تحصیل در مدارس کانادا رویای بسیاری از والدین برای فرزندانشان است تا از این طریق زمینهسازی زندگی فرزندان خود در یکی از بهترین کشورهای اروپایی را فراهم کنند. دانش آموزان در طول مدت تحصیل امکان استفاده از بیشتر امکانات رفاهی کشور کانادا را دارند و والدین هم میتوانند در کنار فرزندان خود از این امکانات بهرهمند شوند. به علاوه شانس مهاجرت دائم به کشور کانادا که این روزها خواسته بیشتر افراد است با تحصیل در کانادا سابقه زندگی در کانادا نیز بیشتر و راحتتر میشود. تحصیل در مدارس کانادا چندان سخت نیست. تنها کافی است که با قوانین تحصیل در مدارس این کشور آشنا باشید و شرایط لازم این کار را فراهم کنید. در ادامه شرایط تحصیل در مدارس این کشور و قوانین آن را توضیح خواهیم داد.
نظام آموزشی کانادا پیش از دانشگاه چند مرحله دارد؟
کانادا یکی از محبوبترین مقاصد مهاجرتی است که سالانه افراد زیادی با روشهای مختلف، به این کشور سفر میکنند. در میان روشهای مختلف مهاجرتی مانند مهاجرت کاری، سرمایهگذاری، ازدواج و…. مهاجرت تحصیلی روشی پرطرفدارتر است. مهاجرت تحصیلی به کانادا از مقاطع پایه تا مقاطع عالی دانشگاه امکانپذیر است و به دلیل اعتبار بالای نظام آموزشی و مدارس و دانشگاههای ریت یک، مزایای زیادی دارد. کانادا همچنین محیطی امن و مطمئن برای تحصیل است و بسیاری از والدین این کشور را برای ادامه تحصیل و ساخت آینده فرزندان خود انتخاب میکنند.
نظام آموزشی کانادا هم مانند دیگر کشورها از دو مقطع اصلی دانشگاهی و پیش از دانشگاه تشکیل میشود. نظام آموزشی پیش از دانشگاه در کشور کانادا شامل مراحل و مقاطع زیر است:
- مهدکودک
- پیش دبستانی
- دبیرستان دوره اول
- دبیرستان دوره دوم
مهدکودک و پیش دبستانی در کانادا
مهدکودک اولین مرحله از نظام آموزشی پیش از دانشگاه در کانادا است که مهمترین تاثیر را در مراحل بعدی تحصیل در این کشور دارد. بر خلاف بسیاری از کشورها که دورههای اول تحصیل اختیاری و بر پایه بازی و سرگرمی است، در کشور کانادا تحصیل در مقطع مهدکودک و پیش دبستانی اجباری است. در این مقاطع علاوه بر آموزشهای اولیه برای ورود به مراحل بعدی تحصیل، برخی مهارتها هم در دانش آموزان تقویت میشوند. مهارت ارتباطی جهت حضور موفق در اجتماع، حروف الفبا، اعداد و شمارش آنها، نقاشی، موسیقی و…. از جمله مهارتهایی هستند. که در مقطع پیش دبستانی و مهدکودک به دانش آموزان آموزش داده میشوند. تحصیل در مقطع مهدکودک و پیش دبستانی از 3 سالگی آغاز و تا 6 سالگی ادامه دارد. پذیرش کودکان از دیگر کشورها در این مقاطع در صورتی امکانپذیر است که حداقل یکی از والدین آنها به طور موقت یا دائم اقامت کانادا را داشته باشند.
مقطع ابتدایی
بلافاصله بعد از مقطع پیش دبستانی و از سن 6 تا 14 سالگی، دوره ابتدایی در کانادا آغاز میشود. دوره ابتدایی 8 مقطع تحصیلی دارد که هر مقطع یک سال زمان میبرد. البته در بعضی از ایالتهای کانادا طول مقطع تحصیلی کمتر و به 6 یا 7 سال میرسد. تحصیل در مدارس کانادا از سن 6 سالگی برای همه کودکان اجباری است و همه والدین بعد از این سن موظف به ثبتنام فرزندان خود در مدرسه هستند.
سن اجباری مدرسه برای تحصیل در کانادا تا 16 سالگی است اما در برخی استانها تا 18 سال هم ادامه دارد. در دوره ابتدایی دروسی مانند ریاضی، تاریخ و جغرافیا، زبان انگلیسی، موسیقی، علوم و… به دانش آموزان تدریس میشود. البته در بعضی استانها مانند انتاریو علاوه بر دروس گفته شده، زبان فرانسه و آموزش مالی هم جز دروس اجباری برای تحصیل دانش آموزان است.
