مشاوره رایگان

02128111107

اعزام دانشجو به آلمان

اعزام دانشجو به آلمان

اعزام دانشجو به آلمان

اعزام دانشجو به آلمان موضوعی است که در این مقاله به آن پرداخته ایم اگر شما هم قصد تحصیل در این کشور بی نظیر را دارید همراه ما باشد.

آلمان یکی از بهترین کشورهای اروپایی برای گذراندن تحصیلات تکمیلی است. سالانه افراد زیادی از سراسر جهان برای تحصیل به این کشور مهاجرت می‌کنند. دانشگاه‌های سطح بالا و رفاه زندگی، باعث شده است که آلمان به گزینه‌ی بسیار ایده‌آلی برای دانشجویان تبدیل شود. اگر قصد مهاجرت تحصیلی به این کشور را دارید باید از شرایط اعزام دانشجو به آلمان مطلع باشید و بدانید که لازم است چه مراحلی را برای انجام آن طی کنید. در ادامه می‌خواهیم در مورد مزایای تحصیل در این کشور و مراحل مهاجرت تحصیلی به آن بیشتر توضیح دهیم.

آنچه در این مقاله میخوانید :

مزایای مهاجرت تحصیلی به آلمان

مهاجرت تحصیلی به آلمان

مزایای مهاجرت تحصیلی به آلمان

_ اولین ملاک برای هر دانشجویی که قصد مهاجرت تحصیلی دارد، موضوع شهریه و هزینه‌ی تحصیل است. در آلمان دانشگاه‌های دولتی برای دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشدِ خود، هیچ هزینه‌ای دریافت نمی‌کنند و دانشجو تنها باید هزینه‌ی اندکی به عنوان هزینه‌های مدیریتی پرداخت کند. مبلغ این هزینه در دانشگاه‌های مختلف متفاوت است اما نسبت به شهریه‌ی دانشگاه‌های دیگر کشورهای اروپایی هزینه‌ی بسیار مناسبی است.

_ با وجود آنکه زبان اصلی در این کشور آلمانی است، اما امکان تحصیل در  رشته‌های مختلف به زبان انگلیسی نیز میسر است.

_ در آلمان سازمان‌های مختلف مانند DAAD، بنیاد هاینریش بل، بنیاد فردریش ابرت و غیره به دانشجویان بااستعداد بورسیه‌های تحصیلی ارائه می‌دهند. تعداد بالای این کمک هزینه‌ها، در کشورهایی با سطح تحصیلی مشابه، بی‌رقیب است.

_ مزیت دیگر اعزام دانشجو به آلمان، سهم بالای دانشگاه‌های این کشور در لیست صد دانشگاه برتر جهان است. رشته‌های مهندسی این دانشگاه‌ها، طرفداران بیشتری دارند و ورود به دانشگاه‌هایی مانند دانشگاه فنی مونیخ، دانشگاه فنی آخن، دانشگاه فنی برلین و … آرزوی تمام علاقه‌مندان به این رشته‌ها در سراسر دنیاست.

_ امنیت اجتماعی و اقتصادی بالا در آلمان، این کشور را به طور ویژه برای افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی دارند، ایده‌ال می‌سازد.

_ بعد از اعزام دانشجو به آلمان، آنها می‌توانند بسته به مقطع تحصیلی خود، از 20 تا 30 ساعت کار دانشجویی در هفته نیز انجام دهند. دستمزد این کارها به نسبت مناسب است و می‌تواند کمک زیادی به مخارج زندگی دانشجویان کند.

