مهاجرت به آلمان ذهن شما رو درگیر کرده ؟ آیا دوست دارید در یک محیط بین المللی زندگی کرده، به کار و تحصیل مشغول شوید و آینده رویایی خود را داشته باشید؟ پس درادامه مقاله با ما همراه باشید تا شما را با یکی از بهترین کشورهای اروپایی جهت مهاجرت و ادامه زندگی آشنا کنیم .
آشنایی با کشور آلمان
آلمان، یکی از کشورهای اروپایی که طی سال های گذشته مهاجران زیادی را در کشور خود پذیرفته است. این کشور اروپایی از اعضا اصلی اتحادیه اروپا به حساب می آید و در بین کشورهای اروپایی اعتباری دوچندان دارد.
از نظر موقعیت جغرافیایی آلمان از سمت شرق با جمهوری چک و لهستان، از سمت غرب با هلند و بلژیک، از جنوب غربی با لوگزامبورگ و فرانسه، از جنوب با سوئیس و اتریش و از شمال با کشور دانمارک مرز خاکی مشترک دارد. این کشور با مساحت تقریبی 360 هزار کیلومتر مربع هفتمین کشور بزرگ اروپا محسوب می شود.
از نظر تقسیمات کشوری، آلمان دارای 16 ایالت می باشد که بزرگترین آن ایالت بایرن و کوچکترین آن، ایالت برمن می باشد. پایتخت و بزرگترین شهر این کشور برلین است. از مهم ترین شهر های دیگر آلمان می توان به هامبورگ، مونیخ، کلن، فرانکفورت،د اشتوتگارت، دوسلدورف، لایپزیگ، دورتموند، اسن، بردمن، درسدن، هانوفر، نورنبرگ و دیسبورگ اشاره کرد.
زبان رسمی مردم این کشور آلمانی است و 95 درصد مردم به زبان آلمانی صحبت می کنند. البته با توجه به جمعیت قابل توجه مهاجران در این کشور، صحبت به زبان های دانمارکی، فرانسوی، عربی، فارسی و ترکی در بین مهاجرین زیاد به گوش می سد.
این کشور از نظر اقتصادی و صنعتی، یکی از قطب های اصلی قاره بزرگ اروپا می باشد؛ به همین دلیل هر ساله بر تعداد افرادی که قصد مهاجرت به این کشور پیشرفته اروپایی را دارند، اضافه می شود. مردم آلمان از نظر اقتصادی در رتبه افرادی با زندگی مرفه دسته بندی می شوند.
از آنجایی که آلمان دومین کشور محبوب برای مهاجرت پس از ایالات متحده می باشد، در این مقاله قصد داریم راه های مهاجرت به این کشور اروپایی را با یکدیگر بررسی کنیم.
راه های مهاجرت به آلمان
درست است که از سال 2005 به بعد، آلمان رسما به عنوان کشوری مهاجر پذیر شناخته شد؛ با این وجود برای مهاجرت به این کشور همواره باید با توجه به شرایط خود بهترین راه را انتخاب کنید.
برای مهاجرت به آلمان روش های متفاوتی وجود دارد که عبارت است از:
_ مهاجرت کاری
_ مهاجرت تحصیلی
_ مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت
_ مهاجرت از طریق ازدواج
_ مهاجرت از طریق تولد
که در ادامه مقاله به تفصیل در مورد هر یک صحبت خواهیم کرد.
مهاجرت کاری به آلمان
همانطور که گفته شد آلمان از نظر اقتصادی در رده کشورهای مرفه جهان قرار دارد، از طرفی به دلیل عدم تناسب رشد جمعیت در این کشور، بیشتر جمعیت آن را افراد سالخورده تشکیل می دهند؛ بنابراین این کشور شدیدا به نیروی کار جوان و متخصص نیاز دارد.