دبیرستان دوره اول
در بعضی ایالتهای کانادا دوره ابتدایی 4-5 ساله است و بعد از آن دانش آموزان وارد دوره اول دبیرستان میشوند. بر این اساس استانهایی که در برنامه آموزشی آنها بعد از ابتدایی دبیرستان دوره اول قرار دارد، دانش آموزان از 11-12 سالگی وارد این مقطع میشوند. دبیرستان دوره اول مقاطع هفتم، هشتم و نهم تحصیلی را تشکیل میدهد که در بعضی استانها، بر اساس برنامه آموزشی آنها ممکن است مقطع نهم در دبیرستان دوره دوم قرار داده شود. در این دوره دانش آموزان به مباحث پایه برای ورود به دبیرستان مسلط میشوند. بیشترین تقاضای تحصیل در مدارس کانادا برای دانش آموزان بینالمللی در این مقطع است.
دبیرستان دوره دوم
آخرین مقطع تحصیل پیش از دانشگاه در کشور کانادا، دبیرستان دوره دوم است. دبیرستان دوره دوم از مقطع نهم تا دوازدهم است و دانش آموزان از 15-16 سالگی وارد آن شده و تحصیل در آن تا 17-18 سالگی ادامه دارد. در بعضی ایالتهای تحصیل تا 18 سالگی اجباری است و در بعضی ایالتها تحصیل صرفا تا 16 سالگی اجباری میباشد.
در این مقطع آموزشهای اولیه برای ورود به دانشگاه و مطالعه تخصصی دروس به دانش آموزان داده میشود. همچنین مهارتهای عملی مانند ورزش، موسیقی و… نیز در دانش آموزان تقویت میشوند تا در صورت توانایی و علاقه مسیر خود را در یکی از این مهارتها ادامه دهند. استانداردهای آموزشی دوره دوم دبیرستان در کانادا نسبت به دوره مشابه در دیگر کشورها بالاتر است. در سالهای اخیر آمار مهاجرت به این کشور از تمام کشورها برای تحصیل در مدارس کانادا، به خصوص این مقطع روز به روز در حال افزایش است.
انواع مدارس کشور کانادا کدامند؟
برای تحصیل در مدارس کانادا و مهاجرت تحصیلی به این کشور ابتدا باید با انواع مدارس آن آشنا بود. مدارس در نظام آموزشی کانادا دارای 3 نوع دولتی، خصوصی و شبانه روزی هستند که هر کدام از آنها ویژگیهای به خصوصی داشته و مناسب گروهی از دانش آموزان هستند. الگوی کلی تدریس در همه این مدارس یکسان است و تفاوت آنها صرفا در شرایط پذیرش و قوانین تحصیل در آنها است. برای مثال تحصیل در مدارس دولتی برای شهروندان کانادا امکانپذیر است و دانش آموزان بینالمللی در صورتی که والدین آنها اقامت دائم این کشور را داشته باشند، امکان تحصیل در آنها را دارند.
مدارس دولتی و ویژگی آنها
اولین نوع از مدارس کانادا، مدارس دولتی این کشور هستند. ویژگی اصلی مدارس دولتی رایگان بودن آنها است. نیازهای مالی مدارس دولتی از سمت دولت کانادا تامین میشوند و دانش آموزانی که در آنها پذیرش میشوند، نیاز به پرداخت هیچ هزینهای ندارند. این مدارس صرفا در شیفت صبح فعالیت میکنند و در هر پایه دانش آموزان زیادی تحصیل میکنند. دانش آموزانی که در مدارس دولتی کانادا تحصیل میکنند شانس بیشتری برای پذیرش در بهترین دانشگاههای این کشور دارند. همانطور که گفته شد، مدارس دولتی رایگان هستند اما صرفا برای شهروندان کانادا یا دانش آموزانی که والدین آنها اقامت دائم این کشور را دارند. سایر دانش آموزان بینالمللی برای تحصیل در مدارس کانادا از نوع دولتی باید شهریه تحصیل را پرداخت کنند.