مراحل دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا

شرایط اعزام دانشجو

شرایط اعزام دانشجو به آلمان بسته به مقطع تحصیلی مدنظر می‌تواند متفاوت باشد. با این حال قبل از اینکه در مورد شرایط هر مقطع توضیح دهیم، لازم است از شرایط عمومی این فرایند مطلع شوید. در درجه‌ی اول فردی که قصد مهاجرت تحصیلی به آلمان را دارد (چه بخواهد در دوره‌های آلمانی شرکت کند یا در دوره‌های انگلیسی) باید یک مدرک زبان معتبر آلمانی داشته باشد. حداقل سطح این مدرک، بسته به مقطع تحصیلی و دانشگاه مدنظر متفاوت خواهد بود؛ اما عموماً سطح B1 یا B2 است. به جز این، اگر فرد قصد شرکت در دوره‌های انگلیسی را داشته باشد، باید مدرک معتبر این زبان را نیز ارائه دهد.

از دیگر مزیت‌های اعزام دانشجو به آلمان این است که در سال‌های گذشته به دلیل افزایش جذب مهاجرین به این کشور، کلاس‌‌های رایگان زبان آلمانی توسط سفارت در شهرهای مختلف برگزار می‌شود که نقطه‌ی خوبی برای شروع و یادگیری این زبان است.

همانطور که در بالا نیز اشاره کردیم، در شرایطی، امکان تحصیل رایگان در این کشور وجود دارد. اما اگر دانشجو موفق به تامین شرایط آن نشد، باید سالانه بسته به رشته‌ی انتخابی، مقطع و دانشگاه از 2 تا 20 هزار یورو بپردازد که در شرایطی ممکن است تا 30 هزار یورو نیز متغیر باشد. با این حال مزیت شرکت در این دانشگاه‌‌های غیردولتی این است که نیازی به ارائه‌ی مدرک آلمانی ندارید. اما آشنایی به زبان آلمانی برای زندگی روزمره و تحصیل در این کشور نیاز است و موسساتی که اعزام دانشجو به آلمان را انجام می‌دهند، توصیه می‌کنند که افراد هر چه سریعتر یادگیری این زبان را آغاز کنند تا با زندگی در این کشور دچار مشکل نشوند.

1- شرایط اعزام دانشجو به آلمان در مقطع کارشناسی

_ طول دوره: بسته به رشته‌ی انتخابی، این دوره می‌تواند از 6 الی 8 ترم طول بکشد که البته تلاش خود دانشجو در این مدت زمان بی‌تاثیر نیست.

_ مدرک زبان آلمانی: برای دوره‌ی کارشناسی، دانشجو به مدرک Test-Dash یا سطح B2 زبان آلمانی نیاز دارد.

_ مدرک زبان انگلیسی: حداقل مدرک مورد نیاز برای این مقطع آیلتس 6 است.

_ شهریه‌ی دانشگاه: بستگی به دانشگاه دارد. اگر بتوانید به دانشگاه‌‌های دولتی این کشور وارد شوید، از رایگان تا نیمه رایگان خواهد بود. اما در مورد دانشگاه‌های خصوصی شهریه بسته به شرایط خود دانشگاه متغیر است. بعلاوه امکان دریافت بورسیه‌ی تحصیلی برای دانشجویان نیز وجود دارد.

_ زمان شروع دور‌ه‌ی تحصیلی: دوره‌های کارشناسی دانشگاه‌های آلمان از ماه سپتامبر یا ژانویه آغاز می‌شوند.

_ بیمه‌ی دانشجویی: هزینه‌ی ماهانه بیمه‌ی دانشجو در این دوره 80 یورو است.

_ هزینه‌ی زندگی: بسته به شهر محل زندگی و سبک زندگی دانشجو می‌تواند ماهانه از 800 تا 1000 یورو متغیر باشد.

_ امکان کار حین تحصیل: به دانشجویان دوره‌ی کارشناسی بسته به رشته‌ی انتخابی از 10 تا 20 ساعت اجازه‌ی کار در هفته داده می‌شود.

2- شرایط اعزام دانشجو به آلمان در مقطع کارشناسی ارشد

_ طول دوره: بسته به رشته‌ی دانشجو، این دوره می‌تواند از 3 تا 4 ترم به طور بیانجامد.

