مشاوره رایگان

02128111107

مهاجرت کاری پرستاری

مهاجرت کاری پرستاری

مهاجرت کاری پرستاری

مهاجرت کاری پرستاری به کشورهای خارجی، نکات بسیار مهمی وجود دارد که متقاضیان باید به آن‌ها توجه ویژه‌ای داشته باشندهر ساله بسیاری از متقاضیان تلاش می کنند تا بهترین و مناسب ترین کشور را برای مهاجرت کاری پرستاری بیابند. 

اما اصلی ترین نکته این است که متقاضیان باید قبل از شروع به مهاجرت کاری در زمینه پرستاری در کشور منتخب باید انجام دهند است این است که، میزان تحصیلات خود را معادل سازی کرده و آن را برای تأیید به کشور مقصد ارائه دهند تا بتوانند مجوز کار در زمینه پرستاری را دریافت کنند. فرایند معادل سازی در کشورهای مختلف، متفاوت است.

 اما اگر بخواهیم به طور کلی فرایند معادل سازی را توضیح دهیم می توانیم این موارد را نام برد: اخذ تأیید اعتبار مدرک متقاضی، گذراندن آزمون های شفاهی، کتبی و بالینی و همچنین گذراندن دوره های کارآموزی در کشور مقصد است. بسته به کشور انتخابی، متقاضیان ممکن است پس از تکمیل موارد مورد نیاز مجوز کار دریافت کنند.

 لازم به ذکر است که برخی از کشورها مانند دانمارک، سوئد و عمان شرایط خاصی را برای معادل سازی دروس تحصیلی متقاضیان مهاجرت کاری پرستاری ایجاد کرده اند و اکنون بسیاری آن ها را بهترین و راحت ترین کشور برای مهاجران می دانند. نکته بعدی که باید به آن توجه کنید، زبان انتخاب شده برای کار در این کشور است. در اکثر کشورها، متقاضی مهاجرت کار پرستاری باید به زبان رسمی آن کشور مسلط باشد تا بتواند کار کند، اما در برخی از کشورها مانند کشورهای عربی امکان کار به زبان انگلیسی نیز وجود دارد.

آنچه در این مقاله میخوانید :

معرفی انواع مهاجرت کاری پرستاری

یکی از گروه های شغلی که متقاضی بی شماری برای مهاجرت دارد، شغل پرستاری است. اما با تنوعی که در گروه شغلی پرستاری وجود دارد، اغلب متقاضیان در انتخاب اینکه چه نوع گرایشی از پرستاری را برای مهاجرت در کشور مقصد انتخاب کنند، دچار سردرگمی می شوند. یک پرستار می تواند در رسته انکولوژی یا در بخش مراقبت های ویژه مشغول به فعالیت شود. در ادامه برای آشنایی بیشتر با زمینه های کاری بیشتر پرستاری چند نمونه از این سطوح کاری را معرفی کرده ایم، با ما همراه باشید.

پرستار ثبت شدهوظایف: کار در بیمارستان، مسئول فوریت های پزشکی
پرستار عملیوظایف: آماده سازی دارو، نظارت و بررسی علائم حیاتی بیمار
پرستار پزشکوظایف: بررسی و تشخیص بیماری و تجویز دارو
پرستار بالینیوظایف: بررسی و تشخیص بیماری در حیطه تخصص
پرستار اتاق عملوظایف: پرستاری بیمار در اتاق عمل
پرستار مراقبت های ویژهوظایف: مراقبت از بیماران در بخش مراقبت های ویژه
پرستار دیالیزوظایف: مراقبت از بیماران دیالیزی در بخش دیالیز بیمارستان
پرستار بیهوشیوظایف: مراقبت از بیمار در حین عمل و بعد از عمل جراحی
پرستار اورژانسوظایف: مراقبت از بیماران تصادفی و اورژانسی
پرستار خانگیوظایف: پرستاری از کودکان یا افراد سالمندان و یا بیمارانی که در منزل نگهداری می شوند.
پرستار انکولوژی