مدارس خصوصی و ویژگی آنها
از دیگر انواع مدارس کشور کانادا، مدارس خصوصی هستند. مدارس خصوصی کانادا مانند مدارس خصوصی در سایر نقاط دنیا از نظام و سیستم آموزشی مدارس دولتی پیروی میکنند با این تفاوت که حتی برای شهروندان کانادا هم رایگان نیستند. البته در بعضی از مدارس خصوصی کانادا دانش آموزان علاوه بر یادگیری دروس اصلی، مهارتهای اجتماعی و برخی فعالیتهای هنری مانند رقص و بازیگری را هم آموزش میبینند.
تحصیل در مدارس کانادا از نوع خصوصی نسبتا پر هزینه است و هر سال تحصیلی چیزی حدود 30-60 هزار دلار هزینه دارد که به استان و نوع مدرسه بستگی دارد. در بعضی مدارس خصوصی کانادا دانش آموزان این امکان را دارند که از ابتدا در یک رشته خاص تحصیل کرده و آن رشته را تا مقاطع عالی ادامه دهند. بیشتر مدارس خصوصی کانادا انگلیسی یا فرانسوی زبان هستند اما چند مدرسه ایرانی نیز در میان مدارس خصوصی این کشور وجود دارد که دروس فارسی هم در آنها تدریس میشوند.
مدارس شبانه روزی
تحصیل در مدارس کانادا علاوه بر مدارس دولتی و خصوصی در مدارس شبانه روزی هم امکانپذیر است. سیستم آموزش در مدارس شبانه روزی کاملا متفاوت با مدارس دولتی و خصوصی است. در این مدارس دانش آموزان علاوه بر تحصیل، در مدرسه زندگی هم میکنند و تنها در تعطیلات به خانه بر میگردند. در این مدارس همچنین آموزشهای جانبی در کنار دروس اصلی بیشتر و تخصصیتر است. برای مثال بیشتر مدارس شبانه روزی دو زبانه هستند و دانش آموزان علاوه بر یادگیری زبان انگلیسی، به زبان فرانسه هم آموزش میبینند.
مقاله پیشنهادی ——-> مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل فرزندان
مدارس شبانه روزی؛ انتخاب اول مهاجرین برای تحصیل در مدارس کانادا
مدارس شبانه روزی نوع دیگری از مدارس کانادا هستند که هم به صورت دولتی و هم به صورت خصوصی کار میکنند. البته تعداد مدارس دولتی به صورت شبانه روزی بسیار اندک است و بیشتر مدارس شبانه این کشور از نوع خصوصی هستند. تفاوت تحصیل در مدارس شبانه با مدارس دیگر، اقامت دانش آموزان در خوابگاههای مدرسه است. برنامههای آموزشی در مدارس شبانه روزی با دیگر مدارس متفاوت است. در این مدارس دانش آموزان بعد از یادگیری دروس اصلی، مهارتهای علمی، فنی و هنری دیگر را هم در برنامه اصلی آموزش خود دارند. بیشتر متقاضیان تحصیل در مدارس کانادا، این مدارس را برای تحصیل انتخاب میکنند.
مزایای تحصیل در مدارس شبانه روزی
همانطور که گفته شد، تحصیل در مدارس کانادا از نوع شبانه روزی بسیار پرطرفدار است. بیشتر دانش آموزان بینالمللی از هر جای دنیا، تحصیل در این مدارس را به دیگر مدارس کانادا ترجیح میدهند. این موضوع به دلیل مزایای بالای تحصیل در مدارس شبانه روزی این کشور است که به شرح زیر میباشند:
- اقامت دانش آموزان در مدارس شبانه روزی، خوابگاههایی متشکل از دانش آموزان کشورهای مختلف است، در نتیجه افراد تجربه زندگی گروهی در جمعی از فرهنگهای مختلف را کسب میکنند
- امکانات مدارس شبانه روزی کانادا پیشرفته و به روز است
- مدارس شبانه روزی کانادا اغلب دو زبانه هستند بنابراین علاوه بر انگلیسی، زبان فرانسه هم در دانش آموزان تقویت میشود
- شانس پذیرش دانش آموزان در دانشگاههای برتر کانادا با تحصیل در این مدارس بیشتر میشود
- امکانات رفاهی- آموزشی مدرسه به طور 24 ساعته و 7 روز هفته در اختیار دانش آموزان است
- کلاسهای فوق برنامه در این مدارس بیشتر و جذابتر از سایر مدارس هستند
- تنوع امکانات این مدارس بسیار زیاد است
امکانات مدارس شبانه روزی
یکی از دلایلی که تحصیل در مدارس شبانه روزی کانادا متقاضیان زیادی دارد، امکانات متنوع مدارس شبانه روزی است. با توجه به اینکه دانش آموزان در تمام طول تحصیل خود در مدرسه زندگی میکنند، امکانات این مدارس باید به گونهای باشد که نیازهای آنها را تامین میکند. یکی از امکانات اصلی این مدارس، خوابگاههای دانش آموزی است. این خوابگاهها در محوطه مدرسه قرار دارند و کلیه امکانات رفاهی مورد نیاز دانش آموزان مانند کتابخانه، سالن مطالعه، سالن ورزشی، غذاخوری و… را دارا میباشند.
