سوئیس یکی از محبوبترین کشورها در میان متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور است. در صورت تمایل به مهاجرت به این کشور اروپایی باید در ابتدا ویزای تحصیلی، کاری یا سرمایهگذاری سوئیس را اخذ کنید. اکثر متقاضیان مهاجرت به سوئیس خواهان اخذ ویزای کاری این کشور هستند. با اخذ ویزای کاری یا سرمایهگذاری پس از چند سال میتوان کارت اقامت دائم سوئیس را دریافت کرد. در ادامه بیشتر به شرایط مهاجرت و اخذ ویزای سوئیس میپردازیم.
بسیاری از سرمایهداران خارجی کشور سوئیس را به عنوان مقصد مهاجرت انتخاب میکنند. در نظر داشته باشید سوئیس یکی از امنترین کشورهای جهان برای سرمایهگذاری محسوب میشود. در صورت تمایل به تحصیل در دانشگاههای کشور سوئیس باید در ابتدا از یک دانشگاه در این کشور پذیرش اخذ کنید. امکان کار حین تحصیل در سوئیس وجود دارد. گفتنی است در هر سال به طور متوسط بیش از صد هزار نفر به سوئیس مهاجرت میکنند.
بررسی مقررات و قوانین کلی برای اخذ انواع ویزا جهت مهاجرت به کشور سوئیس
در ابتدا هر یک از متقاضیان مهاجرت به سوئیس باید روش ایدهآل برای مهاجرت خود را انتخاب کنند. در نظر داشته باشید مقررات و قوانین مربوط به اخذ هر یک از انواع ویزاهای سوئیس با یکدیگر متفاوت است. معمولاً سن متقاضیان مهاجرت از طریق اخذ ویزای تحصیلی سوئیس زیر چهل سال است. در واقع دانشگاههای این کشور به افراد با سن پایین آسانتر پذیرش میدهند. سرمایه اولیه برای مهاجرت از طریق تحصیل به نوع دانشگاه موردنظر افراد بستگی دارد.
اخذ ویزای کاری محبوبترین روش در میان تمامی روشهای مهاجرتی محسوب میشود. در نظر داشته باشید نرخ بیکاری در کشور سوئیس بسیار پایین است. اکثر مشاغل موردنیاز در سوئیس به حوزه بانکداری، مدیریت مالی و داروسازی مربوط میشود. ذکر این نکته حائز اهمیت است باتوجهبه نرخ بیکاری بسیار پایین بهآسانی میتوان در کشور سوئیس مشغول به کار شد. در صورت داشتن سرمایه کافی میتوان از طریق سرمایهگذاری به کشور سوئیس مهاجرت کرد. در نظر داشته باشید ثبت شرکت در سوئیس محبوبترین زمینه سرمایهگذاری در میان سرمایهداران خارجی است. سوئیس جزو پنج کشور برتر جهان برای سرمایهگذاری محسوب میشود. طبق قوانین کشور سوئیس برای ثبت شرکت در این کشور به دو شریک نیاز دارید.
بررسی شرایط مهاجرت به کشور سوئیس از طریق تحصیل در دانشگاههای این کشور
در میان روشهای رایج برای مهاجرت به سوئیس میتوان به اخذ ویزای تحصیلی این کشور اشاره کرد. یکی از مزایای مهاجرت تحصیلی به سوئیس امکان تحصیل به زبان انگلیسی است. دانشگاههای این کشور اکثر دورههای آموزشی در مقاطع فوقلیسانس و دکتری را به زبان انگلیسی تدریس میکنند. همانطور که پیشتر به این موضوع اشاره کردیم گام ابتدایی برای اخذ ویزای تحصیلی سوئیس دریافت پذیرش از سمت یکی از دانشگاههای سوئیس است.
برخلاف کشورهای ایتالیا، آلمان و نروژ امکان تحصیل بهصورت رایگان در کشور سوئیس وجود ندارد. در صورت تمایل به تحصیل در دانشگاههای دولتی هزینه پایینتری را برای تحصیل در هر ترم پرداخت خواهید کرد. جهت اخذ پذیرش از دانشگاههای سوئیس باید مدارک مقاطع تحصیلی قبلی به همراه مدرک آیلتس را به دانشگاه موردنظر ارسال کنید. اکثر دانشگاههای سوئیس از دانشجویان مدرک آیلتس شش و نیم یا هفت میخواهند.