برای برطرف کردن این نیاز، در ژانویه 2005 دولت آلمان قوانین جدیدی در زمینه مهاجرت کاری به این کشور تعیین کرد و برای اولین بار رسما اذعان کرد که یک کشور مهاجر پذیر است و با این کار هر ساله نیروی کار مورد نیاز خود را از بین مهاجرین واجد شرایط با تخصص بالا از سراسر دنیا وارد بازار کار خود کرد. همچنین در آپریل 2012 قانون کارت آبی اروپایی در آلمان اجرایی شد که به شهروندان غیر اروپایی فوق ماهر این امکان را می داد، با داشتن شرایط خاصی براحتی در آلمان زندگی کرده و مشغول به کار شوند. به این ترتیب از سال 2014 به بعداز هر 5 آلمانی 1 نفر ریشه غیر آلمانی دارند؛ که این خود نشان دهنده رشد فزاینده مهاجرت به آلمان می باشد.
کشور آلمان هر ساله لیستی از مشاغل مورد نیاز خود را منتشر می کند. در صورتی که حرفه و تخصص شما در این لیست موجود باشد، می توانید برای اخذ ویزای کاری به آلمان اقدام کنید.
برای دریافت ویزای کاری آلمان شرایطی لازم است که در این قسمت مقاله درباره آن صحبت می کنیم. مهاجرت کاری به آلمان برای افرادی که دارای تخصص و مهارت خاصی باشند نسبتا راحت است. افرادی که در رشته های پزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و مهندسی دارای مدارک عالی دانشگاهی هستند و همچنین فنی کارهای متخصص بدون داشتن مدرک دانشگاهی در صورت اثبات مهارت و تخصص خود می توانند برای کسب ویزای کاری و اقامت آلمان اقدام نمایند.
کشور آلمان دو نوع ویزا برای افراد متقاضی کار در این کشور در نظر گرفته است:
1- مهاجرت از طریق کارت آبی
در این نوع مهاجرت شما باید از طرف یک کارفرما در کشور آلمان دعوتنامه داشته باشید. برای دریافت این دعوتنامه و ارتباط با کارفرمایان آلمانی می توانید از سایت های کاریابی بسیاری مانند indeed، monster،stepstone و jobvector استفاده کنید. بعد از پیدا کردن کارفرما و توافق با او، کارفرمای آلمانی برای شما یک دعوتنامه ارسال می کند که با استفاده از این دعوتنامه براحتی می توانید کارهای مهاجرت خود را انجام دهید.
البته پیدا کردن کار در آلمان و اتحادیه اروپا چندان کار راحتی نیست. قانون اخذ پیشنهاد کاری در آلمان و کل اتحادیه اروپا به این صورت است که، کارفرما باید شغل مورد نظر را به مدت 3 هفته در سایت های کاریابی کشور خود و اتحادیه اروپا آگهی کند، در صورتی که در این مدت هیچ داوطلبی از اتحادیه اروپا برای شغل مورد نظر درخواستی نفرستاد، کارفرما می تواند نیروی کار خود را از خارج از اتحادیه اروپا استخدام کند.
2- مهاجرت از طریق ویزای جستجوی کار یا جاب سیکر
در صورتی که نتوانستید کارفرمای مورد نظر خود را در آلمان پیدا کنید نگران نباشید، شما می توانید از نوع دوم ویزای کاری آلمان به اسم جاب سیکر استفاده کنید. این نوع ویزا به شما این امکان را می دهد به مدت 6 ماه در کشور آلمان ساکن شوید تا کارفرما و شغل مورد نظر خود را پیدا کنید. برای دریافت این نوع ویزا شما باید حداقل مدرک B1 زبان آلمانی را داشته باشید. یادتان باشد اگر طی زمان مقرر شده نتوانید شغل مورد نظر خود را پیدا کنید، مجبور به بازگشت به کشور مبدا خود می باشید. پس قبل از اقدام به مهاجرت از طریق ویزای جستجوی کار، اطلاعات کاملی در این زمینه کسب کنید.