بسته به نوع مدرسه و شهریه دریافتی بعضی از این امکانات مانند میز مطالعه شخصی، تلویزیون و… در اتاق دانش آموزان هم قرار دارد. وعدههای غذایی در خوابگاه و داخل مدرسه، برگزاری کلاسهای فوق برنامه مانند موسیقی، بازیگری، ورزش و…، خدمات پزشکی و بسیاری امکانات دیگر در بیشتر مدارس شبانه روزی کانادا در اختیار دانش آموزان قرار میگیرند.
برنامه تعطیلات در مدارس شبانه روزی کانادا
متقاضیان بینالمللی تحصیل در مدارس کانادا، به خصوص مدارس شبانهروزی میتوانند از سه بازه زمانی تعطیلی مدارس برای برگشت به کشور خود استفاده کنند. این بازهها شامل موارد زیر هستند:
- تعطیلات تابستانی که معمولا از ژوئن تا سپتامبر و به مدت 70 روز است، البته در بعضی مدارس شبانه روزی برای این ایام کلاسهای فوق برنامه مانند زبان برگزار میشود
- تعطیلات زمستانی که همان تعطیلات کریسمس هستند و از اواخر دسامبر و چند روز مانده به کریسمس آغاز و تا پایان تعطیلات کریسمس ادامه دارند
- تعطیلات بهاره که در اواسط مارس آغاز میشوند و یک هفته زمان دارند
مدارس ایرانی کانادا
در کانادا هم مانند بعضی کشورها که آمار مهاجرت ایرانیان بالاتر است، مدارسی برای تحصیل دانش آموزان ایرانی به زبان فارسی وجود دارد. در این مدارس علاوه بر دروس اصلی سیستم آموزش کانادا، بعضی از دروس مدارس داخل ایران هم تدریس میشوند و دانش آموزان این امکان را دارند که به زبان فارسی هم تحصیل کنند. از جمله مدارس ایرانی و فارسی زبان کانادا میتوان موارد زیر را نام برد:
- مدرسه دهخدا که در کبک قرار دارد
- مدرسه نور دانش که در ونکوور است و دورههای دبیرستان دوره اول و دوم در آن تشکیل میشوند
- مدرسه فردوس کیدز که در آنتاریو است و از مهدکودک تا دوره اول دبیرستان پذیرش دارد
شرایط تحصیل در مدارس کانادا
متقاضیان تحصیل در مدارس کانادا باید از شرایطی برخوردار باشند که شانس پذیرش در مدارس این کشور را برای آنها ایجاد میکند. شرایط تحصیل در مدارس این کشور را میتوان به دو بخش عمومی و اختصاصی تقسیم کرد که شرایط عمومی برای همه دانش آموزان، چه شهروندان کانادا و چه دانش آموزان بینالمللی و شرایط اختصاصی صرفا برای دانش آموزان خارجی متقاضی تحصیل در مدارس کانادا مورد نیاز هستند.