از میان دیگر مدارک موردنیاز برای مهاجرت به سوئیس از طریق تحصیل در دانشگاههای این کشور میتوان به گواهی تمکن مالی اشاره کرد. این گواهی برای اثبات توانایی مالی متقاضی جهت تأمین هزینههای زندگی و تحصیل خود حین اقامت در سوئیس است. برای اخذ این گواهی باید حدود بیست هزار فرانک در حساب خود سرمایه داشته باشید.
شرایط تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کاری پس از فارغالتحصیلی از دانشگاههای کشور سوئیس
متقاضیان مهاجرت به سوئیس از طریق تحصیل در صورت تمایل به اخذ اقامت دائم پس از فارغالتحصیلی باید ویزای کاری سوئیس را اخذ کنند. طبق قوانین اداره مهاجرت سوئیس تمامی دانشجویان خارجی میتوانند تا ۲۶ هفته پس از فارغالتحصیلی در سوئیس اقامت داشته باشند. در صورت یافتن موقعیت شغلی و استخدام شدن توسط کارفرمای سوئیسی در این مدت ویزای کاری سوئیس برای شما صادر خواهد شد.
چنانچه متقاضیان اخذ اقامت پس از فارغالتحصیلی در مدتزمان ذکر شده موفق به یافتن موقعیت شغلی نشوند باید خاک کشور سوئیس را ترک کنند. در نظر داشته باشید مدت اعتبار ویزای کاری سوئیس در اکثر مواقع ۵۲ هفته است. پس از پایان اعتبار این ویزا میتوان نسبت به تمدید آن اقدام کرد. ذکر این نکته حائز اهمیت است برای ثبت درخواست ویزا باید در ابتدا فرم مربوط به آن را تکمیل کنید.
داشتن پاسپورت معتبر برای تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کاری سوئیس الزامی بهحساب میآید. متقاضیان اخذ ویزای کاری باید چهار قطعه عکس بیومتریک خود را به اداره مهاجرت ارائه دهند. اعطای مدارک فارغالتحصیلی نیز برای اخذ ویزای کاری ضروری است. مدارک تحصیلی و کاریتان را باید پیش از ارائه به اداره مهاجرت سوئیس به زبان آلمانی یا انگلیسی ترجمه کنید.
بررسی قوانین مهاجرت کاری به سوئیس از طریق کار در این کشور
بهطورکلی کشور سوئیس چند نوع ویزای کاری مختلف صادر میکند. در میان انواع ویزای کاری صادر شده توسط اداره مهاجرت سوئیس تنها با ویزای نوع B میتوان اقامت دائم این کشور را اخذ کرد. در واقع متقاضیان مهاجرت به سوئیس از طریق کار در صورت تمایل به اخذ اقامت دائم باید این نوع ویزای کاری را انتخاب کنند. مهمترین مدرک برای اخذ ویزای کاری سوئیس دعوتنامه کاری است. این دعوتنامه باید توسط یک کارفرمای سوئیسی صادر شود.
پس از یافتن موقعیت شغلی و اخذ دعوتنامه کاری باید یک قرارداد کاری تنظیم کرد. داشتن قرارداد کاری جهت اخذ ویزا توسط متقاضیان مهاجرت به سوئیس از طریق کار الزامی بهحساب میآید. برای مهاجرت کاری به سوئیس میتوانید با مؤسسه مهاجرت با ما تماس بگیرید. این مؤسسه در زمینه ارائه مشاوره برای مهاجرت کاری فعالیت میکند. در حال حاضر نزدیک به دو میلیون نیروی کار خارجی در کشور سوئیس مشغول به کار هستند. بیش از هفتاد درصد از این افراد ویزای کاری نوع B را اخذ کردهاند. اخذ ویزای نوع B و تمدید آن نسبت به سایر ویزاهای کاری کشور سوئیس دشوارتر است. در نظر داشته باشید برای تمدید این ویزا باید قرارداد کاری خود با کارفرما را نیز تمدید کنید.