مدارک مورد نیاز برای مهاجرت کاری به آلمان
_ رزومه تحصیلی و شغلی
_ انگیزه نامه در مورد برنامه ها و اهداف خود از مهاجرت کاری به آلمان
_ مدارک هویتی (مانند شناسنامه، کارت ملی،پاسپورت معتبر)
_ اسناد تمکن مالی
_ سوابق کاری
_ مدرک زبان آلمانی حداقل در سطح B1
_ فرم پر شده درخواست ویزا و رسید پرداخت هزینه ویزا
_ اسناد محل سکونت در آلمان
_ گواهی عدم سوء پیشینه
_ بیمه مسافرتی تا زمان پیدا کردن کار در آلمان
در صورتی که موفق به گرفتن ویزای کاری آلمان شوید و 4 سال در این کشور به طور مستمر کار کنید، می توانید اقامت دائم آلمان را بدست آورید و زمانی که برای دولت ثابت شد، شما توانایی تامین هزینه های زندگی افراد خانواده خود را دارید، می توانید برای آنها نیز اقامت دائم دریافت کنید.
مقاله پیشنهادی ——-> کار در آلمان
مهاجرت تحصیلی به آلمان
آلمان یکی از بهترین گزینه هایی است که می توانید برای ادامه تحصیل و مهاجرت تحصیلی به یک کشور اروپایی درنظر بگیرید. این کشور با داشتن دانشگاه های متعبر در رنکینگ جهانی یکی از باکیفیت ترین سیستم های آموزشی در کل دنیا را ارائه می کند. در صورتی که دارای مدرک زبان معتبر آلمانی باشید و بخواهید به زبان آلمانی در این کشور ادامه تحصیل دهید، می توانید از شرایط تحصیل رایگان در آلمان بهره ببرید. تحصیل به زبان آلمانی در این کشور برای همه، حتی مهاجرین کاملا رایگان است.
شما می توانید در مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی و دکترا، از دانشگاه های دولتی و خصوصی این کشور پذیرش بگیرید. در صورت گرفتن پذیرش از دانشگاه های دولتی، تحصیل شما تقریبا رایگان است ولی در صورت پذیرش از دانشگاه های غیر دولتی براساس شرایط دانشگاه، ملزم به پرداخت هزینه هایی برای تحصیل خود می باشید.
تحصیل در مقاطع کاردانی و کارشناسی در آلمان به زبان آلمانی ارائه می شود ولی تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا به هر دو زبان آلمانی و انگلیسی ارائه می شود.
آلمان برای افرادی که قصد تحصیل در این کشور را دارند، سه نوع ویزای تحصیلی ارائه می کند:
1- ویزای شرکت در دوره های زبان
میزان اعتبار ویزای آموزش زبان آلمانی بین 3 ماه تا یکسال می باشد و بعد از این مدت دیگر اعتبار ندارد. در صورتی که بخواهید بیشتر از یک سال در آلمان اقامت داشته باشید باید نوع ویزای خود را تغییر دهید.
2- ویزای تحصیل در آلمان
این ویزا زمانی صادر می شود که شما از یکی از دانشگاه های کشور آلمان نامه پذیرش دریافت کرده باشید. زمان رسیدگی به ویزای تحصیلی در سفارت آلمان کوتاه است.
3- ویزای اپلای تحصیل
این نوع ویزا زمانی صادر می شود که پذیرش در دانشگاه بصورت کامل انجام نشده و شما بدنبال پیدا کردن دانشگاه مناسب خود هستید. ویزای اپلای تحصیلی 3 ماهه بوده و به مدت 6 ماه نیز قابل تمدید می باشد.
مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی در آلمان:
_ پاسپورت یا گذرنامه
_ فرم تکمیل شده درخواست ویزا
_ دو قطعه عکس با پشت زمینه طوسی در اندازه 35 در 45 میلی متر
_ نامه پذیرش دانشگاه
_ اصل و ترجمه مدارک تحصیلی به همراه ریز نمرات
_ نامه اثبات تمکن مالی
_ بیمه دانشجویی با حداقل 3 ماه اعتبار
_ انگیزه نامه
_ سند ازدواج درصورت متاهل بودن
_ مدرک پرداخت هزینه بررسی پرونده توسط سفارت
_ مدرک زبان آلمانی در صورت داشتن پذیرش از دانشگاه های دولتی
_ مدرک زبان انگلیسی در صورت داشتن پذیرش از دانشگاه های خصوصی
بعد از آماده شدن همه این مدارک و اسناد، آنها را برای سفارت آلمان در تهران پست می کنید. سفارت آلمان در بررسی مدارک بسیار سرسخت است، پس یادتان باشد حتما قبل از ارسال مدارک آن را با چک لیستی که در سایت سفارت قرار داده شده مقایسه کنید، تا مدارک شما کمبودی نداشته باشد. زمان بررسی مدارک با توجه به مقطع تحصیلی شما متفاوت است.
مقاله پیشنهادی ——->تحصیل در آلمان
مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت
یکی دیگر از راه های مهاجرت به آلمان، اقدام از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت می باشد. همانطور که در ابتدای مقاله گفته شد، آلمان از نظر اقتصادی کشوری بسیار قوی در اتحادیه اروپا بوده و در صورت فراهم بودن شرایط، سرمایه گذاری در این کشور سود خوبی را نصیب شما خواهد کرد. دولت آلمان از افرادی که قصد سرمایه گذاری در این کشور را دارند با آغوش باز استقبال کرده و اقامت دائم این کشور را برای آنها صادر می کند. در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در مورد سرمایه گذاری در این کشور مدرن و پیشرفته بدست آورید.
شما در آلمان می توانید 4 نوع سرمایه گذاری داشته باشید:
1- تاسیس شعبه یا دفتر نمایندگی
در صورتی که صاحب یک شرکت بازرگانی واردات و صادرات یا یک کارخانه معتبر در ایران باشید، بر اساس قانون رسمی آلمان، شما یک تاجر محسوب می شوید و می توانید براحتی برای مجموعه خود در کشور آلمان شعبه یا دفتر نمایندگی تاسیس کنید. با این کار دولت آلمان برای انجام امور کاری به شما اجازه اقامت در این کشور را صادر می کند.
2- راه اندازی یک کسب و کار بر اساس حرفه و تخصص شما
اگر تخصص شما درحیطه کارهای صنفی مانند پوشاک، رستوران، فروشگاه مواد غذایی، کافی شاپ و… باشد، براحتی و بدون ثبت شرکت فقط با گرفتن مجوز های لازم از صنف مربوطه، می توانید در آلمان سرمایه گذاری کرده و اقامت این کشور را بدست آورید.
3- ثبت شرکت با مسئولیت محدود در آلمان
یکی دیگر از راه های سرمایه گذاری در آلمان ثبت شرکت با مسئولیت محدود در این کشور است. در صورتی که در ایران یک شرکت معتبر و فعال داشته باشید می توانید شرکت مشابه با آن را در آلمان با مسئولیت محدود تاسیس کنید. از نظر دولت آلمان، شرکت شما یک شرکت مستقل آلمانی محسوب می شود و شما براحتی می توانید از این طریق اجازه اقامت خود و خانواده تان را دریافت کنید.
4- ثبت شرکت تضامنی
این نوع ثبت شرکت هم دقیقا مانند ثبت شرکت با مسئولیت محدود است و فقط در نوع ثبت شرکت و میزان اعتبار مالی با هم تفاوت دارند. در این نوع شرکت مسئولیت تمامی امور بر عهده سهامداران معرفی شده می باشد.