شرایط عمومی تحصیل
- شرط سنی یکی از شرایط عمومی تحصیل در مدارس کانادا است که برای همه دانش آموزان یکسان است. این شرط به ایالتی که مدرسه در آن قرار دارد هم بستگی دارد، برای مثال بعضی ایالتها شرط تحصیل اجباری از 6 تا 16 سال و برخی دیگر تا 18 سال دارند
- تسلط به یکی از زبانهای انگلیسی و فرانسه
- داشتن تابعیت یا اقامت دائم برای تحصیل در مدارس دولتی به صورت رایگان
- پرداخت شهریه برای تحصیل در مدارس خصوصی و شبانه روزی
شرایط اختصاصی برای دانش آموزان خارجی
دانش آموزان خارجی اما علاوه بر شرایط گفته شده، ملزم به برخورداری از برخی شرایط اختصاصی هم هستند که این شرایط عبارتند از:
- داشتن مدرک زبان انگلیسی با سطح مورد قبول
- تمکن مالی
- سن مناسب برای تحصیل
- داشتن پذیرش تحصیلی
- داشتن ویزای تحصیل
مدارک مورد نیاز برای تحصیل در مدارس کانادا
همانطور که گفته شد یکی از شرایط دانش آموزان خارجی برای تحصیل در مدارس کانادا دریافت ویزای تحصیلی و پذیرش تحصیلی یکی از مدارس کانادا است. برای دریافت این دو مدرک دانش آموزان باید مدارکی را به سفارت و مدرسه مورد نظر خود ارائه کنند. کامل و صحیح بودن مدارک موضوع مهمی در پذیرش تحصیلی دانش آموزان و اخذ ویزای آنها است و اگر مدارک نقصی داشته باشند، ویزای تحصیلی برای دانش آموزان صادر نخواهد شد. این مدارک عبارتند از:
- مدارک شناسایی مانند شناسنامه و کارت ملی برای دانش آموزان بیشتر از 16 سال
- عکس متقاضی
- پاسپورت با اعتبار بیش از 6 ماه
- شناسنامه پدر، مادر یا قیم قانونی
- ارائه مدرک زبان برای مدارسی که دوره زبان اختصاصی ندارند
- گواهی تمکن مالی
- سابقه تحصیلی برای دانش آموزانی که چند پایه تحصیل را در کشور خود گذراندهاند
- توصیهنامه
- رسید واریز کامل یا درصدی از وجه ثبتنام مدرسه براساس سیاستهای مدرسه
هزینه تحصیل در مدارس کانادا
تمام دانش آموزان خارجی به جز دانش آموزانی که یکی از والدین آنها اقامت دائم کشور کانادا را دارند، برای تحصیل در مدارس کانادا باید هزینههای تحصیل را پرداخت کنند. هزینه تحصیل در کانادا به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. ایالتی که دانش آموز در آن تحصیل و زندگی میکند، نوع مدرسه و رتبه آن، مقطع تحصیلی و… از جمله فاکتورهایی موثر در تعیین هزینه تحصیل در مدارس کانادا هستند. به طور کل اما هزینههای تحصیل در مدارس این کشور را میتوان به شکل زیر دستهبندی کرد.
شهریه مدارس و هزینههای مربوط به تحصیل
اولین بخش از هزینههای مورد نیاز برای تحصیل در مدارس کانادا مربوط به هزینه تحصیل در مدارس و هزینههای وابسته به آن هستند. این هزینه شامل شهریه مدرسه، هزینه تهیه ابزار مورد نیاز تحصیل، هزینه خوابگاه و خورد و خوراک در مدارس شبانه روزی، هزینه کلاسهای فوق برنامه و… هستند. داشتن تمکن مالی برای پرداخت این هزینهها شرط تحصیل دانش آموزان در مدارس کانادا است.
هزینههای جانبی تحصیل
بخش بعدی هزینهها اما مربوط به هزینههای جانبی تحصیل است. اقامت دانش آموز در کانادا حتی اگر بدون حضور خانواده باشد، هزینههایی در بر دارد. برای مثال دانش آموز باید هزینه رفت و آمد از محل اقامت تا مدرسه برای تحصیل در مدارس دولتی یا خصوصی بدون خوابگاه را شخصا پرداخت کند، هزینه درمان، هزینه اقامت و… از دیگر هزینههایی هستند که دانش آموزان خارجی برای تحصیل در مدارس کانادا ملزم به پرداخت آنها هستند.
اخذ پذیرش تحصیل در مدارس کانادا و مراحل آن
اخذ پذیرش تحصیلی شرط ثبتنام در مدارس کشور کانادا و دریافت ویزای این کشور است. پذیرش تحصیلی از مدارس کانادا قابل دریافت است و اخذ آن مراحلی دارند که به شرح زیر میباشند.