وظایف: مراقبت و نگهداری از بیماران مبتلا به سرطان

شرایط پذیرش در رشته پرستاری در کشورهای خارجی چیست؟

در این قسمت می خواهیم به بررسی شرایط پذیرش متقاضیان رشته پرستاری در دیگر کشورهای خارجی بپردازیم. از راحت ترین روش هایی که افراد می توانند برای پذیرش در رشته پرستاری از آن استفاده کنند، این است که از همان ابتدا در رشته پرستاری در کشور مقصد مشغول به تحصیل شده و مدرک تحصیلی مربوطه را دریافت کنند. البته این نکته را در نظر داشته باشید که هر کشوری قوانین و مقررات مربوط به خود را در دانشگاه دارد، اما به صورت کلی متقاضیان برای ورود به این رشته تحصیلی یا باید به زبان انگلیسی مسلط باشند و یا اینکه زبان اصلی کشور مقصد را بدانند.

البته افراد این نکته را باید در نظر داشته باشند که برای ورود به بازار کار الزامی است که به زبان کشور مقصد مسلط باشند. به همین دلیل است که به افراد توصیه می شود که با زبان رسمی کشور مقصد به تحصیل بپردازند تا هم از امتیاز تحصیل رایگان کشور مقصد استفاده کنند و هم اینکه شانس خود را در یافتن شغل در کشور مربوطه افزایش دهند.

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت کاری پرستاری چیست؟

شرایط دریافت ویزای کار چیست؟

_ پاسپورت به همراه دو قطعه عکس زمینه سفید پشت نویسی شده

_ مدارک تحصیلی مرتبط با رشته پرستاری

_ مدرک زبان آیلتس

_ مدارک تمکن مالی

_ مدارک عدم سوءپیشینه

معرفی بهترین کشورها برای مهاجرت کاری پرستاری

معرفی بهترین کشورها برای مهاجرت کاری پرستاری

با توجه به بحران بیماری کرونا در سراسر جهان، نیاز به شغل پرستاری در اغلب کشورها افزایش یافته است و فرصتی را برای مهاجرت کاری پرستاری فراهم کرده است. آن دسته از پرستارانی که با مدرک کارشناسی ارشد فارغ التحصیل می شوند، از موقعیت های شغلی بهتری نسبت به کسانی که مدارک پایین‌تری دارند، خواهند داشت.

بر اساس افزایش نیاز عمومی به شغل پرستاری، گزینه های مختلفی برای مهاجرت کاری در این زمینه وجود دارد که در ادامه به بررسی هر یک از گزینه های مهاجرتی می پردازیم. برای آشنایی بیشتر با این گزینه ها با ما همراه باشید.

بررسی شرایط مهاجرت کاری پرستاری به کشور استرالیا

اخیراً کشور استرالیا در حوزه مهاجرت کاری پرستاری یکی از پرتقاضاترین کشورها بوده و سالیانه افراد بی شماری برای مهاجرت در این زمینه به این کشور اقدام می کنند. متقاضیان می توانند از طریق سابلکس های ویزای موقت کاری و یا دریافت اقامت دائم به این کشور اقدام به مهاجرت کاری پرستاری کنند.

البته لازم به ذکر است که در برخی از سابلکس های اقامت دائم، امتیاز متقاضیان بعد از ثبت درخواست توسط سیستم امتیاز بندی ویزای استرالیا محاسبه خواهد شد.

از جمله مواردی که شانس پذیرش افراد را در گرفتن اقامت دائم از طریق این نوع مهاجرت به کشور استرالیا افزایش می دهد، قرار داشتن شغل آن‌ها در لیست مشاغل مورد نیاز کشور استرالیا است.

شغل پرستاری جزو اصلی ترین مشاغلی است که افراد می توانند با آن اقدام به مهاجرت کنند. مهاجرت کاری پرستاری دارای گرایش های مختلف شغلی است که همواره در لیست مشاغل بلند مدت و کوتاه مدت کشور استرالیا قرار دارد.