برای گرفتن مجوز سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان شما باید در ابتدا تمامی مدارک شخصی و کاری خود را به زبان آلمانی ترجمه کنید و مدارک تایید شده خود را به همراه طرح توجیهی برای وکلای آلمانی ارسال نمایید. بعد از تایید طرح توجیهی شما در ایالت مورد نظر در آلمان اجازه فعالیت اقتصادی در این کشور به شما داده می شود. مدارک شما مجدد به ایران ارسال شده تا درخواست شما در سفارت آلمان در ایران ثبت شود. کل این پروسه حدود 10 تا 12 ماه زمان احتیاج دارد.
مدارک مورد نیاز برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
_ مدارک شناسایی رسمی
_ مدارک مجوز کسب و کار در صورت راه اندازی شغل صنفی
_ مدارک مالی متقاضی که نشان دهد شما توانایی راه اندازی کسب و کار و شرکت خود را دارید
_ مدارک شرکت فعال در ایران برای ثبت شرکت و نمایندگی در آلمان
درباره آلمان بیشتر بدانیم <——-کشور آلمان
مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج
از راحت ترین راه های مهاجرت به آلمان، مهاجرت از طریق ازدواج با یک شهروند آلمانی است. برای انجام این نوع مهاجرت ابتدا باید شخص مناسبی که تابعیت کشور آلمان را داشته باشد پیدا کنید، سپس با استفاده از ویزای توریستی به آلمان سفر می کنید و بعد از ثبت ازدواج رسمی خود با یک شهروند آلمانی، شما هم اقامت این کشور را بدست می آورید. البته این نوع مهاجرت هم قوانین خاص خود را دارد.
اول اینکه همسر شما باید ثابت کند که توانایی تامین هزینه های یک خانواده را دارد، دوم اینکه ازدواج شما باید بصورت رسمی در آلمان ثبت شود و مورد سوم اینکه شما باید مدرک زبان آلمانی در حد A1 داشته باشید. ویزای ازدواج صادر شده برای شما حدود یک سال اعتبار دارد و هر ساله در صورت ادامه ازدواج و زندگی مشترک با همسر آلمانی قابلیت تمدید شدن را دارد. بعد از گذشت سه سال از ازدواج می توانید درخواست اقامت دائم کنید.
مدارک مهم برای دریافت ویزای ازدواج درآلمان:
_ مدرک زبان آلمانی در سطح A1
_ مدارک شناسایی رسمی
_ مدارک ازدواج
_ گواهی مجرد بودن برای هر دو طرف (فوت کردن همسر و یا مدارک طلاق ازدواج قبلی)
_ گواهی عدم سوء پیشینه
_ مدارک شغلی همسر آلمالی و اثبات توانایی درآمد او برای تامین زندگی
از مزیت های انتخاب این راه مهاجرت به آلمان می توان به پایین بودن هزینه، اجازه اشتغال تمام وقت، دریافت قطعی تابعیت این کشور بعد از مدت قانونی(سه سال) و برخورداری از حقوق مساوی با سایر شهروندان اروپایی اشاره کرد.
در صورتی که تمام مدارک شما کامل باشد، سفارت آلمان تقریبا طی شش ماه ویزای ازدواج شما را صادر می کند.
مهاجرت از طریق تولد
مهاجرت از طریق تولد به آلمان دارای شرایط خاصی است. کشور آلمان تابعیت این کشور را برای کودکان براساس اصل خون صادر می کند. به این معنی که کودک متولد شده در این کشور فقط در صورتی تابعیت آلمان را به دست می آورد که هر دو یا یکی از والدین او تابعیت آلمانی داشته باشند. در غیر اینصورت کودک متولد شده بر اساس تابعیت والدین خود ویزا دریافت می کند.
همچنین اگر کودکی با پدر و مادر آلمانی در کشور دیگری متولد شود به طور همزمان تابعیت کشور آلمان نیز به او تعلق می گیرد.
البته در شرایط خاص تابعیت از طریق خاک هم امکان پذیر است. مثلا در صورتی که پدر و مادر کودک متولد شده مشخص نباشد، به این کودک تابعیت آلمانی داده می شود.