- تحقیق در مورد مدارس مختلف کشور کانادا و شرایط تحصیل در آنها
- ارسال درخواست پذیرش برای مدارس مورد نظر
- ارسال مدارک مورد نیاز برای ثبتنام بر اساس قوانین کلی کانادا و درخواستهای مدرسه
- واریز وجه اولیه برای بررسی مدارک
- دریافت پذیرش تحصیلی از مدرسه
- ثبتنام در مدرسه و دریافت مدرک آن برای ارائه به سفارت جهت اخذ ویزای دانش آموزی
همراهی والدین برای تحصیل فرزندان در کانادا
یکی از امتیازات تحصیل در مدارس کانادا امکان همراهی والدین یا قیم قانونی دانش آموز، در طول تحصیل دانش آموز است. اقامت والدین در طول تحصیل فرزندان از نوع اقامت موقت و توریستی است، بنابراین صرفا اجازه اقامت در کانادا به آنها داده میشود و امکان تحصیل یا کار در این کشور را نخواهند داشت. ویزای توریستی همراهی برای والدین به صورت ویزای مولتی صادر میشود، به این معنی که یک ویزای 5 ساله به پدر و مادر داده میشود و با استفاده از آن والدین امکان 6 ماه حضور در کنار فرزند خود را دارند. باید به این نکته توجه کرد که با دریافت ویزای توریستی کانادا امکان دریافت اقامت دائم وجود ندارد اما ویزای توریستی این شانس را به والدین میدهد که شرایط زندگی و اقامت در کانادا را بررسی کرده و بهترین راه برای دریافت اقامت دائم در این کشور را انتخاب کنند.
اطلاعات تکمیلی تحصیل در مدارس کانادا
در نهایت دانش آموزان برای تحصیل در مدارس کانادا باید از نکاتی مطلع باشند که عبارتند از:
- سیستم نمرهدهی کانادا: سیستم نمرهدهی در مدارس کانادا به صورت میانگینی از عملکرد دانش آموز و نمره دریافتی در دروس مختلف است. دانش آموزان در مدارس کانادا نمراتی از سطح F تا A را دریافت میکنند که به ترتیب از سطوح مردود، ضعیف، متوسط، خوب و عالی تشکیل میشوند
- کتابهای درسی: سرفصل اصلی دروسی که دانش آموزان در مدارس کانادا آموزش میبینند شامل ریاضی، انگلیسی، علوم، هنر و بهداشت است و اگر دانش آموز پایه این دروس را در کشور خود آموزش ندیده باشد باید دورههای پیشنیاز را سپری کند
- زمان شروع سال تحصیلی: سال تحصیلی کشور کانادا از سپتامبر آغاز و تا ژوئن ادامه دارد. دانش آموزان خارجی باید فرآیند پذیرش را زمانی آغاز کنند که قبل از شروع ترم تحصیلی در کانادا باشند
نتیجه گیری
تحصیل در مدارس کانادا به جهت اعتبار این مدارس و امکاناتی که در اختیار دانش آموزان و والدین آنها قرار میگیرد، متقاضیان زیادی دارد و رقابت بالایی بر سر این موضوع وجود دارد. برای افزایش شانس پذیرش و تحصیل در مدارس این کشور داشتن شرایط تحصیل و مدارک کافی اهمیت زیادی دارد. با توجه به اهمیت این موضوع بهتر است قبل از هر اقدامی با متخصصین حرفهای در زمینه مهاجرت مانند مشاوران موسسه مهاجرت با ما مشورت کرد. از جمله خدماتی که در موسسه ما به متقاضیان مهاجرت ارائه میشود، مشاوره در زمینه انتخاب بهترین مقصد مهاجرتی، آمادهسازی مدارک، انتخاب بهترین رشته تحصیل و… میباشند.
سوالات متداول
دوره های مهدکودک، پیش دبستانی، دبیرستان دوره اول و دبیرستان دوره دوم را پیش از دانشگاه باید بگذرانند.
در این مدارس دانش آموزان علاوه بر تحصیل، در مدرسه زندگی هم میکنند و تنها در ورزهای تعطیل به خانه بر میگردند. در این مدارس همچنین آموزشهای جانبی در کنار دروس اصلی بیشتر و تخصصیتر است. برای مثال بیشتر مدارس شبانه روزی دو زبانه هستند و دانش آموزان علاوه بر یادگیری زبان انگلیسی، به زبان فرانسه هم آموزش میبینند.
- مدرسه دهخدا که در کبک قرار دارد
- مدرسه نور دانش که در ونکوور است و دورههای دبیرستان دوره اول و دوم در آن تشکیل میشوند
- مدرسه فردوس کیدز که در آنتاریو است و از مهدکودک تا دوره اول دبیرستان پذیرش دارد
درخواست ارزیابی
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست ارزیابی خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
ارتباط با ما
اگر درباره ی این مقاله سوالی داشتید که به پاسخش نرسیدید، متخصصان ما آماده پاسخگویی به شما هستند.