متقاضیان با مهاجرت کاری پرستاری، می توانند شانس بیشتری در دریافت اقامت دائم این کشور داشته باشند. البته باید این نکته را در نظر داشته باشید که بعد از مهاجرت باید یک سری دوره های تخصصی در این رشته را طی کرده تا بتوانید به عنوان   Registered Nurse مجوز کاری دریافت کنید.  

مهاجرت کاری پرستاری همانند دیگر مشاغل در کشور استرالیا از طریق اقدام و درخواست برای ویزای کار انجام پذیر است. درآمد بسیار بالای این حرفه، رفاه اجتماعی، ثبات اقتصادی در کشور استرالیا، تحصیل فرزندان با تکنولوژی های نوین آموزشی، دریافت مدارک آموزشی معتبر در این کشور همگی دلیل بر افزایش تقاضای مهاجرت کاری پرستاری به این کشور شده است.

البته دولت استرالیا به دلیل اهمیت بالایی که به موضوع بهداشت در کشور خود می دهد و به همین خاطر در تلاش است نیروهای متخصص خود را در این حوزه تکمیل کند،  به همین خاطر در این راستا اقدام به پذیرش متقاضیان این نوع مهاجرت می کند. بنابراین متقاضیان مهاجرت کاری پرستاری در استرالیا می توانند با بررسی انواع ویزای استرالیا و لیست مشاغل مورد نیاز این کشور، برای یکی از این ویزاها اقدام نمایند.

مراحل مهاجرت کاری پرستاری به کشور استرالیا

نوع مهاجرت کاری پرستاری به کشور استرالیا براساس نوع ویزای انتخابی می تواند متغیر باشد. اما به صورت کلی مراحل پذیرش مهاجرت به استرالیا به صورت زیر است:

1- کسب نمره 7 آزمون زبان آیلتس در هر چهار مهارت یا معادل دیگر آزمون ها

2- ارائه مدارک و سوابق تحصیلی

3- دریافت مدرک ارزیابی

4- بعد از ارائه مدرک ارزیابی، باید در کلاس های مربوط به رجیستر شدن پرستاری شرکت کنید.

5- ارائه مدرک رجیستری پرستاری

6- اقدام برای ویزای اقامت دائم در استرالیا

بررسی شرایط مهاجرت کاری پرستاری به کشور آلمان

بپرستاری از جمله مشاغلی است که در کشور آلمان بازار کار خوبی دارد. از آنجایی که اخیراً کشور آلمان با کمبود نیروی کاری پرستاری روبرو شده است،  در این راستا تقاضا برای مهاجرت در این کشور افزایش یافته است.

اما باید قبل از اینکه برای مهاجرت کاری پرستاری اقدام کنید باید حداقل مدرک کارشناسی پرستاری داشته و در سمت شغل پرستاری نیز سه سال سابقه کاری داشته باشید. علاوه بر این بایستی به زبان آلمانی نیز مسلط باشید تا بتوانید به راحتی در محیط کاری خود ارتباط برقرار کنید.

البته در برخی از موارد باید دوره های کارآموزی را در آلمان بگذرانید، البته در صورتی که مدرک تحصیلی خود را در یکی از کشورهایی همچون آمریکا و یا کشورهای عضو شنگن گرفته باشید، نیازی به گذراندن دوره های کارآموزی نیست. پس با دریافت ویزای مهاجرت کاری پرستاری در آلمان، می توانید بدون هیچ مشکلی در کشورهای عضو شنگن تردد داشته باشید. علاوه بر این متقاضی در آلمان می تواند بعد از تمام شدن دوره کار پرستاری خود، از مزایای بازنشستگی نیز استفاده کند.