پس این نکته را در نظر داشته باشید که با بدنیا آوردن فرزند خود در آلمان، نمی تواند اجازه اقامت در آلمان را بدست آورید.
بهترین شهرهای آلمان برای مهاجرت
یکی از مهمترین فاکتورهایی که میتواند بر روی کیفیت زندگی در هر کشوری تاثیرگذار باشد، کیفیت شهرهای آن کشور است. کشور آلمان نیز از این قاعده مستثنی نبوده و شما با شناخت کامل در خصوص شهرهای این کشور میتوانید یک مهاجرت مطمئن را تجربه کنید. آلمان دارای شهرهای بسیار پیشرفته و با امکانات رفاهی بسیار زیاد است. البته نباید فراموش کرد که هزینههای زندگی در شهرهای کشور آلمان نیز میتواند متفاوت باشد.
ازاینرو پیش از مهاجرت به آلمان لازم است تا حدودی با شهرهای بزرگ این کشور آشنایی داشته باشید. از مهمترین شهرهای آلمان میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
_ برلین
_ دوسلدورف
_ فرانکفورت
ما در ادامه به صورت کامل در خصوص هر کدام از این شهرهای بزرگ و مهم آلمان، اطلاعات کاملی را در اختیار شما عزیزان قرار خواهیم داد.
معرفی شهر برلین
برلین بهعنوان پایتخت کشور آلمان جزو بهترین و مناسبترین شهرها برای مهاجرت است. اگر قصد مهاجرت به آلمان را دارید، این شهر میتواند مقصد مهاجرت کاری مناسبی برای شما باشد. برلین یکی از شهرهای مهم اقتصادی کشور آلمان بوده که در آن انواع کمپانیهای مختلف مشغول به کار هستند. ازاینرو در این شهر میتوانید بهوفور موقعیتهای شغلی مختلفی را پیدا کنید. آب و هوای این شهر معتدل بوده و همچنین میتوان از آن بهعنوان بزرگترین ایالت آلمان نیز نام برد.
شهر برلین همچنین میتواند یک مقصد مناسب برای مهاجرت تحصیلی نیز به شمار رود. در این شهر چیزی در حدود 34 دانشگاه مختلف وجود دارد که هر ساله میزبان هزاران دانشجوی مختلف هستند. برلین دارای مساحتی در حدود 891 کیلومترمربع بوده و جمعیتی در حدود 4 میلیون نفر دارد. باید بدانید که مردم شهر برلین در رفاه اجتماعی بسیار مناسبی به سر میبرند و بالا بودن میزان درآمد در این شهر، یکی از مهمترین دلایل این اتفاق است. هزینههای زندگی در این شهر ماهیانه بین 1600 تا 1800 دلار خواهد بود.
معرفی شهر دوسلدورف
یکی دیگر از شهرهای بسیار مناسب برای مهاجرت در کشور آلمان، شهر دوسلدورف است. این شهر نیز مانند شهر برلین یکی از مهمترین شهرهای تجاری و اقتصادی آلمان به شمار میرود. اگر قصد مهاجرت به آلمان از طریق کار را دارید، شهر دوسلدورف میتواند مقصد مناسبی برای شما باشد. وجود 43 کمپانی مختلف در این شهر باعث شده است تا مهاجرین بتوانند به سادگی موقعیتهای شغلی مناسب خود را پیدا کرده و درآمدهای خوبی داشته باشند.
همچنین به دلیل وجود دانشگاههای معتبر علمی که در شهر دوسلدورف واقع شده است، این شهر همیشه بهعنوان یک مقصد تحصیلی مناسب به شمار رفته است. افرادی که قصد مهاجرت به آلمان را دارند، میتوانند با مهاجرت کردن به شهر دوسلدورف با فرهنگها و رسم و رسومات بسیار زیادی آشنا شوند. همچنین باید بدانید که هزینههای زندگی در این شهر نسبت به شهرهای گران آلمان، مانند برلین و مونیخ کمتر خواهد بود. به صورت میانگین هزینههای زندگی در دوسلدورف در حدود 1592 دلار در ماه خواهد بود.
