مشاوره رایگان

02128111107

سرمایه گذاری در استرالیا

سرمایه گذاری در استرالیا

سرمایه گذاری در استرالیا

سرمایه گذاری در استرالیا توانسته در سالیان اخیر بسیاری از علاقه‌مندان مهاجرت را که هدف مهاجرت به استرالیا داشته اند به هدف برساند  این ویزا مختص افرادی است که علاقه‌مند به سرمایه گذاری در یک کشور پیشرفته و امن با پتانسیل‌های مالی بالا هستند. در واقع دولت استرالیا با فراهم آوردن شرایط مناسب و زیرساخت‌های قوی، یک موقعیت استثنایی مالی و سطح رفاهی بالا و استاندارد، سرمایه گذاران خلاق را به کشور خود دعوت می‌کند. به همین دلیل است که سرمایه گذاری در استرالیا به یکی از گزینه‌های همیشگی علاقه‌مندان به مهاجرت تبدیل شده است.

کشور استرالیا یکی از بهترین مقاصد مهاجرتی در کل جهان محسوب شده و سال‌هاست که افراد واجد شرایط را برای اقامت دعوت می‌کند. هر سال نزدیک به 100 هزار نفر موفق به کسب ویزای این کشور می‌شوند و یکی از بهترین و کم دردسرترین روش‌های اخذ ویزای آن، سرمایه گذاری در استرالیا است. در واقع کارآفرینان، صاحبان مشاغل پر رونق و مدیران اجرایی سطح بالا که کارنامه پرباری دارند، می‌توانند از این روش اقدام کنند و ویزای این کشور را اعم از دائم و موقت دریافت نمایند. در ادامه مطلب با انواع ویزاهای سرمایه گذاری در استرالیا آشنا خواهیم شد.

آنچه در این مقاله میخوانید :

شرایط لازم جهت سرمایه گذاری در استرالیا

شرایط لازم جهت سرمایه گذاری در کشور استرالیا

اگرچه کمی شرایط سرمایه گذاری در این کشور فوق پیشرفته کمی دشوار است، اما واجدین شرایط به خوبی از مزایای این امر اطلاع دارند. افرادی که دارای یک کسب و کار هستند که دو سال و نیم از تاریخ شروع به کار آن گذشته و سطح فروش بالایی دارند یا میزان دارایی‌های آنان به بالای 2.5 میلیارد تومان می‌رسد، شرایط لازم برای سرمایه گذاری در استرالیا را دارند. بر اساس آمار و تجربه ما، استرالیا به عنوان اولین مقصد محبوب در میان سرمایه گذاران محسوب می‌شود، زیرا علاوه بر راه‌اندازی کسب و کار خود، ویزای اقامت این کشور را دریافت می‌کنند. همچنین باید اشاره کنیم که مراحل دریافت ویزای سرمایه گذاری این کشور نسبت به کشورهای انگلیسی زبان دیگر مثل کانادا و آمریکا، کمی ساده‌تر است.

ویزای سرمایه گذاری در استرالیا

ویزای سرمایه گذاری در استرالیا

ویزای سرمایه گذاری در استرالیا

ویزای سرمایه گذاری در استرالیا یک ویزا با اعتبار 4 سال و 3 ماه است که با دریافت آن، وارد خاک این کشور خواهید. سپس در طول این زمان مشخص شده، باید 2 سال کسب و کار فعال داشته باشید. البته باید در یک سال از طول فعالیت، 2 کارمند استخدام کرده باشید و به اندازه 300 هزار دلار استرالیا درآمزایی کنید. همچنین جهت راه‌اندازی، مبلغ 200 هزار دلار استرالیا لازم خواهید داشت. در واقع با همین 3 شرط می‌توان به استرالیا مهاجرت و اقامت این کشور را دریافت کرد.