_ مدرک زبان آلمانی: مدرک مورد نظر برای تحصیل در این مقطع Test-Dash یا سطح C زبان آلمانی است.

_ مدرک زبان انگلیسی: حداقل مدرک مورد نیاز برای این مقطع، آیلتس 6.5 به بالاست.

_ هزینه‌ی شهریه‌ی دانشگاه‌: بسته به دانشگاه امکان تحصیل رایگان یا نیمه رایگان در این مقطع نیز وجود دارد با این حال در بیشتر مواردِ اعزام دانشجو به آلمان، باید شهریه‌ای از 500 تا 700 یورو برای این مقطع در نظر گرفت. بعلاوه امکان دریافت بورسیه‌ی تحصیلی برای دانشجویان مستعد نیز وجود دارد.

_ زمان شروع: مانند دوره‌ی کارشناسی این دوره هم از ماه سپتامبر یا ژانویه آغاز می‌شود.

_ بیمه‌ی دانشجویی: هزینه‌ی بیمه نیز در این دوره با مقطع کارشناسی تفاوتی ندارد و برابر با 80 یورو به صورت ماهانه است.

_ هزینه‌ی زندگی دانشجویی: بسته به شهر محل زندگی از 800 تا 1000 یورو به صورت ماهانه متغیر است.

_ امکان کار حین تحصیل: بسته به رشته و دانشگاه، امکان کار دانشجویی تا 20 ساعت در هفته نیز ممکن است.

3- شرایط اعزام دانشجو به آلمان در مقطع دکتری

_ طول دوره: طول دوره در مقطع دکترا به میزان زیادی تحت تاثیر دوره‌ی تحقیقاتی و رشته‌ی فرد قرار دارد. با این حال به صورت عمومی از 3 تا 4 سال متغیر است.    

_ مدرک زبان آلمانی: حداقل سطح معتبر برای این مقطع Test-Dash یا سطح B2 زبان آلمانی است.

_ مدرک زبان انگلیسی: حداقل سطح معتبر برای این دوره، آیلتس 7 به بالاست.

_ شهریه‌ی دانشگاه: تحصیل در مقطع دکترا در آلمان به صورت رایگان است.

_ زمان شروع: دوره‌ی دکترا زمان شروع خاصی ندارد و بسته به برنامه‌ی استاد راهنما می‌تواند در هر ماهی آغاز شود.

_ بیمه‌ی دانشجویی: بیمه‌ی دانشجویی در این مقطع تحت تاثیر سن دانشجو است. برای دانشجویان زیر 30 سال، ماهانه 80 یورو و برای افراد بالای 30 سال، ماهانه 160 یورو است.   

_ هزینه‌ی زندگی دانشجویی: بسته به شهر محل زندگی از 800 تا 1000 یورو در ماه متغیر است.

_ امکان کار حین تحصیل: بسته به رشته‌ی انتخابی از 30 تا 40 ساعت در هفته متغیر است.

بهترین دانشگاه‌‌های آلمان برای اعزام

لیست 10 دانشگاه برتر آلمان

بهترین دانشگاه‌‌های آلمان برای اعزام دانشجو

انتخاب دانشگاه برای اعزام دانشجو به آلمان باید به دقت و طی یک پروسه‌ی حساب شده انجام شود. تعداد دانشگاه‌‌های سطح بالا در این کشور بسیار زیاد است با این حال باید توجه داشته باشید که به همین نسبت میزان درخواست برای ورود به آنها نیز بالاست. از این رو افراد اگر می‌خواهند به دانشگاه‌‌های دولتی وارد شوند، باید تلاش زیادی کنند و سابقه‌ی تحصیلی درخشانی داشته باشند.