معرفی شهر فرانکفورت
یکی از آن شهرهای بسیار پیشرفته و مدرن آلمان، شهر فرانکفورت است. مسلما این شهر میتواند یک مقصد مناسب برای مهاجرت به آلمان باشد. با ورود به این شهر، آسمانخراشها و برجهای بسیار مجلل چشم شما را خواهد گرفت. در این شهر چیزی در حدود 750 هزار نفر زندگی میکنند که بخش قابل توجهی از آنها در حومه شهر ساکن شدهاند. کیفیت زندگی در شهر فرانکفورت به قدری بالا بوده که آن را در رتبه هفتم بهترین شهرهای دنیا از لحاظ کیفیت زندگی قرار داده است.
هر ساله افرادی زیادی برای مهاجرت به آلمان، این شهر را انتخاب میکنند و از این شهر میتوان بهعنوان یکی از مهاجرپذیرترین شهرهای کشور آلمان یاد کرد. با توجه به این که شهر فرانکفورت را میتوان بهعنوان پایتخت مالی کشور آلمان معرفی کرد، اما باز هم هزینههای زندگی در آن بالا نخواهد بود. به صورت میانگین هزینههای زندگی در فرانکفورت در حدود 1854 دلار در ماه است که با پیدا کردن یک شغل مناسب به سادگی میتوانید از پس آن بر بیایید.
نتیجه گیری
آلمان گزینه بسیار مناسبی برای مهاجرت به یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا می باشد. راه های زیادی برای مهاجرت به آلمان وجود دارد که در مورد تمامی آنها را دراین مقاله به تفصیل صحبت کردیم. مهاجرت کاری، مهاجرت تحصیلی و مهاجرت از طریق ثبت شرکت و راه اندازی شغل روش های معمول مهاجرت به این کشور می باشند. موقعیت های کاری بسیار خوبی در آلمان برای افراد از سراسر دنیا وجود دارد که البته برای دستیابی به این موقعیت ها بهتر است از یک وکیل متخصص در این زمینه کمک بگیرید.
کشور آلمان به دلیل داشتن دانشگاه هایی با رنک بالا در کل دنیا، مقصد بسیاری از دانشجویان مهاجر می باشد. فقط کافیست مراحل اقدام برای پذیرش را بدرستی انجام داده و در دانشگاه های معتبر آلمان مشغول به تحصیل شوید.
سوالات متداول
مزیت های مهاجرت به آلمان چیست؟
زندگی در کشوری با اقتصاد قوی، برخورداری از زندگی مرفه، امکان استفاده از تحصیل رایگان، آموزش زبان آلمانی بصورت هم زمان با تحصیل در مدارس، برخورداری از مزیت های پاسپورت آلمانی و سفر در بین کشورهای اتحادیه اروپا
چطور برای گرفتن ویزا اقدام کنیم؟
متقاضیان مهاجرت به آلمان می توانند از طریق مراجعه به سفارت این کشور در تهران، خیابان فردوسی نسبت به دریافت ویزای مورد نظر خود اقدام کنند.
نامه تمکن مالی چیست؟
نامه ای از سوی بانک که مشخص می کند شما توانایی پرداخت هزینه های زندگی خود در آلمان طی زمان اقامتتان را دارید و از این نظر مشکلی برای دولت آلمان بوجود نمی آورید.
آیا بعد از اتمام تحصیل می توان باز هم در آلمان اقامت داشت؟
در صورتی که بعد از تحصیل بتوانید شغل مناسبی برای خود پیدا کنید بله می توانید ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنید.
درخواست ارزیابی
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست ارزیابی خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
ارتباط با ما
اگر درباره ی این مقاله سوالی داشتید که به پاسخش نرسیدید، متخصصان ما آماده پاسخگویی به شما هستند.