آشنایی با مزایا و معایب سرمایه گذاری در استرالیا 

آشنایی با مزایا و معایب سرمایه گذاری در استرالیا در سرزمین کانگوروها

بدون شک سرمایه گذاری در یک کشور فوق پیشرفته علی‌رغم داشتن مزایای فوق‌العاده، معایبی نیز به همراه خواهد داشت. در ادامه مطلب با چند مورد از مزایا و چالش‌های زندگی در استرالیا اشاره خواهیم کرد:

مزایای اخذ مهاجرت به استرالیا

امکان زندگی و کار در یک کشور پیشرفته و انگلیسی زبان

عدم نیاز به انتقال سرمایه به استرالیا، پیش از ورود به این کشور

امکان اقدام جهت دریافت اقامت دائمی پس از گذشت 2 سال

دریافت پاسپورت معتبر استرالیا

امکان تحصیل فرزندان در یک سیستم آموزشی باکیفیت به صورت رایگان

مسیر هموارتر برای سرمایه‌گذاران نسبت به کشورهای آمریکا و کانادا

عدم محدودیت در انتخاب نوع کسب و کار

معایب اخذ اقامت استرالیا

زمانی که به یک کشور جدید مهاجرت می‌کنید، در واقع از جایگاه قبلی خود در کشور سابق چشم‌ پوشی کرده‌اید و باید برای رسیدن به جایگاه مورد نظر، تلاش زیادی انجام دهید

اگر مهارت بالایی در زبان انگلیسی نداشته باشید، برقراری ارتباط دشوار شده و و یکی از ابزاهرای موفقیت خود را از دست خواهید داد

ممکن است در اوایل مسیر، تبدیل سرمایه ریالی به دلار استرالیا کمی به لحاظ مالی و روحی دشوار به نظر برسد اما به محض درآمدزایی در خاک استرالیا، شرایط کاملا تغییر خواهد کرد

با توجه به مسافت زیاد بین استرالیا و ایران، ممکن است ارتباط نزدیکی با دوستان و آشنایان خود را از دست بدهید

با توجه به تفاوت بستر و شرایط کشور جدید، شرایط راه‌اندازی و موفقیت یک کسب و کار کاملا به شکل دیگری خواهد بود. اما با به دست آوردن شناخت کافی و درک فرصت‌های موجود، این مشکل نیز برطرف خواهد شد

انواع روش‌های سرمایه گذاری در استرالیا جهت کسب ویزا

انواع روش‌های سرمایه گذاری در استرالیا جهت کسب ویزا

انواع روش‌های سرمایه گذاری در استرالیا جهت کسب ویزا

در این بخش قصد داریم با انواع ویزاهای سرمایه گذاری در استرالیا آشنا شویم و شرایط هر یک را مورد بررسی قرار دهیم.

– آشنایی با ویزای ساب کلاس 188 استرالیا

برای اخذ این ویزا، متقاضی باید موفق به دریافت تاییدیه یکی از ایالات این کشور شود و از طریق آن اقدام کند. در صورتی که متقاضی در طول 4 سال توان عمل کردن به تعهدات خود را نداشته باشد، ویزای وی به مدت 4 سال تمدید می‌شود. هدف اصلی دولت استرالیا برای ارائه این ویزا، جذب مدیران و سرمایه‌گذاران بزرگ و کاربلد جهت بهبود و توسعه چرخ اقتصادی می‌باشد.

در کل ویزای ساب کلاس 188 استرالیا تنها از طریق 5 روش امکان‌پذیر است. اما برای دریافت ویزای ساب کلاس 888 استرالیا، ابتدا باید ویزای 188 را دریافت کنید و هزینه‌های اخذ آن حدود 3600 الی 8400 دلار استرالیا برآورد می‌شود.

– شرایط اخذ ویزای ساب کلاس 188 استرالیا

یکی از شاخه‌های ویزای سرمایه گذاری ساب کلاس 188 استرالیا، نوآوری تجاری است. افرادی که مهارت خاصی برای راه‌اندازی یک کسب و کار نوین در استرالیا دارند و یا می‌توانند یکی از کسب و کارهای فعال در این کشور را به شیوه‌ای جدید مدیریت کنند، امکان دریافت ویزای 188 را دارند. در مرحله اول، باید یکی از ایالات استرالیا اسپانسر متقاضی شوند و بر اساس جدول امتیازبندی ویزای سرمایه‌گذاری این کشور، 65 امتیاز داشته باشند.

