ثبت شرکت در آلمان نزد سرمایهگذاران یکی از محبوبترین روشهای سرمایهگذاری در کشورهای اروپایی است که مزایای بسیاری دارد. سرمایهگذاری در کشورهای برتر خارجی همواره یکی از مطمئنترین راههای سرمایهگذاری در جهان بوده است. ثبت شرکت یکی از این راههای مطمئن برای سرمایهگذاری است که منجر به مراقبت از اموال شما میشود.
از مزایای ثبت شرکت در این کشور میتوان به ثبات اقتصادی بالا و امکان ثبت شرکت در کمترین زمان ممکن اشاره کرد. در ادامه این مقاله به بررسی شرایط سرمایهگذاری و ثبت شرکت در کشور آلمان میپردازیم.
ثبت شرکت در آلمان برای سرمایهگذاری ایرانیان
سه ویژگی برجسته ثبت شرکت در کشور آلمان
مراحل عمومی برای ثبت شرکت در آلمان
سرمایهگذاری در آلمان از طریق کارآفرینی
نرخ ریسک سرمایهگذاری در آلمان
راهاندازی استارتآپ و ثبت شرکت در آلمان
بیمه سرمایهگذاران خارجی در آلمان
ثبت شرکت در آلمان برای سرمایه گذاری ایرانیان
ثبت شرکت در آلمان برای سرمایهگذاران ایرانی همواره یکی از بهترین روشهای سرمایهگذاری در کشورهای اروپایی بوده است. این کشور در سالیان اخیر همیشه میان 10 اقتصاد برتر دنیا دیده شده، که این مسئله نشاندهنده ثبات اقتصادی آلمان است. دولت این کشور سعی داشته تا ثبت شرکت و سرمایهگذاری در آلمان را برای شهروندان خارجی آسانتر کند.
یکی از مسائل مهمی که همیشه باعث شده است تا سرمایهداران ایرانی برای سرمایهگذاری در آلمان مردد شوند، زبان رایج مردم این کشور است. اما جالب است بدانید که یکی از شعارهای دولت آلمان برای تشویق سرمایهگذاران خارجی، این است که برای سرمایهگذاری در کشور ما نیاز ندارید به زبان آلمانی مسلط باشید.
سه ویژگی برجسته ثبت شرکت در کشور آلمان
همانطور که پیش از این نیز به آن اشاره شد، سرمایهگذاری در کشور آلمان مزایای بسیاری دارد. چنانچه برای سرمایهگذاری و ثبت شرکت در این کشور تردید دارید، در ادامه این بخش با مهاجرت با ما همراه شوید تا با چهار ویژگی برجسته ثبت شرکت در آلمان آشنا شوید.
اقتصاد برتر
آلمان یکی از برترین اقتصادهای دنیا است که در حوزههای مختلف اقتصادی نوآوریهای بسیاری در سالیان اخیر داشته است. دولت این کشور تمرکز زیادی برای استفاده از بهروزترین علم دنیا بر روی جوانب مختلف اقتصاد خود دارد. طبق پیشبینیهای انجام شده در سایتهای معتبر، آلمان در سالهای پیشرو در میان چهار اقتصاد برتر دنیا خواهند ماند.
برنامههای تشویقی بسیار برای سرمایهگذاری
دولت آلمان برنامههای تشویقی زیادی برای ترغیب سرمایهگذاران خارجی طراحی کرده است. این برنامهها تنوع بالایی دارند و برای سرمایهداران خارجی با اهداف مختلف ایجاد شدهاند. از این برنامههای تشویقی برای سرمایهگذاری افراد خارجی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- برنامههای پژوهشی
- طرح نقدی جیاردبلیو (GRW)
- امکان استفاده از نیروی خارجی
یکی از مراکز راهاندازی استارتآپ در جهان
آلمان یکی از بهترین کشورهای اروپا برای راهاندازی استارتآپ است که به عنوان یکی از مراکز استارتآپ در جهان شناخته میشود. برلین به عنوان مرکز اقتصادی آلمان شناخته میشود که دارای موسسات اقتصادی بسیار مهمی در جهان است. مطابق با آخرین آمار سایت معتبر استارتآپ بلینک (StartupBlink) بهترین استارتهای موجود آلمان در شهرهای زیر هستند:
- شهر مونیخ (Munich)
- شهر برلین (Berlin)
- شهر هامبورگ (Hamburg)
انواع شرکتها در کشور آلمان
ثبت شرکت در آلمان با توجه به هدف سرمایهگذاران انواع مختلفی دارد. از انواع مختلف این شرکتهای میتوان به شرکتهای با مسئولیت محدود اشاره کرد که به دلایل زیادی از محبوبترین انواع شرکتها در آلمان به شمار میرود. انواع شرکتهای موجود در کشور آلمان به مانند زیر هستند.