بیشتر دانشگاه‌‌های سطح بالای آلمان آزمون ورودی دارند که سطح سوالات در آنها نسبتاً بالا و سخت است و نیاز به مطالعه‌ی زیاد دارد. اما درصورت قبولی در این آزمون، شما می‌توانید از مزایای شرکت در یک دانشگاه دولتی و تحصیل رایگان در آنها بهره‌مند شوید.  با این حال جای نگرانی وجود ندارد. دانشگاه‌های خصوصی این کشور نیز شرایط بسیار خوبی برای تحصیل ایجاد کرده و گزینه‌ی بسیار ایده‌آلی برای اعزام دانشجو به آلمان هستند. اما شما باید برای تحصیل در آنها هزینه‌ا‌ی به عنوان شهریه در نظر بگیرید که بسته به امکاناتی که در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد، متفاوت است.

لیست بهترین دانشگاه‌‌های آلمان

لیست بهترین دانشگاه‌‌ها برای اعزام دانشجو به آلمان به شرح زیر می‌باشند:

1- دانشگاه مونیخ: بهترین دانشگاه آلمان، دانشگاه مونیخ با رتبه‌ی 46 در جهان است. شهرت این دانشگاه، به خاطر رشته‌‌های مهندسی آن است. سطح تحقیقات علمی در این دانشگاه بسیار زیاد است و با بسیاری از دانشگاه‌های معروف جهان از جمله دانشگاه MIT، استنفورد، کرنل و جورجیا همکاری علمی نزدیکی دارد. این دانشگاه 13 برنده‌ی جایزه‌ی نوبل در کارنامه‌ی خود دارد.

2- دانشگاه هایدلبرگ: دومین دانشگاه آلمان با رتبه‌ی 54 در جهان است. این دانشگاه نه تنها قدیمی‌ترین دانشگاه این کشور است، بلکه جزو مشهورترین دانشگاه‌های جهان نیز به شمار می‌رود. دانشکده‌ی پزشکی این دانشگاه از سایر رشته‌ها معروفتر است.

3- دانشگاه هومبولت: با رتبه‌ی 82 در جهان در جایگاه  بعدی قرار دارد که 29 برنده‌ی جایزه‌ی نوبل در کارنامه‌ی خود دارد.

4- دانشگاه آزاد برلین: دانشگاه چهارم، دانشگاه آزاد برلین با رتبه‌ی 111 در جهان است که به خاطر تحقیقاتش در زمینه‌ی علوم اجتماعی و منابع طبیعی معروف است.

5- دانشگاه بن: گزینه‌ی دیگر برای اعزام دانشجو به آلمان دانشگاه بن با رتبه‌ی 114 در جهان است. از معروفترین دانشجویان این دانشگاه، نیچه است.

6-  دانشگاه هامبورگ: دانشگاه بعدی، دانشگاه هامبورگ با رتبه‌ی 155 در جهان است. این دانشگاه بزرگترین موسسه‌ی تحقیقاتی در شمال کشور آلمان محسوب می‌شود.

مراحل خرید ملک در ترکیه

مراحل اعزام دانشجو به آلمان

اعزام دانشجو به آلمان را می‌توان در چند مرحله مورد بررسی قرار داد که در ادامه بیشتر در مورد آنها توضیح می‌دهیم. اگر فرد بتواند به هر کدام از این مراحل اشراف داشته باشد و مدارک لازم را به درستی جمع آوری کند، می‌تواند فرایند مهاجرت خود را سریعتر و بدون مشکل به پایان برساند.

1- دریافت پذیرش از دانشگاه

اولین گام در اعزام دانشجو به آلمان، دریافت پذیرش از دانشگاه مدنظر است. برای آغاز فرایند پذیرش، ابتدا باید دوره و دانشگاه مناسب را برای خود انتخاب کنید. برای این کار می‌توانید از سرویس تبادل آکادمیک آلمان کمک بگیرید که یک پایگاه داده با بیش از 2 هزار برنامه است. بعد از انتخاب، نوبت به تکمیل مدارکتان می‌رسد. به طور کلی برای ورود به مقاطع تحصیلات تکمیلی در آلمان شما به مدرکی تحت عنوان مدرک صلاحیت ورود به آموزش عالی (Hochschulzugangsberechtigung) نیاز دارید.