اما در شاخه کارآفرینی، متقاضی باید یک کسب و کار با سرمایه 200 هزار دلاری راه‌اندازی کند، به طوری که فعالیت آن هیچ مغایرتی با قوانین کشور استرالیا نداشته باشد. البته برای راه‌اندازی کسب و کار، باید یک پلن تجاری کامل ارائه دهید که مورد تایید قرار بگیرد.

همچنین افرادی که قصد سرمایه‌گذاری مبلغ 1.5 میلیون دلار در استرالیا را دارند، می‌توانند ویزای 188 را دریافت کنند. به شرطی که آینده این کسب و کار در خود کشور استرالیا ادامه پیدا کند. در این روش نیز متقاضی باید توسط یکی از ایالات یا مناطق این کشور اسپانسر شود و 65 امتیاز از جدول امتیازدهی را به دست بیاورد. همچنین امکان سرمایه گذاری در استرالیا با مبالغ 5 میلیون دلار و 15 میلیون دلار نیز وجود دارد که در آن‌ها، متقاضی باید از طرف دولت، ایالت یا کمیسیون تجارت مورد تایید قرار بگیرد.

– آشنایی با ویزای ساب کلاس 888 استرالیا

اگر قصد سرمایه گذاری در استرالیا را دارید، اخذ ویزای 888 یکی دیگر از گزینه‌های روی میز است. آثار اقامتی این ویزا به صورت دائمی بوده و به نوعی مرحله دوم ویزای 188 محسوب می‌شود. به عبارتی دیگر، متقاضیان اخذ اقامت دائم استرالیا باید ابتدا شرایط اخذ ویزای 188 این کشور را داشته باشند. البته اگر مرحله اول را گذرانده‌اید و قصد اقدام برای دریافت اقامت دائم را دارید، باید پیش از تکمیل پرونده، مدارکی ارائه دهید که در آن اثبات شود که ایالت اسپانسر کننده همچنان حمایت خود را ادامه می‌دهد.

 لازم به ذکر است که تنها چند سال از عمر این ویزا می‌گذرد و به تازگی وارد لیست ویزاهای این کشور شده تا فرصتی برای اقامت دائم افراد دارای ویزای 188 ایجاد شود. همچنین با دریافت این ویزا امکان کار به صورت تمام وقت در این کشور را خواهید داشت و شرایط تحصیل نیز فراهم می‌شود. اما جذاب‌ترین نکته آن، امکان همراهی شما توسط خانواده‌تان است. همچنین بعد از اخذ ویزای 888 و با داشتن شرایط لازم، امکان اقدام جهت دریافت شهروندی این کشور نیز وجود خواهد داشت. یعنی به همراه خانواده خود از تمام خدمات بهداشتی، رفاهی و تحصیلی این کشور منتفع خواهید شد.

– شرایط اخذ ویزای ساب کلاس 888 استرالیا

همانطور که اشاره کردیم، داشتن ویزای 188یکی از شروط اصلی دریافت ویزای 888 سرمایه گذاری در استرالیا است. اما این کافی نیست و در ادامه به سایر شرایط اشاره خواهیم کرد:

  • شرط دوم به میزان سهم شما از کسب و کار یا همان مالکیت بستگی دارد. در صورتی که درآمد کسب و کار پایین‌تر از 400 هزار دلار استرالیا باشد، باید 51 درصد سهام در اختیار شما باشد؛ اما اگر بالای 400 هزار دلار درآمد داشته باشید، مالکین 30 درصد سهام کفایت خواهد کرد
  • دولت یا منطقه حامی شما، همچنان به حمایت خود ادامه داده و آن را لغو نکند
  • کسب و کارتان باید به طور سالانه بیشتر از 300 هزار دلار استرالیا گردش مالی داشته باشد. البته در برخی مواقع استثنا، با تایید ایالت مربوطه، از این شرط چشم‌پوشی می‌شود
  • متقاضی باید توانایی و سابقه مدیریتی خود را به اثبات برساند

