ثبت کند. البته همانطور که اشاره کردیم ثبت شرکت در استرالیا فقط توسط تبعه این کشور یا در همکاری با 2 تبعه این کشور امکان دارد.
شرکت با مسئولیت محدود
این نوع کسب و کار دارای ساختار سازمانی پیچیدهتری نسبت به مالکیت انحصاری خواهد بود. زیرا با این شرکت در استرالیا به عنوان یک شخص حقوقی رفتار میشود. هرگونه مسئولیت یا بدهی ناشی از عملیات تجاری نیز شخصا متوجه مالکان نخواهد شد. بلکه مسئولیت فعالیتهای تجاری معمول شرکت تنها بر عهده مدیران آن گذاشته میشود. کمیسیون امنیت و سرمایهگذاری استرالیا در خارج از کشور، وظیفه نظارت بر چنین شرکتهای را در این کشور بر عهده دارد. کسب و کار با مسئولیت محدود باید اظهارنامه مالیاتی خود را هرساله به ATO یا کمیسیون امنیت و سرمایهگذاری استرالیا ارسال کند.
شرکت مشارکتی
در این شکل از سازمان، دو یا چند نفر با هم کار میکنند تا یک تجارت شراکتی را راهاندازی کنند. یک شرکت شراکتی طبق قوانین و مقررات دولت استرالیا میتواند حداکثر 20 عضو موسس داشته باشد.
مراحل ثبت شرکت در استرالیا
استرالیا را میتوان ازجمله کشورهایی دانست که روند تاسیس یک شرکت جدید در آن بسیار ساده خواهد بود. به همین دلیل است که این کشور به طور مداوم در میان بهترین کشورها برای راهاندازی کسب و کار جدید شناخته میشود. ثبت شرکت در این کشور شامل مراحلی است که به شرح زیر خواهند بود.
تعیین نوع شرکت
شخص متقاضی باید نوع شرکت مورد نظر خود را برای ثبت و فعالیت مشخص کند. همانطور که گفتیم 3 نوع شرکت مالکیت انحصاری، با مسئولیت محدود و شراکتی در این کشور وجود دارد.
تعیین نام شرکت
شخص متقاضی در این مرحله باید یک نام را برای شرکت خود تعیین کند. نام انتخاب شده نباید مشابه نام دیگر شرکتهای ثبت شده در استرالیا باشد. نام شرکت باید در سامانه کمیسیون اوراق بهادار و سرمایهگذاری استرالیا (ASIC) به ثبت رسانده و تایید شود.
تعیین روش اداره شرکت
هر شرکت به ثبت رسیده در استرالیا باید روش اداره کردن مشخصی داشته باشد که در اساسنامه شرکت تعیین خواهد شد. نکته مهم این است که امکان تغییر اساسنامه شرکت در آینده وجود نخواهد داشت.
تعیین تعهدات شرکت
بهروز بودن اطلاعات شرکت، حفظ سوابق شرکت و همچنین جزئیات ثبت شرکت و پرداخت هزینههای آن باید به طور کامل برآورده شوند. اساسنامه شرکت در این مرحله باید به امضای مدیر و سایر اعضای شرکت برسد. هزینه ثبت شرکت نیز چیزی در حدود ۴۱۷ تا ۵۰۶ دلار استرالیا خواهد بود. ارائه رضایتنامه توسط صاحب ملک نیز برای شروع فعالیت شرکت ضروری خواهد بود. درنهایت و پس از انجام مراحل فوق میتوان نسبت به ثبت شرکت در استرالیا اقدام نمود.
مقاله پیشنهادی ——-> مهاجرت از طریق ثبت شرکت
مالیات شرکتها در استرالیا
ارائه اطلاعات شرکت به سازمان مالیات استرالیا از الزامات کاملا اساسی به شمار میرود. همه شرکتهای ثبت شده در استرالیا مشمول نرخ مالیات 30 درصد بر درآمد هستند. البته استثنائاتی در مورد شرکتهای کوچک و یا متوسط وجود دارد. چراکه این شرکتها ممکن است مشمول کاهش نرخ مالیات 25 درصدی در سال باشند.
در حال حاضر حداکثر نرخ مالیات در استرالیا برای بالاترین گروههای درآمدی 49 درصد است. البته نرخ مالیات شرکتها بسیار کمتر از مشاغل میباشد و حدود 27.5 الی 30 درصد تعیین شده است. همچنین استفاده از یک شرکت با مسئولیت محدود برای انجام تجارت به شما این امکان را میدهد که به طور کلی مالیات کمتری هم بپردازید.