1- شرکتهای با مسئولیت محدود
شرکت GMBH به عنوان یکی از رایجترین شرکتهای موجود در کشور آلمان شناخته میشود. این شرکت مخفف شرکت با مسئولیت محدود (Gesellschaft mit beschränkter Haftung) است. این نوع شرکت با شرکتهای Ltd در انگلستان و آمریکا برابر میباشد. در ابتدا باید بدانید که برای ثبت شرکت GMBH باید یک مدیر عامل و لیستی از اسامی سهامداران مشخص شود. از موارد ضروری برای ثبت این نوع شرکتها وجود حداقل یک مدیر عامل و سرمایه 25 هزار یورو میباشند.
2- شرکتهای سهامی
شرکتهای AG یا همان Aktiengesellschaft به عنوان شرکتهای سهامی در کشور آلمان مشغول به کار هستند. ثبت این نوع از شرکتها در آلمان نیازمند حداقل 50 هزار یورو سرمایه اولیه است. همچنین برای تاسیس یک شرکت AG نیاز به پنج نفر برای هیئت مدیره دارید.
3- شرکتهای غیر سهامی با مسئولیت محدود
شرکتهای غیر سهامی با مسئولیت محدود که در آلمان با نام Kommanditgesellschaft شناخته میشوند، نیازمند حداقل دو سرمایهدار برای راهاندازی هستند. یکی از سرمایهداران به عنوان سرمایهدار اصلی میباشد و تمامی مسئولیتهای شرکت را به عهده دارد، اما دیگری شریک محدود محسوب میشود. شرکای محدود صرفا وظیفه تهیه کردن سرمایه لازم برای شرکت را دارند و در امور مدیریتی شرکت نخواهند کرد. گفتنی است که شرکتهای غیر سهامی با مسئولیت محدود نیازمند سرمایه اولیه نمیباشند.
4- شرکتهای غیر سهامی با مسئولیت نامحدود
شرکتهای غیر سهامی با مسئولیتهای نامحدود که با عنوان Offene Handelsgesellschaft شناخته میشود از انواع دیگر شرکتهای موجود در آلمان هستند. این نوع شرکتها دارای سهامدارانی هستند که برای انجام تمامی امور اختیار تام دارند. شرکتهای OH بیشتر برای خرید و فروش کالا به تاجران، دولت و یا شهروندان تاسیس میشوند.
5- شعب شرکتهای خارجی
یکی از محبوبترین روشهای گسترش شرکت خود در کشورهای اروپایی تاسیس یک شعبه از شرکت خود در کشور آلمان است. این امکان برای تمامی شرکتهای معتبر خارجی وجود دارد که اثبات شود برای اقتصاد آلمان سودآور خواهند بود. سود و زیان و تقریبا تمامی مسئولیتهای شعبه شرکت در آلمان به عهده شرکت مادر در کشور مبدا است.
6- شرکتهای تجاری به صورت انفرادی
یکی دیگر از انواع شرکتهای موجود برای تاسیس در کشور آلمان که روند راحتی دارد، شرکتهای تجاری به صورت انفرادی است. همانطور که از اسم این نوع شرکتها مشخص است، برای تاسیس آنها تنها نیازمند یک نفر میباشد. این شرکتها به دلیل این که برای اداره به صورت انفرادی دشوار هستند، در میان سرمایهگذاران خارجی محبوب نمیباشد.
مقاله پیشنهادی ——-> مالیات در آلمان
مراحل عمومی برای ثبت شرکت در آلمان
ثبت شرکت در آلمان برای افرادی که علاقهمند به سرمایهگذاری از طریق این روش هستند نیاز به مراحلی دارد. یکی از مزایای ثبت شرکت در این کشور دریافت اقامت دائم آلمان پس از گذشت هشت سال است. این مراحی برای ثبت شرکتهای مختلف، متفاوت میباشند. با این حال مراحل موجود برای ثبت شرکت را به صورت کلی در ادامه بررسی خواهیم کرد.