– آشنایی با ویزای ساب کلاس 132 استرالیا

ویزای ساب کلاس 132 استرالیا دقیقا مانند ویزای 888 دارای آثار اقامت دائمی بوده و با دریافت آن، متقاضی به همراه خانواده خود، از همان ابتدا اقامت دائمی دریافت می‌کنند. البته این ویزای برای مدیران و صاحبان مشاغل و کسب و کارهای بزرگ پیش‌بینی شده که توانایی بالایی جهت سرمایه گذاری در استرالیا دارند. افرادی که قصد اقدام برای دریافت ویزای 132 را دارند، باید متعهد شوند که مبلغ 1.5 میلیون دلار استرالیا در این کشور برای راه‌اندازی کسب و کارسرمایه گذاری خواهند کرد.

البته حالت دومی نیز وجود دارد که در آن شخص متقاضی باید ایده بکری برای راه‌اندازی کسب وکار داشته باشد. در این صورت می‌توانند مبلغی معادل 1 میلیون دلار استرالیا از شرکت‌های عضو سازمان AVCAL جهت عملی کردن برنامه‌های خود دریافت کنند. در واقع به نوعی قضیه شراکت در این میان مطرح می‌شود. اما فارغ از هر روشی که متقاضی قصد دریافت ویزای 132 را دارد،‌ ابتدا شخص باید یک دعوت‌نامه از طرف یک ایالت یا منطقه دریافت کند و متعهد شود که بعد از ورود به خاک این کشور، روی ایده و کسب و کار خود تمرکز کند.

– شرایط اخذ ویزای ساب کلاس 132 استرالیا

اولین شرطی که برای دریافت ویزای 132 استرالیا لازم است، متقاضی باید به اثبات برساند که 1.5 میلیون دلار دارایی دارد که قابلیت انتقال به استرالیا را نیز دارد. از طرفی دیگر، دارایی شما و همسرتان در کسب و کار باید به 400 هزار دلار استرالیا برسد.

شرط بعدی، موضوع مقدار سهام شما در کسب و کار یا همان میزان مالکیت شما است که سه حالت دارد. در حالت اول، اگر کسب و کارتان کمتر از 400 هزار دار استرالیا درآمد داشته باشد، حداقل باید 51 درصد سهام در اختیار شما باشد. اما اگر درآمد کسب و کارتان به بیش از 400 هزار دلار می‌رسد، مالکیت 30 درصد سهام نیز کافی خواهد بود. در حالت سوم، صاحبان کسب و کارهای سهامی عام باید حداقل مالکیت 10 درصد سهام را در اختیار داشته باشند.

شرط دیگر دریافت ویزای 132 سرمایه گذاری در استرالیا این است که کسب و کارتان در 2 سال از 4 سال فعالیت اخیرش، باید تا 3 میلیون دلار استرالیا گردش مالی داشته باشد. همچنین افرادی که متقاضی سرمایه گذاری در استرالیا هستند باید پایین‌تر از 55 سال باشند.

– آشنایی با ویزای ساب کلاس 405 استرالیا

ویزای ساب کلاس 405 جزء ویزاهای سرمایه گذاری در استرالیا محسوب می‌شود که آثار اقامتی موقتی دارد. در واقع این نوع ویزا مناسب بازنشستگانی است که به لحاظ مالی در سطح بسیار بالایی قرار دارند و در طول سال‌های استراحت خود، می‌خواهند به یک کشور پیشرفته و با سطح رفاهی بالا برسند. متقاضیان با دریافت این ویزا قادر خواهند بود که به مدت 4 سال در این کشور زندگی کنند و امکان تمدید آن به مدت 2 سال دیگر نیز وجود دارد. البته اخبازی به گوش می‌رسد که دولت استرالیا قصد دائمی کردن این نوع ویزا را دارد. از جمله شرایط دریافت ویزای ساب کلاس 405 سرمایه گذاری در استرالیا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سن متقاضی باید کمتر از 55 سال باشد
  • یک کسب و کار موفق یا توان سرمایه گذاری داشته باشد
  • متقاضی باید دارایی مشخصی در کسب و کار خود داشته باشد