شرایط دریافت ویزای مهاجرت کاری پرستاری در کشور آلمان

افرادی که متقاضی  این ویزا در کشور آلمان هستند باید یک سری شرایط مورد نیاز برای این شغل را داشته باشند که شامل موارد زیر است:

1- ارائه مدرک تحصیلی پرستاری به همراه ریز نمرات

2- داشتن شرط سنی حداقل 20 و حداکثر 40 سال

3- ارائه مدرک زبان آلمانی سطح B2

4- ارائه گواهی سلامت

5- ارائه مدرک عدم سوءپیشینه

6- داشتن رزومه به زبان آلمانی

7- ارائه مدرک ترجمه و اصل مدرک شناسایی

8- ارائه گذرنامه

9- ارائه شش قطعه عکس جدید

بررسی شرایط مهاجرت کاری پرستاری و درآمد پرستاران در کشور آلمان

علاوه بر نرخ بیکاری، شاخص بعدی که برای شرایط مهاجرت کاری پرستاری در آلمان مهم است، درآمد پرستاران در آلمان است. پرستاران در آلمان درآمد خوبی دارند و هرچه تجربه و مهارت بیشتری داشته باشند، این درآمد بیشتر خواهد بود.

میانگین درآمد پرستاران در حوزه های مختلف حدود 3 هزار و 133 یورو است که البته بسته به تجربه و زمینه کاری پرستاران ممکن است متفاوت باشد. به عنوان مثال، دستمزد دستیار یک پرستار حدود 2400 یورو در ماه است و دستمزد یک پرستار با مدرک معتبر پرستاری حدود 3299 یورو در ماه است.

بررسی مهاجرت کاری پرستاری در کشور دانمارک

دانمارک کشوری در شمال اروپا است و از نظر کیفیت زندگی، رفاه و امنیت جزو بهترین کشورهای اروپایی در جهان محسوب می شود. زیبایی طبیعی، پاکیزگی و شرایط آب و هوایی خوب در این کشور از جمله بزرگ‌ترین مزایای زندگی در این کشور محسوب می شود.

پایتخت دانمارک شهر کپنهاگ است که بیشتر مردم در آن به دلیل توجه زیاد به محیط زیست دوچرخه سواری می کنند و در نتیجه این شهر یکی از تمیزترین شهرهای جهان محسوب می شود. فساد در دانمارک با کمترین میزان جرم و جنایت نزدیک به صفر است. زبان رسمی مردم دانمارک دانمارکی است که یکی از سخت ترین زبان‌ها در شمال اروپا است، اما زبان انگلیسی در این کشور نیز مرسوم است.

برخی از مشاغل در کشور دانمارک نیاز به نیروی متخصص دارند. از جمله این مشاغل می توان به علوم کامپیوتر، بازاریابی و مشاغل پیراپزشکی همچون پرستاری اشاره کرد.

در واقع، دانمارک ساده ترین کشور برای مهاجرت کاری پرستاری است. همان‌طور که گفته شد، کمبود کادر پزشکی در این کشور شرایطی را برای این مهاجرت به دانمارک فراهم می کند. برای مشاغلی همچون علوم کامپیوتر و بازاریابی، امکان یافتن کار با مدرک انگلیسی وجود دارد، اما برخی مشاغل مانند پرستاری ، نیاز به ارائه مدرک زبان دانمارکی دارد. شرایط اقتصادی و کاری در این کشور بسیار ایده آل است و با توجه به نیاز کشور به پرستار، شرایط و قوانین مناسبی در سال 2019 برای مهاجرت کاری پرستاری به دانمارک وضع شد که در ادامه به بررسی آن می پردازیم.

شرایط و مدارک مورد نیاز برای مهاجرت کاری پرستاری دانمارک

قبل از شروع فرایند معادل سازی مدارک مورد نیاز برای مهاجرت کاری پرستاری به دانمارک، بهتر است متقاضی از مدارک لازم و شرایط پذیرش مطلع باشد. در روش مهاجرت کاری در این زمینه به دانمارک فرد نیاز به گذرنامه، مدرک تحصیلی لیسانس پرستاری از دانشگاه معتبر و ترجیحاً گذراندن طرح پرستاری دارد. وی علاوه بر این مدارک ، باید مدارک خانوادگی خود مانند گواهی ازدواج و شناسنامه را به سفارت دانمارک تحویل دهد.