مرحله اول: نوع شرکت خود را انتخاب کنید
در مرحله نخست ثبت شرکت در کشور آلمان میبایست نوع شرکت خود را با توجه به شرایط موجود مانند میزان سرمایه اولیه و یا تعداد نفرات سرمایهدار انتخاب کنید.
مرحله دوم: نام مناسب شرکت خود را انتخاب کنید
در مرحله دوم باید کاری را انجام دهید که بسیاری از سرمایهداران آن را سختترین قسمت ثبت شرکت میدانند، و آن هم انتخاب نامی مناسب برای شرکت است. این نام باید در دفاتر رسمی آلمان یک بار ثبت شده باشد.
مرحله سوم: فرم درخواست ثبت شرکت را تکمیل کنید
در مرحله سوم سرمایهداران باید با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی درخواست خود را ثبت کنند.
مرحله چهارم: پرداخت مبلغ مورد نیاز برای ایجاد شرکت
در چهارمین مرحله از ثبت شرکت سرمایهداران باید نسبت به پرداخت هزینه اولیه برای ثبت شرکت اقدام کنند. این میزان با توجه به نوع شرکت انتخابی متفاوت است.
مرحله پنجم: ثبت موفقیتآمیز شرکت و کسب پروانه
با انجام شدن موفقیتآمیز تمامی مراحل بالا افراد میتوانند ویزای سرمایهگذاری کشور آلمان را دریافت کنند. این ویزا برای همسر و فرزندان زیر 18 سال شما نیز صادر میشود.
سرمایهگذاری در آلمان از طریق کارآفرینی
سرمایهگذاری در کشور آلمان از طریق کارآفرینی یکی از روشهای محبوب سرمایهگذاری در این کشور است که حمایت زیادی از سوی دولت آلمان میشود. با این حال شرایط کارآفرینی در این کشور در میان کشورهای دیگر کمی سختتر است. داوطلبان که قصد کارآفرینی در کشور آلمان را دارند نیازمند یک بیزینس پلن نو و قابل اجرا هستند. بیزینس پلن مورد نیاز باید دارای بخشهایی باشد که در ادامه این بخش به آنها میپردازیم.
بیزینس پلن و بخشهای مختلف آن
بیزینس پلن (Business plan) یا همان طرح کسبوکار یک نقشه راه برای سرمایهداران است که قصد راهاندازی یک شرکت را دارند. این طرح باید شامل مورادی نظیر توصیف انگیزه از کار و ثبت شرکت باشد. بخشهای مختلف یک بیزینس پلن به مانند زیر است:
1- توضیحی مختصر در مورد انگیزههای خود: در بخش اول بیزینس پلن نیاز دارید تا توضیحی مختصر درباره خود و انگیزههایتان ارائه دهید. در بخش اول بیزینس پلن خود باید تمامی اهداف و ویژگیهای خوب خود را به صورت شفاف بیان کنید. بخش اول یک طرح کسبوکار همواره به عنوان مهمترین بخش این طرح شناخته میشود
2- توضیحی مختصر درباره ایدههای خود: در قسمت دوم متقاضیان میبایست توضیحی کوتاه درباره ایدهها خود و دلیل سودآور بودن آنها برای اقتصاد آلمان ارائه دهند
3- توصیف خدماتی که انجام میدهید: داوطلبان باید روشهای اجرایی کردن ایده خود و خدماتی که میخواهند به مشتری ارائه دهند را مشخص کنند
4- چه بازاری مد نظر شرکت شما است: از مهمترین مواردی که باید در بیزینسپلن خود شرح دهید، ذکر بازاری است که قصد دارید در آن مشغول به کار شوید
5- مشخص کردن شرکتهای رقیب: در این مرحله شما باید شرکتهای معتبری که در آلمان ممکن است رقیب شما باشند را ذکر کنید
6- ذکر محلی که برای شروع کسبوکار خود نیاز دارید: یکی دیگر از مهمترین مواردی که باید به آن آگاه باشید، محل مورد نظری است که قصد دارید بیزینس خود را در آنجا راه بیاندازید. این انتخاب با توجه به نوع شرکت شما مانند تجاری یا صنعتی متفاوت خواهد بود
7– ذکر شرایطی که برای موفقیت نیاز دارید: در این بخش از بیزینس پلن باید تمامی شرایط موفقیت و شکست خود را بررسی کنید
8- شرح تمامی مسائل قانونی: در آخرین بخش بیزینس پلن خود باید تمامی موارد قانونی را مانند شرح وظایف تمامی افراد ذکر کنید.