جدول امتیازبندی ویزای سرمایه گذاری در استرالیا

جدول امتیازبندی ویزای سرمایه گذاری در استرالیا
جدول امتیازبندی ویزای سرمایه گذاری در استرالیا

به طور کلی معیارهای مختلفی وجود دارند که دولت استرالیا برای هر یک، امتیاز مشخص در نظر گرفته است. یعنی افرادی که واجد شرط خاصی هستند، امتیاز آن را دریافت می‌کنند. به عنوان مثال برای اخذ ویزای ساب کلاس 888 استرالیا، متقاضی باید 65 امیاز داشته باشد. در ادامه با این جدول امتیازبندی آشنا خواهیم شد:

1- سن

  •  18 تا 24 سال: 20 امتیاز
  •  25 تا 32 سال: 30 امتیاز
  •  33 تا 39 سال: 25 امتیاز
  • 40 تا 44 سال: 20 امتیاز
  • 45 تا 54 سال: 15 امتیاز

2- مهارت زبان انگلیسی

  • ارائه مدرک معتبر آیلتس با نمره بالای 5: 5 امتیاز
  • ارائه مدرک معتبر آیلتس با نمره بالای 7: 10 امتیاز

3- مدرک تحصیلی

  • مدرک کارشناسی در اکثر رشته‌ها: 10 امتیاز
  • مدرک فوق دیپلم یا معادل آن: 5 امتیاز

4- سابقه کار مدیریتی در کسب و کار

  • 4 سال از 5 سال اخیر: 10 امتیاز
  • 7 سال از 8 سال اخیر: 15 امتیاز

5- میزان دارایی متقاضی به همراه همسر

  • حداقل 800 هزار دلار استرالیا: 5 امتیاز
  • حداقل 1.300 میلیون دلار استرالیا: 15 امتیاز
  • حداقل 1.800 میلیون دلار استرالیا: 25 امتیاز

6- میزان فروش کسب و کار در 4 سال اخیر

  • حداقل 500 هزار دلار استرالیا: 5 امتیاز
  • حداقل 1 میلیون دلار استرالیا: 15 امتیاز
  • حداقل 1.5 میلیون دلار استرالیا: 25 امتیاز
  • حداقل 2 میلیون دلار استرالیا: 35 امتیاز

7- نوآوری و ایده جدید در کسب و کار

  • ثبت اختراع: 15 امتیاز
  • نام تجاری ثبت شده: 10 امتیاز
  • عقد قرارداد همکاری با سایر شرکت‌ها: 5 امتیاز
  • صادرات کالا: 15 امتیاز
  • رشد و توسعه سریع کسب و کار: 10 امتیاز
  • اخذ فاند از دولت یا شرکت‌ها: 10 امتیاز

مقاله پیشنهادی ——-> مهاجرت کاری به استرالیا

برای سرمایه گذاری در استرالیا خرید کسب و کار انتخاب بهتری است یا راه‌اندازی آن؟

برای سرمایه گذاری در استرالیا خرید کسب و کار انتخاب بهتری است یا راه‌اندازی آن؟

یکی از شایع‌ترین سوالاتی که متقاضیان سرمایه گذاری در استرالیا ذهنشان را درگیر می‌کند، این است که یک کسب و کار جدید در این کشور راه‌اندازی کنیم یا کسب و کار آماده‌ای را بخریم؟ به اعتقاد بسیاری از متخصصان این حوزه، راه‌اندازی یک کسب و کار جدید گزینه مطلوب‌تری به حساب می‌آید اما ممکن است شرایط برای افراد مختلف، متغیر باشد.

در واقع هنگام خرید یک کسب و کار، شما از ارزش واقعی آن مطلع نیستید و نمی‌دانید که چه میزان فروش برای شما به همراه خواهد داشت. اما اگر کسب و کار خود را ایجاد کنید، ضمن آگاهی از تمام مسائل و پتانسیل آن، امکان فروش آن را خواهید داشت. اما در این راه چالش‌های بزرگی همچون آگاهی نسبت به قوانین کشور استرالیا، جذب مشتریان جدید با فرهنگ متفاوت و ایجاد گردش مالی نیز وجود خواهد داشت.