مقاله پیشنهادی ——-> بهترین کشور برای کار
مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای کاری جهت مهاجرت و اخذ اقامت کشور سوئیس
مهمترین مدارک برای اخذ ویزای کاری دعوتنامه و قرارداد کاری تنظیم شده است. اداره مهاجرت پیش از اعطای ویزای کاری به متقاضیان مهاجرت به سوئیس قرارداد کاری را به طور دقیق مورد بررسی قرار میدهد. تمامی شرایط و ضوابط قرارداد کاری تنظیم شده باید مطابق با قوانین کار در سوئیس باشد. در صورت عدم تطابق شرایط قرارداد با قوانین وزارت کار سوئیس درخواست اخذ ویزا ریجکت خواهد شد.
از دیگر مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای کاری میتوان به مدرک زبان اشاره کرد. مدرک زبان موردنیاز برای کار در سوئیس در اکثر مواقع آلمانی یا فرانسوی است. برخی از سرویسهای مالی فعال در سوئیس صرفاً کارمندان مسلط به زبان انگلیسی را استخدام میکنند. داشتن گواهی عدم سوءپیشینه برای اخذ ویزای کاری کشور سوئیس الزامی بهحساب میآید.
دارندگان ویزای کاری کشور سوئیس میتوانند برای همسر و فرزندان خود نیز ویزا اخذ کنند. برای اخذ ویزای همراه باید مدارک هر یک از همراهانتان را بهصورت جداگانه به اداره مهاجرت کشور سوئیس ارسال کنید. حداقل سرمایه موردنیاز برای اخذ گواهی تمکن مالی در صورت تمایل به اخذ ویزا برای همراه بالاتر خواهد بود. ذکر این نکته حائز اهمیت است فرایند بررسی مدارک ارسالی توسط متقاضیان حدود شصت روز طول میکشد.
بررسی شرایط اخذ ویزای سرمایهگذاری برای متقاضیان مهاجرت به کشور سوئیس
از میان دیگر راهها برای مهاجرت به سوئیس میتوان به اخذ ویزای سرمایهگذاری این کشور اشاره کرد. در نظر داشته باشید به دارندگان ویزای سرمایهگذاری مجوز کار در سوئیس نیز اعطا میشود. این افراد میتوانند برای همسر خود نیز مجوز کار اخذ کنند. گفتنی است این ویزا برای افرادی که درگذشته ویزای کاری سوئیس را اخذ کردهاند صادر نمیشود. اکثر متقاضیان ویزای سرمایهگذاری سوئیس خواهان ثبت شرکت در این کشور هستند.
بهطورکلی چند نوع شرکت میتوان در سوئیس ثبت کرد. اکثر متقاضیان سرمایهگذاری در سوئیس خواهان ثبت شرکت با مسئولیت محدود هستند. در نظر داشته باشید فرایند اخذ ویزای سرمایهگذاری از طریق ثبت شرکت در سوئیس حدود نود روز طول میکشد. برای ثبت شرکت در سوئیس باید یک بیزینس پلن ارائه دهید.
حداقل سرمایه موردنیاز برای ثبت یک شرکت در کشور سوئیس حدود ۱۱۷ هزار یورو است. متقاضیان ثبت شرکت علاوه بر میزان سرمایه ذکر شده، باید سرمایه کافی جهت تأمین هزینه لازم برای استخدام کارمندان شرکت را داشته باشند. گفتنی است با مهاجرت به سوئیس از طریق ثبت شرکت میتوان پس از ده سال کارت اقامت دائم این کشور را نیز اخذ کرد.
مقاله پیشنهادی ——-> بهترین کشورها برای سرمایه گذاری
اخذ کارت اقامت دائم و تابعیت کشور سوئیس
پس از دریافت ویزای کاری یا سرمایهگذاری سوئیس میتوان پس از چند سال نسبت به اخذ کارت اقامت دائم این کشور نیز اقدام کرد. در نظر داشته باشید مدت اعتبار ویزای صادر شده برای متقاضیان مهاجرت به سوئیس از طریق کار دوازده ماه است. در واقع برای اخذ کارت اقامت دائم باید حداقل ده بار ویزای کاری یا سرمایهگذاری خود را تمدید کنید. ذکر این نکته حائز اهمیت است متقاضیان اخذ کارت اقامت دائم باید تمامی مالیاتهای خود را به طور کامل پرداخت کرده باشند.
