مشاوره رایگان

02128111107

مهاجرت به مالزی

مهاجرت به مالزی

جریان دائمی مهاجران به مالزی که یک ایالت کوچک در جنوب شرقی آسیا با سابقه طولانی استعمار است، احتمالا برای شما نیز جالب باشد. امروزه این کشور به دلیل مواردی که در طول مقاله به آن ها اشاره می کنیم، مهاجرین بسیاری را از سراسر جهان به خود جذب کره است. اگر یکی از گزینه های مورد نظر شما برای زندگی در خارج از کشور، مهاجرت به مالزی است، پیشنهاد می کنم قبل از هر اقدامی مقاله پیش رو را با دقت مطالعه کنید.

آنچه در این مقاله میخوانید :

آشنایی با مالزی

قبل از هر اقدامی برای مهاجرت به مالزی بهتر است با این شبه جزیره کوچک و زیبا بیشتر آشنا شوید. اولین اروپایی‌ هایی که به عنوان مهاجر وارد مالزی شدند، پرتغالی‌ ها بودند که پس از فتح مالاکا در سال ۱۵۱۱ این اتفاق را رقم زدند. پس از آن این شبه جزیره توسط هلندی ‌ها تسخیر شد و در نهایت به بریتانیا واگذار گردید. اما در نهایت حدود ۸۰ سال پیش، به سمت مستقل شدن پیش رفت و در سال ۱۹۵۷ موفق به بیرون کردن بریتانیا از شبه جزیره خود و اعلام استقلال شد.


مالزی توسط یک پادشاهی مشروطه فدرال با یک پادشاه و یک نخست وزیر منتخب به عنوان رئیس اداره می شود. ایالت مالایی دارای حاکمان موروثی است که به نوبت به عنوان پادشاه مالزی در دوره های پنج ساله خدمت می کنند. اما چهار ایالت باقی‌ مانده توسط فرمانداران صاحب نام اداره می‌ شوند، که همگی زیر نظر دولت فدرال هستند.


امروزه این کشور با داشتن یکی از بهترین و باثبات ترین اقتصادهای آسیا، عملکرد بسیار خوبی در زمینه های مختلف داشته است. با مهاجرت به مالزی، با یک اقتصاد باز، بازار بین المللی و صنایع تازه نفس روبرو خواهید شد. با شروع دهه ۱۹۸۰، این کشور دوره جدیدی از رشد سریع اقتصادی و شهرنشینی را تجربه کرد. حرکت به سمت یک اقتصاد چند بخشی، به دور از تمرکز بر کشاورزی، بسیار موفقیت آمیز بوده است. از آن زمان، این کشور هر ساله مهاجران بسیاری را به خود جذب کرده است.

آشنایی با مالزی

شرایط مهاجرت به مالزی و دریافت ویزای آن

همه ملیت ها برای ورود و مهاجرت به مالزی نیاز به ویزا ندارند. شهروندان استرالیا، هنگ کنگ، ژاپن، کشورهای عضو اتحادیه اروپا، کره جنوبی، ترکیه، ایالات متحده آمریکا و تعدادی از کشورهای دیگر می توانند تا سه ماه بدون ویزا در مالزی اقامت داشته باشند. اما اتباع ایرانی برای ورود به این کشور باید ویزا دریافت کنند. بسته به هدف اقامت خود، باید برای دریافت ویزا با مرجع یا ویزا بدون مرجع درخواست دهید. اگر با قرارداد کاری، پذیرش دانشگاه یا هر نوع حامی دیگری قصد مهاجرت به مالزی را دارید باید برای دریافت ویزای نوع اول درخواست کنید. ویزای بدون مرجع معمولاً فقط برای اهداف گردشگری و توریستی صادر می شود.

 

پرطرفدارترین ویزاها برای مهاجرت به مالزی عبارتند از:
• ویزای تحصیلی
• ویزای کاری
• ویزای سرمایه گذاری
• ویزای همراه

 

شرایط و مدارک لازم برای دریافت هر نوع ویزا متفاوت است، ولی مدارک عمومی مورد نیاز برای این کار به شرح زیر است:
• پاسپورت معتبر
• کپی بلیط هواپیما
• اثبات استقلال مالی
• فرم پر شده درخواست ویزا
• دو نسخه از فرم درخواست ویزا
• دو قطعه عکس پاسپورتی جدید
• دعوت نامه (در صورت وجود)
• فیش پرداخت هزینه بررسی و صدور ویزا

 

افرادی که برای ویزا با مرجع درخواست می کنند باید ابتدا از اداره مهاجرت تاییدیه بگیرند و مدارک مربوط به آن را در درخواست خود لحاظ کنند. توجه داشته باشید که ویزای صادر شده برای شبه جزیره مالزی به طور خودکار به شما حق سفر به ایالت های صباح و ساراواک در شرق مالزی را نمی دهد.