این مدرک بسته به مقطع تحصیلی شما متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال برای مقطع کارشناسی، شامل مدرک دیپلم دوازده ساله، گواهی ترک تحصیل یا نمره‌ی آزمون ورودی به دانشگاه است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این مدارک می‌توانید به همان پایگاه داده‌های DAAD مراجعه کنید.

در پروسه‌ی اعزام دانشجو به آلمان، اگر متقاضی مقطع تحصیلی قبلی خود را در خارج از اروپا گذرانده‌‌‌ باشد، باید در یک آزمون ورودی موسوم به Feststellungsprüfung شرکت کند. پس از قبولی در این آزمون نوبت به شرکت در دوره‌ی مقدماتی Studienkolleg می‌رسد. دانشجویانی که از این مراحل عبور می‌کنند می‌توانند درخواست پذیرش خود را به دانشگاه ارسال کنند.

یکی از مدارک دیگری که باید به همراه درخواست پذیرش خود ارسال کنید، مدرک زبان آلمانی است. پس از ارسال درخواست بسته به دانشگاه مدنظر، چند هفته زمان می‌برد تا سوابق تحصیلی و مدارک شما بررسی شده و در صورت قبولی، نامه‌ی پذیرش برایتان ارسال شود.

2- دریافت ویزای تحصیلی

با در دست داشتن نامه‌ی پذیرش، پروژه‌ی اعزام دانشجو به آلمان رسماً آغاز می‌شود و او می‌تواند برای دریافت ویزا اقدام کند. برای این کار انواع ویزای تحصیل وجود دارد که شما باید بسته به شرایط خود یکی را انتخاب کنید. اولین نکته در انتخاب ویزای مناسب، تعیین سطح و مقطع تحصیلی مورد نظر است. شما باید بدانید که می‌خواهید چه مدت و با چه هدفی در این کشور حضور داشته باشید.

انواع ویزای تحصیلی آلمان را می‌توان در سه بخش مورد بررسی قرار داد:

ویزای تحصیلی دانشجویی:

این همان ویزایی است که برای اعزام دانشجو به آلمان استفاده می‌کنند. این ویزا یک ویزای استاندارد است و مدت زمان اعتبار آن تا یک سال پس از اتمام دوره‌ی تحصیلی است. به کمک این ویزا می‌توانید به صورت تمام وقت در آلمان حضور داشته باشید و کار و زندگی کنید. با این حال باید توجه داشت که شما نمی‌توانید این ویزا را به اقامت دائم آلمان تغییر دهید.

ویزای اپلای دانشجویی:

این ویزای تحصیلی آلمان ویزای دیگری است که برای انجام کارهای دریافت پذیرش و شرکت در دوره‌های مختلف می‌توانید به کمک آن وارد خاک آلمان شوید. شما از طریق این ویزا حق ورود به دانشگاه‌های کشور را پیدا نمی‌کنید؛ تنها این اجازه به شما داده می‌شود که برای انجام کارهای پذیرش یا شرکت در آزمون به این کشور بیایید و پس از پایانِ آنها، کشور را ترک کنید.

ویزای دوره‌های زبان آلمانی:

برای آن دسته از افرادی که قصد شرکت در دوره‌های زبان در کشور آلمان را دارند، ویزای دوره‌های زبان صادر می‌شود. مدت زمان اعتبار این ویزاها به اندازه‌ی طول دوره‌ی مدنظر است.