اما خرید کسب و کار مزایایی مثل دسترسی سریع‌تر به مشتری را به همراه خواهد داشت و در این صورت، زودتر گردش مالی برای شما ایجاد خواهد شد. اما باید ریسک کلاه‌برداری را به جان بخرید و نسبت به همه جوانب حواس‌جمع باشید. کمک گرفتن از یک مشاور کارآزموده و باتجربه در این مسیر می‌تواند برای شما بسیار مفید باشد. در ادامه مطلب با نحوه راه‌اندازی و خرید کسب و کار نیز آشنا خواهیم شد.

نتیجه گیری

در این مطلب تمام موارد ضروری در خصوص سرمایه گذاری در استرالیا و ویزاهای آن ذکر کردیم. همچنین شرایط هر یک از ویزاهای این کشور را بررسی کردیم که هر کدام آثار اقامتی متفاوتی دارند. در کل بیشتر متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری، ابتدا برای اخذ ویزای ساب کلاس 188 اقدام می‌کنند و بعد از سپری شدن 2 سال، درخواست خود را برای دریافت ویزای ساب کلاس 888 ارائه می‌دهند که اقامت دائمی متقاضیان را به همراه خواهد داشت.

سوالات متداول

برای خرید یک کسب و کار آماده، ابتدا باید وارد خاک استرالیا شوید و مذاکرات خود را با ایجنت‌های فروش کسب و کار آغاز کنید. پیشنهاد می‌کنیم که ابتدا کسب و کارهای زیادی را مورد ارزیابی قرار دهید و بعد از بررسی تمام جوانب، از یک حسابدار برای بررسی اطلاعات به دست آمده کمک بگیرید. بعد از قطعی شدن انتخاب، قراردادی بین شما و مدیر سابق کسب و کار منعقد می‌شود و دو هفته مهلت تست به شما داده می‌شود. اگر در سول این دو هفته از شرایط راضی نبودید، امکان فسخ قرارداد وجود خواهد داشت.

اگر متقاضی سرمایه گذاری در استرالیا و اخذ اقامت آن هستید، در ابتدا باید شرایط حاکم بر استرالیا را بررسی کنید تا متوجه شوید چه کسب و کاری پتانسیل بیشتری برای رشد دارد. سپس اطلاعات کافی درباره مجوزهای لازم را به دست بیاورید. بعد از جمع‌بندی اطلاعات در خصوص کشش بازار، پتانسیل گردش ملی و … باید محله تاسیس کسب و کار را انتخاب کنید. سپس با اخذ مجوزهای لازم، کسب و کار خود را احداث خواهید کرد. تصور نکنید که این کار بسیار دشوار است، زیرا تنها با مبلغ 550 دلار و 500 دلار برای حقوق کارکنان، شرکت به صورت رسمی ثبت خواهد شد.

 

در واقع محدودیت چندان خاصی برای این موضوع وجود ندارد و شما می‌توانید هرچندبار که خواستید، این کار را انجام دهید. اما در دو سال فعالیت کسب و کارتان که قرار است شرایط اخذ اقامت دائمی را فراهم کنید، یعنی زمانی که کارمند استخدام می‌کنید و گردش مالی خود را افزایش می‌دهید، بهتر است خودتان کمتر از این کشور خارج شوید. اما برای خانواده و همراهانتان هیچگونه محدودیتی وجود نخواهد داشت.

درخواست ارزیابی

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست ارزیابی خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.

ارتباط با ما

اگر درباره ی این مقاله سوالی داشتید که به پاسخش نرسیدید، متخصصان ما آماده پاسخگویی به شما هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انواع ویزا

رایگان مشاوره بگیر!

اگر میخوای با کمترین هزینه در سریع ترین زمان ممکن با هر شرایطی مهاجرت کنی فرم زیر را پرکن