شرایط مهاجرت به مالزی و دریافت ویزای آن

روش های مهاجرت به مالزی

دولت مالزی نیز مانند سایر کشورها روش های متفاوتی برای علاقه مندان مهاجرت به این کشور در نظر گرفته است. اغلب مهاجرین از روش های زیر برای دریافت اقامت مالزی اقدام می کنند:


مهاجرت به مالزی برای کار: ترجیح دولت مالزی این است که از نیروی کار محلی برای پر کردن موقعیت های شغلی موجود استفاده کند. بنابراین اگر شرکتی قصد استخدام نیروی کار خارجی را داشته باشد باید ثابت کند افراد بومی نمی توانند موقعیت شغلی موجود را پر کنند. متقاضیان کار در این کشور نیز برای دریافت ویزای کاری باید از یک کارفرما پیشنهاد کار داشته باشند.


مهاجرت به مالزی برای ادامه تحصیل: جالب است بدانید طی سال های گذشته سیستم آموزشی مالزی پیشرفت قابل و توجهی داشته و توانسته در بین ۲۰ کشور مطرح جهان در زمینه جذب دانشجو قرار بگیرد. زبان تدریس در اکثر رشته ها انگلیسی است و این مزیت، تحصیل در مالزی را راحت تر می کند. برای تحصیل در دانشگاه های مالزی باید ابتدا پذیرش دانشگاه مورد نظر را دریافت کنید.


مهاجرت به مالزی برای سرمایه گذاری: امروزه اقتصاد رو به رشد مالزی و وجود نیروی کار خوب، سرمایه گذاری در آن را جذاب تر کرده است. برای مهاجرت از این طریق باید سرمایه کافی و طرح بیزینسی مناسبی داشته باشید.


مهاجرت به مالزی برای پیوستن به خانواده: اگر یکی از اعضای نزدیک خانواده شما مانند والدین یا همسرتان اقامت مالزی را داشته باشد، می توانید برای پیوستن به او درخواست ویزای همراه کنید. برای گرفتن این ویزا فرد ساکن در مالزی باید حامی شما باشد و از نظر مالی تمام هزینه های زندگی شما را برعهده بگیرد.


تمام روش های گفته شده شرایط و مدارک خاصی نیاز دارند که برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون هر یک می توانید با مشاورین و وکلای حقوقی خبره مشورت کنید.

روش های مهاجرت به مالزی

مهاجرت به مالزی از طریق برنامه MM2H

یکی از بهترین روش های مهاجرت به مالزی اقدام از طریق برنامه MM2H است. این برنامه مهاجرتی به علاقه مندان کمک می کند برای 5 سال در مالزی اقامت داشته باشند. البته برای دریافت این مجوز باید شرایط خاصی را فراهم کنید. برنامه MM2H که در سراسر دنیا تحت عنوان «مالزی خانه دوم من» شناخته می شود، در اواخر سال 2000 به درخواست مکرر مهاجرین برای دریافت اقامت این کشور برنامه ریزی شد . طبق این برنامه افراد بالای 35 سال می توانند برای دریافت اقامت 5 ساله مالزی که می توان 5 سال دیگر نیز آن را تمدید کرد، درخواست دهند. با شیوع بیماری همه گیر کرونا برای مدت کوتاهی برنامه MM2H لغو شد. اکنون در آستانه سال 2023 دولت مالزی از فعال شدن مجدد این روش مهاجرتی خبر داده است.


برای مهاجرت به مالزی از طریق برنامه MM2H باید شرایط زیر را فراهم کنید:
• داشتن درآمد ماهانه ثابت حداقل به اندازه 40000Rm
• داشتن بیمه درمانی معتبر برای پوشش هزینه های پزشکی
• ارائه گواهی عدم سوء پیشینه از کشورهایی که در آن زندگی کرده اید
• داشتن یک حساب سپرده در بانک های مالزی به ارزش یک میلیون رینگیت
• داشتن نقدینگی به ارزش ۱.۵ میلیون رینگیت برای تامین هزینه های زندگی


داشتن حق شهروندی از جمله مزیت های دریافت MM2H برای دارندگان آن است. خاطرتان باشد با استفاده از این ویزا شما تنها می توانید یک شرکت با مسئولیت محدود در مالزی راه اندازی کنید و اجازه ندارید به عنوان نیروی کار استخدام شوید.