شرایط و مدارک مورد نیاز برای اشتغالزایی
به علت سختگیری دولت کشور آلمان نسبت به اعطا ویزای سرمایهگذاری، باید تمامی مدارک لازم را به صورت کامل به دولت این کشور ارائه دهید. توجه داشته باشید که در صورت اشتباه در ارائه یکی از مدارک ممکن است درخواست ویزای سرمایهگذاری شما رد شود.
برای ثبت شرکت و اخذ ویزای سرمایهگذاری کشور آلمان باید یک بیزینس پلن جذاب به سفارتخانه این کشور ارائه دهید. در صورتی که این بیزینس پلن با موافقت مسئولین سفارتخانه آلمان روبرو شد، میتوانید ویزای خود را دریافت کنید. پیشنهاد میشود پیش از ارائه مدارک و بیزینس پلن خود، تمامی مدارک را توسط یک وکیل خبره در این زمینه بررسی کنید. مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای سرمایهگذاری آلمان به شرح زیر است:
- پاسپورت دارای اعتبار تا شش ماه
- طرح کسبوکار مناسب
- پر کردن فرم درخواست ویزای سرمایهگذاری
- روزمه کاری
- رزومه تحصیلی قوی
- گواهی امکان کار کردن در کشور آلمان (این مدرک برای افرادی بالای 40 سال واجب است)
برای کارآفرینی در آلمان به چه میزان سرمایه نیاز دارید؟
داوطلبان برای کارآفرینی در کشور آلمان به عنوان سرمایهگذاری نیازی به سرمایه اولیه نخواهند داشت. در صورتی که بیزینس پلن شما برای دولت این کشور متقاعد کننده باشد میتوانید از کمکهای دولت آلمان برای کارآفرینی در این کشور کمک بگیرید. در برخی از موارد داوطلبان به 25 هزار یورو برای سرمایه اولیه نیاز خواهند داشت که میتوانند از موسسات حامی آلمان نیز کمک بگیرند.
اخذ ویزای کارآفرینی از طریق ثبت شرکت در آلمان
کارآفرینان برای کارآفرینی در کشور آلمان میتوانند پس از ارائه مدارک خود نسبت به دریافت ویزای موقت و دائمی کشور آلمان اقدام کنند. هر دوی این ویزاها در ابتدا موقت هستند، اما یکی از آنها قابلیت تمدید دارند. دو نوع ویزای کارآفرینی به شرح زیر است:
ویزای کوتاه مدت آلمان اعتبار پنج ساله دارد و قابل تمدید نمیباشد. افرادی که قصد دریافت این ویزا را دارند، میتوانند در بازههای زمانی سه ماهه در این کشور رفت و آمد داشته باشند.
ویزای بلند مدت آلمان در ابتدا به مدت سه سال اعتبار دارد. این ویزا که قابل تمدید به ویزای دائمی است، برای کارآفرینان ارائه میشود.
سرمایهگذاری در آلمان از طریق کارآفرینی
یکی از مهمترین مواردی که باید پیش از سرمایهگذاری در یک کشور خارجی در نظر داشته باشید، نرخ ریسک از دست رفتن سرمایه در کشور مورد نظر است. این بازه دارای نرخ یک تا هفت میباشد که هفت برای بیشترین ریسک و یک برای کمترین ریسک به کار میرود. کشور آلمان در این سیستم امتیازبندی دارای نمره یک است. به عبارتی دیگر سرمایهگذاری در این کشور به عنوان یکی از امنترین سرمایهگذاریها در جهان شناخته میشود.
راهاندازی استارتآپ و ثبت شرکت در آلمان
کشور آلمان همانطور که پیش از این نیز گفته شد به عنوان یکی از قطبهای راهاندازی استارتآپ در جهان شناخته شده است. دولت این کشور استقبال بسیاری از ایدههای نوین برای پیشرفت اقتصاد خود میکند. اقتصادی قوی آلمان سبب شده است تا سالانه درخواستهای بسیار برای دریافت ویزای استارتآپ این کشور ارسال شود.