مزایای تجارت در استرالیا
کشور استرالیا تجارت آزاد را ترویج میکند و با چندین کشور ازجمله نیوزلند، تایلند، سنگاپور و ایالاتمتحدهآمریکا قراردادهای تجاری دارد. سرمایهگذاران با توجه به سیاستهای حامی کسب و کار دولت استرالیا میتوانند از طریق کمیسیون تجارت این کشور (Austrade) مشوقهایی برای تجارت خارجی دریافت کنند. این کمیسیون همچنین پروژههای سرمایهگذاری بالقوه و اتحادیههای تجاری خواهان ثبت شرکت در این کشور را شناسایی و تشویق میکند.
حمایت واقعی از شرکتهای دانشبنیان
استرالیا از فعالیتهای تحقیق و توسعه در سطح جهانی و محلی حمایت میکند و با زیرساختهای قوی خود میتواند سرمایهگذاری سخاوتمندانه در فعالیتهای تحقیق و توسعه انجام دهد. در عین حال، مشوقهایی واقعی و نه خیالی برای کسب و کارهای دانشبنیان دارد و حمایت و پشتیبانی زیادی از مالکیت معنوی محصولات میکند. همچنین بیش از 96 درصد مشاغل کشور استرالیا خرد و کوچک هستند. مقامات نیز همیشه آمادهاند تا با ارائه مجموعه کاملی از خدمات به پیشرفت چنین مشاغلی یاری برسانند.
شرکتی که در استرالیا یک کسب و کار راهاندازی کند، نیازی به نگرانی در مورد آشفتگی سیاسی هم نخواهد داشت. سیاست و بهتبع آن اقتصاد استرالیا باثبات است و به عنوان یکی از 20 اقتصاد بزرگ در جهان رتبهبندی میشود. حجم تجارت استرالیا تقریبا به اندازه چهار کشور غالب اروپای غربی تخمین زده میشود.
دسترسی به بازار متنوع استرالیا
شما با ایجاد یک تجارت در استرالیا میتوانید از اقتصاد قابل توجه و بازار مختلط این کشور بهرهمند شوید. جمعیت این کشور در سال 2019 حدود 24.6 میلیون نفر و درآمد سرانه آن 53799.94 دلار آمریکا بود. چنین آمرهایی میتواند برخی از متنوعترین و پرسودترین فرصتهای بازار را در سراسر جهان برای شما به ارمغان آورد. علاوه بر این، کسب و کار در استرالیا شما را قادر میسازد تا از قراردادها و قوانین تجارت آزاد بهرهمند شوید. این امر پتانسیل زیادی نظیر دسترسی آسان به بازارهای اروپا، آسیا و آمریکا را برای سرمایهگذاران خارجی به همراه خواهد داشت.
ناشناس بودن
شرکتهای ثبت شده در استرالیا یا فعال در این کشور نیازی به افشای اطلاعات مربوط به سرمایهگذاران یا مالکان خود ندارند. این قانون میتواند حریم خصوصی بیشتری را به صاحب یک کسب و کار در هنگام اداره شرکت او بدهد. به دلیل کاهش قابل توجه بار نظارتی، میتوانید تجارت خود را آزادانه و بدون ترس از شناخته شدن اداره کنید.
مقاله پیشنهادی ——-> ثبت شرکت در آلمان
مدارک موردنیاز ثبت شرکت در استرالیا
فرد متقاضی باید برای ثبت شرکت خود در استرالیا به ارائه مدارک مورد نیاز این کشور بپردازد. این مدارک مورد نیاز شامل موارد عمومی و تخصصی میشوند که به شرح زیر خواهند بود.
- ارائه مدارک هویتی مانند شناسنامه، ویزا و پاسپورت.
- ارائه رزومه شغلی منظم و دارای نقاط مثبت.
- داشتن نمره قبولی در آزمون آیلتس.
- ارائه مدارک تحصیلی مرتبط.
- ارائه مدارک کامل و مورد نیاز برای تاسیس شرکت.
- ارائه اساسنامه به امضا رسیده و قانونی شرکت.
بهترین مناطق استرالیا برای ثبت شرکت
تا اینجای مطلب قوانین کلی ثبت شرکت در استرالیا را مورد بررسی قرار دادیم. اما بهترین مناطق استرالیا برای ثبت شرکت کجاها هستند؟ در ادامه به سه منطقه اصلی استرالیا اشاره میکنیم که بهترین شرایط را برای ثبت شرکت به شما ارائه خواهند داد.
شهر سیدنی
سیدنی بزرگترین شهر استرالیا و مرکز تجارت، گردشگری و کسب و کار این کشور محسوب میشود. کیفیت زندگی و درآمد سرانه در شهر سیدنی استرالیا بسیار بالا میباشد. به همین دلیل است که سیدنی به عنوان یکی از شهرهای برتر جهان برای زندگی و مدیریت شرکت شناخته میشود. میزان تولید ناخالص داخلی و میزان درآمد سرانه بالا در شهر استرالیا میتواند به رونق کسب و کار شما منجر شود. شهر سیدنی در بخشهایی مانند گردشگری، فناوری و صنایع بسیار پیشرفته است و درآمدزایی بالایی در این زمینهها دارد. همچنین بسیاری از شرکتهای برتر استرالیا در شهر سیدنی قرار دارند.