مدارک مربوط به توانایی مالی فرد برای اثبات توانایی او برای حمایت از خانواده، زمانی که در دانمارک در حال تحصیل است، نیز مورد نیاز است. لازم به ذکر است که این ویزا مخصوص متقاضی مهاجرت کاری پرستاری است و متقاضی باید  حتماً پرستار باشد. بنابراین افرادی که دارای مدارک تحصیلی همچون اتاق عمل، مدرک فوق دیپلم پرستاری هستند، نمی توانند برای ویزای مهاجرت کاری پرستاری اقدام کنند و بهتر است از طریق تحصیل مجوز اقامت دانمارک را دریافت کرده و سپس مراحل معادل سازی را برای دریافت ویزای مهاجرت کاری پرستاری طی کنند.

بررسی میزان درآمد پرستاری در کشور دانمارک

دانمارک جزو ثروتمندترین کشورهای دنیا محسوب می شود، بنابراین مردم این کشور در رفاه . آسایش زندگی می کنند و به همین دلیل مردم این کشور را جزو خوشحال ترین مردم کشورهای جهان می دانند. البته این نکته را در نظر بگیرید که از آنجایی که میزان حقوق در این کشور بسیار بالا است، به همان میزان نیز مالیات پرداختی شهروندان دانمارکی نیز به نسبت دیگر کشورهای جهان بالاتر است.

البته دولت دانمارک در قبال مالیاتی که از شهروندان خود دریافت می کند، خدمات بی شماری را به مردم خود ارائه می دهد. بنابراین بالا بودن میزان درآمد در این کشور می تواند گزینه ای برای افزایش تقاضای مهاجرت کاری پرستاری به این کشور باشد. پرستاران درآمدهای متفاوتی نسبت به دیگر کشورها دارند.

به طور میانگین یک پرستار در دانمارک به صورت ماهیانه 8000 الی 20000 یورو درآمد دارد. البته این نکته را فراموش نکنید که این میزان درآمد در طی سه الی چهار سال اخیر رشد چشمگیری داشته است و دلیل آن هم نیازی که کشور دانمارک به شغل پرستاری داشته، به همین دلیل است که تقاضا برای این نوع مهاجرت به این کشور در این سال های اخیر افزایش داشته است.

بررسی مهاجرت کاری پرستاری در کشور کانادا

براساس آمارهای انجام شده در کشور کانادا، مشخص شده است که این کشور نیاز قابل توجهی به استخدام پرستار دارد. به همین دلیل در سال های اخیر تعداد متقاضیان مهاجرت کاری پرستاری در این کشور افزایش یافته است.

آن دسته از پرستارانی که تحصیلات بین المللی دارند می توانند برای مهاجرت کاری پرستاری، اقدام به دریافت اقامت موقت کنند. بعد از دریافت اقامت موقت، متقاضی مهاجرت می تواند برای دریافت اقامت دائم کشور کانادا اقدام نماید. اما برای دریافت اقامت دائم از این طریق نیاز به گذراندن مراحلی است که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.

1- در مرحله ابتدایی درخواست مهاجرت کاری پرستاری به کشور کانادا، متقاضی باید مدرک تحصیلی در رشته پرستاری را به همراه سوابق شغلی خود را به سفارت ارائه دهد. مدرک تحصیلی ارائه شده ، باید از یک دانشگاه معتبر در کشور باشد.

2- در مرحله بعدی دریافت ویزای مهاجرت کاری پرستاری، متقاضی باید مدارک خود را ترجمه کرده و به کشور کانادا ارسال نماید. بعد از ارسال مدارک توسط متقاضی، تمامی مدارک توسط سازمان NNAS ارزیابی می شود.

3- مرحله بعدی برای دریافت اقامت از این طریق در کشور کانادا، داشتن زبان انگلیسی خوب است. به صورت معمول، متقاضی مهاجرت کاری پرستاری باید حداقل نمره آیلتس 7 را داشته باشد.