مهاجرت به مالزی از طریق برنامه MM2H

۵ دلیل برای مهاجرت به مالزی

همان طور که گفته شد مالزی به سرعت در حال تبدیل شدن به یک انتخاب برتر برای مهاجران علاقه مند به زندگی در آسیا است. دلیل شما برای مهاجرت به مالزی هر چه که باشد تفاوت چندانی ندارد، به هرحال انتخاب این کشور به عنوان خانه دوم می تواند مزیت های زیادی برای شما داشته باشد.
در اینجا ۵ دلیل اصلی برای اینکه چرا باید به قلب آسیا، یعنی مالزی، مهاجرت کنید آورده شده است:

 

۱. مقرون به صرفه بودن هزینه زندگی

هزینه پایین زندگی در مالزی یک کارت برنده برای افرادی است که می خواهند با کمترین هزینه، زندگی بهتری داشته باشند. قیمت املاک و مستغلات در مالزی نسبت به سایر کشورهای آسیایی ارزان تر است. فراوانی محصولات غذایی و کشاورزی، یارانه دولت برای سوخت، در دسترس بودن کالای لوکس با قیمت پایین، ارائه مراقبت های بهداشتی هم جانبه از جمله مزایای مالی زندگی در این کشور است.

 

۲. وجود امنیت

دلیل بعدی برای مهاجرت به مالزی ثبات و امنیت اجتماعی آن است. این کشور از نظر اقتصادی، سیاسی و اجتماعی، در حال رشد ملایمی است. در حالی که جرم رخ می دهد، فساد پایین پلیس و مسئولیت پذیری جامعه باعث شده مالزی کشوری امن برای مهاجران باشد.

 

۳. عدم سخت گیری در صدور ویزا

در حالی که بسیاری از کشورهای دیگر برای دریافت ویزای بلند مدت کوهی از تشریفات اداری و موانعی برای متقاضیان ایجاد می کنند، برنامه MM2H به خارجی ها اجازه می دهد تا به راحتی برای دریافت ویزا تا 10 سال به صورت آنلاین درخواست دهند.

 

۴. وجود زیرساخت های مناسب

دولت مالزی ابتکارات بسیاری برای جذاب تر کردن کشور و ارتقای کیفیت زندگی محلی انجام داده است و همین موضوع باعث جذب مهاجرین از سراسر دنیا می شود. همچنین ای کشور پیشرفت های بزرگی در زیرساخت های کشور، به ویژه حمل و نقل زمینی و هوایی داشته است.

 

۵. امکان آشنایی با فرهنگ های مختلف

امروزه ملیت های زیادی در مالزی زندگی می کنند. وجود فرهنگ های مختلف تجربه زندگی در این کشور را جذاب تر خواهد کرد. پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر قبل از سفر، با مشاورین و وکلای باتجربه مشورت کنید.

سوالات متداول

روش های متفاوتی از جمله مهاجرت کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری برای ورود به این کشور وجود دارد اما پرطرفدارترین آن ها مهاجرت از طریق برنامه MM2H است.

خیر، با استفاده از این ویزا شما تنها می توانید یک شرکت با مسئولیت محدود در مالزی راه اندازی کنید و اجازه ندارید به عنوان نیروی کار استخدام شوید.

 

مهاجرت به این کشور آسیایی مزیت های بسیاری برای متقاضیان به همراه دارد که مهم ترین آن ها عبارتند از: هزینه پایین زندگی، امنیت جانی و مالی، عدم سخت گیری مسئولین ر صدور ویزا، وجود زیر ساخت های مناسب و امکان آشنا شدن با فرهنگ های جدید.

درخواست ارزیابی

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست ارزیابی خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.

ارتباط با ما

اگر درباره ی این مقاله سوالی داشتید که به پاسخش نرسیدید، متخصصان ما آماده پاسخگویی به شما هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

انواع ویزا

رایگان مشاوره بگیر!

اگر میخوای با کمترین هزینه در سریع ترین زمان ممکن با هر شرایطی مهاجرت کنی فرم زیر را پرکن