شهر ملبورن
شهر ملبورن دومین شهر بزرگ استرالیا بعد از سیدنی است که بسیاری از مراکز صنعتی و فرهنگی این کشور را در خود جای میدهد. شهر ملبورن را میتوان دومین مکان عالی برای ثبت شرکت در استرالیا دانست. این شهر مرکز بسیاری از بانکهای مهم و شرکتهای تجارت بینالمللی در این کشور است.
شهر بریزبن
بریزبن سومین شهر بزرگ و مهم تجاری در استرالیا است که میتواند میزبان بسیار خوبی برای تاسیس شرکت توسط شما باشد. شرکتهای تجاری متعددی مانند سان کورپ، شرکت ویرجین و شرکت آریزون در بریزبن واقع شدهاند که نشاندهنده اهمیت اقتصادی این شهر است.
مزایای ثبت شرکت در استرالیا
چرا باید در استرالیا سرمایهگذاری کنیم و چه مزایایی بر آن مترتب است؟. کشور استرالیا از بهترین فضاهای کسب و کار در میان کشورهای جهان برخوردار میباشد. استرالیا در تمامی حوزههای صنعت، فناوری، تجارت و خدمات جزو کشورهای پیشرو در جهان است. همچنین روند به ثبت رساندن شرکت در این کشور بسیار ساده، کوتاه و کمهزینه خواهد بود.
درواقع سرمایه اولیه برای تاسیس شرکت با توجه به نوع شرکت تعیین میشود و برای یک کسب و کار کوچک از شما هزینه زیادی اخذ نمیشود. همچنین حداقل سرمایهای برای ثبت شرکت و گنجاندن در اساسنامه آن در نظر گرفته نشده است. به طور کلی وضعیت اقتصادی استرالیا بسیار مطلوب میباشد و روزبهروز نیز در مسیر رو به رشدی قرار دارد. درنهایت، کسب اقامت استرالیا از طریق ثبت شرکت در این کشور امکانپذیر است.
معایب ثبت شرکت در استرالیا
مزایای ثبت شرکت در کشور استرالیا بسیار زیاد است که معایب آن را کاملا پوشش میدهد. اما برحسب وظیفه باید به معایب راهاندازی کسب و کار در این کشور نیز اشاره کرد. اولا اینکه فرد غیر تبعه استرالیا نخواهد توانست تا شرکت خود را به صورت مستقل در استرالیا به ثبت برساند. بنابراین باید در کنار اشخاص تبعه این کشور اقدام به ثبت شرکت در استرالیا نمایید. این امر میتواند کار ثبت شرکت در استرالیا را برای اکثر افراد علاقهمند سخت کند. همچنین روند اخذ اقامت استرالیا از طریق ثبت شرکت در این کشور نیز کار به هیچ وجه سادهای به حساب نمیآید.
همچنین کشور استرالیا با نرخ مالیاتهای بالای خود شناخته میشود که میتواند کار شرکت را به خصوص در ابتدای کار با چالشهایی روبرو کند. البته با توجه به اینکه میزان درآمد در این کشور بسیار بالاست، پس میتوان هزینههای مالیات را جبران نمود.
نتیجه گیری
در اینجا بررسی شرایط و قوانین ثبت شرکت در استرالیا به پایان میرسد. شما میتوانید شرکتهای متفاوتی را با سرمایهگذاری در استرالیا به ثبت برسانید. موسسه «مهاجرت با ما» در خدمت شما عزیزان قرار دارد تا ابهامات شما را در این زمینه برطرف کند. این موسسه میتواند به عنوان کارگزار از سوی شما به ثبت شرکت در کشور استرالیا بپردازد و شما را در این مسیر همراهی کند.
سوالات متداول
خیر فرد غیر تبعه نمیتواند به تنهایی اقدام به این کار کند و باید یک یا دو فرد تبعه استرالیا را در کنار خود داشته باشد.
بله وقتی توانستید شرکت خود را در استرالیا ثبت کنید، میتوانید نسبت به اخذ ویزای اقامت اقدام کنید.
خیر اگر مدارک شما تکمیل و طرح یا سرمایه شما نیز آماده باشد، میتوانید شرکت خود را در اسرع وقت در کشور استرالیا به ثبت برسانید.
درخواست ارزیابی
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست ارزیابی خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
ارتباط با ما
اگر درباره ی این مقاله سوالی داشتید که به پاسخش نرسیدید، متخصصان ما آماده پاسخگویی به شما هستند.