مدت اعتبار ویزای سرمایهگذاری متقاضیان در کشور سوئیس نیز دوازده ماه است. متقاضیان در صورت ادامه فعالیت شرکت ثبت شده میتوانند این ویزا را به طور سالیانه تمدید کنند. برای مهاجرت به کشور سوئیس میتوانید با مؤسسه مهاجرت با ما تماس بگیرید. مشاوران این مؤسسه با بررسی پرونده متقاضیان برترین راه برای مهاجرت هر فرد را تعیین میکنند. پس از دریافت کارت اقامت دائم دیگر نیازی به تمدید قرارداد کاری خود جهت ماندن در کشور سوئیس نخواهید داشت. تمامی دارندگان کارت اقامت دائم تحت پوشش بیمه سلامت ملی قرار میگیرند. دو سال پس از اخذ کارت اقامت دائم میتوان حق شهروندی و پاسپورت کشور سوئیس را نیز اخذ کرد.
مدارک موردنیاز برای مهاجرت به کشور سوئیس از طریق ثبت یک شرکت
مهمترین مدرک برای اخذ ویزای سرمایهگذاری کشور سوئیس طرح تجاری یا همان بیزینس پلن است. در این طرح متقاضی به همراه شرکای خود باید تمامی اهداف تأسیس شرکت را ذکر کند. نگارش برنامههای شرکت در پنج سال ابتدایی برای رشد و توسعه در طرح تجاری الزامی بهحساب میآید. ذکر این نکته حائز اهمیت است در صورت وجود ضعف در طرح تجاری متقاضی مهاجرت به سوئیس با درخواست اخذ ویزا موافقت نخواهد شد.
از دیگر مدارک موردنیاز برای اخذ ویزا از طریق ثبت شرکت میتوان به گواهی تمکن مالی اشاره کرد. در نظر داشته باشید مهاجرت از طریق اخذ ویزای سرمایهگذاری تنها برای افرادی که سرمایه زیادی دارند، مناسب است. اداره مهاجرت سوئیس سوابق کیفری تمامی متقاضیان ثبت شرکت در این کشور را بررسی میکند. ارائه گواهی سلامت حین ثبت درخواست اخذ ویزای سرمایهگذاری الزامی بهحساب میآید. متقاضیان مهاجرت به سوئیس از طریق اخذ ویزای سرمایهگذاری باید چهار قطعه عکس ارائه دهند. این عکسها برای صدور کارت ویزا و مجوز کار مورداستفاده قرار میگیرد. شرکای شرکت باید مدارک هویتی خود را در هنگام ارسال درخواست ثبت شرکت داشته باشند. گفتنی است برای صدور ویزای سرمایهگذاری هیچ محدودیت سنی وجود ندارد.
نتیجه گیری
برای مهاجرت از طریق کار و سرمایهگذاری میتوانید با مؤسسه مهاجرت با ما تماس بگیرید. مشاوران این مؤسسه اطلاعات بسیار زیادی درباره چگونگی اخذ ویزای کاری، سرمایهگذاری یا کارت اقامت دائم کشورهای مختلف دارند. برای مهاجرت به سوئیس باید در ابتدا ویزای تحصیلی، کاری یا سرمایهگذاری این کشور را اخذ کنید. گفتنی است پس از تمدید ویزای کاری و سرمایهگذاری به مدت ده سال برای اخذ کارت اقامت دائم واجد شرایط میشوید. دارندگان ویزای تحصیلی نیز تا ۲۶ هفته پس از فارغالتحصیلی برای یافتن فرصت شغلی و اخذ ویزای کاری فرصت دارند. دو سال پس از اخذ کارت اقامت دائم میتوان درخواست دریافت تابعیت و پاسپورت کشور سوئیس را ثبت کرد.
سوالات متداول
دعوتنامه کاری از سمت یک کارفرما با تابعیت سوئیسی مهمترین مدرک برای اخذ ویزای کاری کشور سوئیس محسوب میشود.
مدت اعتبار ویزای کاری قابل تمدید کشور سوئیس در اکثر مواقع یک سال است. پس از ده بار تمدید ویزای کاری خود برای اخذ کارت اقامت دائم واجد شرایط میشوید.
متقاضیان اخذ ویزای سرمایهگذاری از طریق ثبت شرکت در کشور سوئیس باید حداقل ۱۱۷ هزار یورو سرمایه اولیه داشته باشند.
درخواست ارزیابی
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست ارزیابی خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
ارتباط با ما
اگر درباره ی این مقاله سوالی داشتید که به پاسخش نرسیدید، متخصصان ما آماده پاسخگویی به شما هستند.