افرادی که علاقهمند به راهاندازی استارتآپ در کشور آلمان هستند، میتوانند با ارائه مدارک مورد نیاز ویزای موقت خود را دریافت کنند. مدت اولیه ویزای استارتآپ برابر با یک سال است. با این حال ویزای استارتآپ قابل تمدید میباشد و داوطلبان میتوانند پس از پایان اعتبار ویزای خود را تمدید کنند تا با اقامت به مدت هشت سال در این کشور به اقامت دائم آلمان دست پیدا کنند.
شرایط لازم برای دریافت ویزای استارتآپ
دریافت ویزای استارتآپ آلمان نیازمند شرایطی است که به نسبت دیگر کشورهای اروپایی آسانتر میباشد. از مهمترین شروط دریافت ویزای استارتآپ میتوان به برخورداری از پنج سال سابقه کار در حوزه استارتآپ اشاره کرد. شروط دیگر دریافت این ویزا عبارتند از:
_ داشتن طرح کسبوکار نوین و جذاب: برای راهاندازی استارتآپ در کشور آلمان و سرمایهگذاری در این کشور نیاز دارید تا یک بیزینس پلن نوین و به روز ارائه دهید
_ برخورداری از رزومه تحصیلی و کاری: افراد متقاضی باید دارای رزومه تحصیلی و کاری قوی باشند تا توانند شانس خود را برای دریافت ویزای استارتآپ بالا ببرند
_ داشتن منابع مالی مورد نیاز: متقاضیان باید برای سرمایهگذاری در آلمان و مهاجرت به این کشور منابع مالی کافی برای اثبات تمکن مالی خود به دولت این کشور داشته باشند. میزان حداقلی برای اثبات تمکن مالی برابر با 25 هزار یورو میباشد
_ داشتن مدرک معتبر زبان آلمانی: داشتن مدرک زبان آلمانی معتبر مانند DSH یکی از مهمترین شرایط دریافت ویزای استارتآپ است
_ توانایی ایجاد فرصتهای شغلی برای شهروندان آلمانی: داوطلبانی که ایدههای خود را در کشور آلمان اجرایی میکنند، نیاز دارند تا حداقل پنج موقعیت شغلی برای شهروندان این کشور ایجاد کنند.
از مدارک مهم مورد نیاز برای دریافت این ویزا میتوان به موارد زیر هم اشاره کرد:
- پاسپورت معتبر تا یک سال و شش ماه
- گواهی عدم سو پیشینه
- مدارک شناسایی
- بیمه سلامت در آلمان
- مدرک محل سکونت در آلمان
- ترازنامه مالی
نرخ بیکاری در کشور آلمان
نرخ بیکاری در کشورهای خارجی یکی از مهمترین مواردی است که باید پیش از سرمایهگذاری در کشورهای خارجی و مهاجرت به آنها بررسی کنیم. این نرخ نشاندهنده افرادی است که پتانسیل کار کردن را دارند اما مشغول به کار نیستند. نرخ بیکاری در کشور آلمان پس از شوک اقتصادی شیوع ویروس کرونا، افزایش دو درصدی داشته است. این نرخ در سال 2021 برابر با 5.4 درصد میباشد. با این حال نرخ بیکاری کشور آلمان از میانگین کشورهای اروپایی کمتر است.
بیمه سرمایهگذاران خارجی در آلمان
یکی از نکات جالب برای مهاجرت به کشور آلمان این است که تمامی افرادی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند به محض ورود به این کشور باید دارای بیمه شوند. بیمه آلمان به دو صورت عمومی (GKV) و خصوصی (PKV) به شهروندان خارجی ارائه میشود.