5- در این مرحله نتیجه ارزیابی سازمان NNAS مشخص می کند که شما می توانید از طریق مهاجرت کاری پرستاری در این کشور مشغول به فعالیت شوید یا خیر. البته تنها داشتن این مدرک، برای یافتن شغل کافی نیست. متقاضی مهاجرت کاری پرستاری بعد از دریافت نتیجه ارزیابی باید در دوره های آموزشی در کانادا شرکت کند و سپس برای کار به عنوان یک پرستار اقدام نماید.

6- در مرحله بعدی دریافت اقامت، فرد باید در آزمون های پرستاری شرکت کند.

7- بعد از موفق شدن در آزمون ورودی پرستاری، متقاضی مهاجرت کاری پرستاری می تواند برای اقامت دائم کشور کانادا اقدام کند. البته فرد می تواند با دریافت یک پیشنهاد شغلی از کارفرمای کانادایی برای کار موقت در این کشور اقدام نماید.

بررسی میزان درآمد پرستاری در کشور کانادا

درآمد و حقوق یک پرستار در کشور کانادا متفاوت است، ولی به صورت میانگین یک پرستار در کشور کانادا 78 هزار دلار درآمد سالیانه دارد. این بدان معناست که میانگین درآمدی که یک پرستار در طول یک ساعت دارد در حدود 40 دلار است. البته این نکته را در نظر داشته باشید که متقاضی مهاجرت کاری پرستاری در ابتدا فعالیت خود در کشور کانادا به صورت میانگین 63 هزار دلار در سال درآمد دارد که این میزان درآمد به مرور زمان افزایش می یابد.

میزان حقوق دریافتی پرستاران در مکان های مختلف کشورمتفاوت است. به عنوان یک پرستار در ایالت آلبرتا بالاترین میزان دریافتی را دارد. اما در ایالت هایی همچون منیتوبا و استان نوناوت کمترین درآمد به پرستاران تعلق دارد.

نتیجه گیری

با توجه به مطالبی که در این مقاله بیان شد، متوجه شدیم که انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت کاری پرستاری به عوامل مختلفی مرتبط است. از جمله این عوامل می توان به میزان حقوق دریافتی، زبان کشور مورد نظر، شرایط اقامت و شرایط معادل سازی و کار در کشور مربوطه اشاره کرد. اما به صورت کلی کشورهایی نظیر استرالیا، کانادا، آلمان و دانمارک جزو بهترین کشورهایی هستند که می توان برای این نوع مهاجرت اقدام کرد.

سوالات متداول

برای مهاجرت به سوئیس ، ابتدا یک پرستار باید تحصیلات مناسب را داشته باشد. ازآنجاکه ویزای خاصی برای معادل سازی مدرک در این کشور وجود ندارد، مهاجرت به سوئیس از طریق گذراندن دوره تحصیلی امکان پذیر است.

عمان را می توان ارزان ترین کشور مثال زد. زیرا پرستاران می توانند با گذراندن دوره های مناسب، مدرک تحصیلی خود را در این کشور معادل سازی کرده و سپس در آن کشور مشغول به کار شوند.

پرستاران معمولاً از طریق پروسه اسکیل ورکر به استرالیا مهاجرت می کنند. متقاضیان این نوع مهاجرت می توانند با اخذ نمرات مورد نیاز، اقامت دائم در این کشور را به دست آورند. با این حال، باید توجه داشت که پرستاران نیز می توانند با ویزای موقت مهاجرت کاری نیز به استرالیا مهاجرت کنند.

🔍سوالات خود را درباره مهاجرت کاری پرستاری از ما بپرسید

درخواست ارزیابی

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست ارزیابی خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.

ارتباط با ما

اگر درباره ی این مقاله سوالی داشتید که به پاسخش نرسیدید، متخصصان ما آماده پاسخگویی به شما هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انواع ویزا

رایگان مشاوره بگیر!

اگر میخوای با کمترین هزینه در سریع ترین زمان ممکن با هر شرایطی مهاجرت کنی فرم زیر را پرکن