بیمه درمانی عمومی در آلمان
بیمه درمانی عمومی برای تمامی افرادی که در کشور آلمان اقامت دارند صادر میشود. از مزایای بیمه درمانی عمومی در این کشور میتوان به رایگان بودن آن برای افراد خارجی اشاره کرد. مواردی که تحت پوشش بیمه عمومی قرار میگیرند به شرح زیر است:
- هزینه داروهای OTC
- هزینه درمانهای اولیه
- هزینه حوادث
- هزینههای بارداری و زایمان
بیمه درمانی خصوصی در آلمان
بیمه درمانی خصوصی برای افرادی است که درآمد ماهانه بیش از پنچ هزار یورو دارند. این نوع بیمه تقریبا تمامی هزینههای درمانی را پوشش میدهند. بیمه درمانی خصوصی موارد زیر را پوشش میدهد:
- هزینههای پزشکان خصوصی
- هزینههای بهداشت دهان
- هزینه مراکز درمانی خصوصی
- هزینه عملهای جراحی
مالیات در آلمان
از موراد ضروری که باید پیش از مهاجرت به کشورهای خارجی و سرمایهگذاری در این کشورهای در نظر گرفت، میزان مالیات در آن کشور است. مالیات در کشورهای اروپایی مانند آلمان دارای بخشهای مختلفی است که شامل مواردی مانند مالیات بردرآمد و مالیات تبادلات تجاری میشود. نرخ مالیات در کشور آلمان به نسبت دیگر کشورهای اروپایی کمتر است. انواع مالیات سرمایهگذاران خارجی در این کشور به شرح زیر است:
مالیات بردرآمد شهروندان آلمانی
مالیات بردرآمد افرادی که اقامت قانونی آلمان را دارند، برابر با 35 درصد است. این میزان برای درآمدهای مختلف یکسان است.
مالیات تریدها (Trade)
مالیات تبادلات تجاری در کشور آلمان برای معاملاتی که سود بیشتر از 24.500 یورو داشته باشند، بین صفر تا سه درصد است.
ثبت شرکت در آلمان ؛ سرمایهگذاری ایمن در کشوری اروپایی
امروزه سرمایهگذاری در کشورهای برتر خارجی نزد سرمایهداران ایرانی موضوعی جذاب به شمار میرود. کشور آلمان با قرارگیری در قلب قاره اروپا یکی از بهترین گزینههای سرمایهگذاری برای ایرانیان است. ثبت شرکت در این کشور به همراه مزایای بسیاری که دارد، باعث شده است تا شهروندان خارجی به دنبال سرمایهگذاری در آلمان ار طریق ثبت شرکت باشند.
وجود شرکتهای مختلف در کشور آلمان باعث شده است تا سرمایهگذاران خارجی با توجه به شرایط خود بتوانند شرکتی مناسب در این کشور ثبت کنند. از مزایای ثبت شرکت و دریافت ویزای سرمایهگذاری در کشور آلمان میتوان به دریافت اقامت دائم این کشور، به همراه بردن خانواده و میزان سرمایه پایین برای سرمایهگذاری اشاره کرد. بنابراین اگر به دنبال روش سرمایهگذاری مطلوبی در کشورهای اروپایی هستید، ثبت شرکت در آلمان یکی از بهترین گزینهها موجود است.
نتیجه گیری
مهاجرت با ما یکی از بهترین موسسات مهاجرتی در ایران است که با تجربه بسیار میتواند بهترین خدمات مهاجرتی را تقدیم شما عزیزان کند. مشاورین و متخصصین ما همواره آماده هستند تا شما را در تمامی مراحل مهاجرتی راهنمایی کنند. بنابراین اگر به دنبال انجام دادن مراحل سرمایهگذاری خود در کشورهای برتر اروپایی و در نهایت دریافت اقامت دائم در آنها هستید با مهاجرت با ما تماس بگیرید.
سوالات متداول
- دارای اقتصاد برتر
- دارای برنامه های تشویقی بسیار برای سرمایه گذاری
- یکی از مراکز راه اندازی استارت آپ در جهان
- شرکت های با مسئولیت محدود
- شرکت های سهامی
- شرکت های غیر سهامی با مسئولیت محدود
- شرکت های غیر سهامی با مسئولیت نامحدود
- شعب شرکت های خارجی
- شرکت های تجاری به صورت انفرادی
- انتخاب نوع شرکت
- انتخاب اسم شرکت
- تکمیل فرم درخواست ثبت شرکت
- پرداخت مبلغ برای ایجاد شرکت
درخواست ارزیابی
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست ارزیابی خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
ارتباط با ما
اگر درباره ی این مقاله سوالی داشتید که به پاسخش نرسیدید، متخصصان ما آماده پاسخگویی به شما هستند.