مقاله پیشنهادی ——-> مالیات در آلمان

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی آلمان

مدارک تحصیلی موردنیاز باتوجه‌به مقطع تحصیلی

برای دریافت ویزا به جهت اعزام دانشجو به آلمان شما به مدارک زیر نیاز خواهید داشت:

_ تکمیل فرم درخواست ویزا

_ پاسپورت معتبر با حداقل اعتبار 6 ماه

_ چند قطعه عکس پاسپورتی که حداکثر شش ماه از تاریخ گرفتن آن گذشته باشد

_ گواهی تولد

_ مدارک ازدواج در صورت تاهل

_ گواهی تولد فرزندان در صورت وجود

_ فتوکپی مدارک سفرهای قبلی به آلمان

_ ویزای شینگن قبلی

_ مدارک مربوط به اقامت در آلمان

_ مدارک مربوط به تمکن مالی (شامل پرینت حساب بانکی)

_ داشتن یک حساب بانکی در کشور آلمان که حداقل مبلغ ۱۰,۲۳۶ یورو در آن بلوکه شده باشد

_ نامه و مدارک تمکن مالی والدین یا سایر حامیان مالی

_ نامه‌ی ضمانت یک حامی یا شهروند آلمانی که تعهد می‌کند در صورت نیاز می‌توان هزینه‌های شما در طول تحصیل را تامین کند.

_ مدارک مربوط به کمک هزینه‌های تحصیلی شامل مبلغ و شرایط آن

_ ضمانت بانکی که توسط یک بانک آلمانی تایید و به نام داوطلب صادر شده باشد

حساب بلوکه که برای دریافت ویزا برای اعزام دانشجو به آلمان نیاز است، نشان دهنده‌ی توانایی مالی متقاضی برای پرداخت هزینه‌های تحصیل و زندگی در آلمان است. این سرمایه باید برای زندگی فرد به مدت یک سال در این کشور کفایت کند. در هر سال حداقلِ این مبلغ  توسط سفارت آلمان و بسته به شرایط عمومی کشور مشخص می‌شود. به عنوان مثال در سال 2020، این حداقل مبلغ برای حساب، برابر با 853 یورو در ماه بود.

گرفتن نوبت از سفارت آلمان

در گذشته وقت گرفتن از سفارت برای اعزام دانشجو به آلمان با مشکلات زیادی مواجه بود. سفارت آلمان شرایطی برای تکمیل بودن پرونده‌ی افراد نداشت و پیش نیازی برای نوبت دهی نمی‌خواست. از این رو بسیار پیش می‌آمد که افراد نوبت سفارتشان می‌رسید اما هنوز نامه‌ی پذیرششان را نگرفته بودند. درنتیجه داوطلب در نوبت خود حاضر نمی‌شد. اما نوبتش همچنان به صورت اِشغال شده باقی می‌ماند و درنتیجه باعث می‌شد که وقت‌ سفارت طولانی شود.

اما امروزه شرایط برای نوبت دهی سفارت با دقت بیشتری انجام می‌شود و شرطِ اصلی آن، داشتن نامه‌ی پذیرش است. نوبت دهی سفارت از طریق سایت انجام می‌شود. برای جلوگیری از مشکلات مربوط به نوبت دهی، لینکی در این صفحه قرار داده شده است که فرد باید پرینت نامه‌ی پذیرشش را در آن آپلود کند و بعد از آن نوبت سفارت به او داده می‌شود. اینکه نوبت سفارت چه زمانی داده شود، به عوامل مختلفی بستگی دارد اما معمولاً در یک دوره‌ی دو ماهه انجام می‌شود.

مدت زمان ویزای دانشجویی

ویزایی که برای اعزام دانشجو به آلمان داده می‌شود یک ویزای سه ماهه است که دانشجو ابتدا باید وارد آلمان شود و سپس در خاک این کشور ویزای خود را برای دو سال تمدید کند. تمدید این ویزا مستلزم نداشتن سابقه‌ی کیفری یا اقتصادی در طول این سه ماه است. بعد از آن اگر دوره‌ی دانشگاهی شما ادامه داشت، این ویزا برای سال‌های بعد نیز تمدید می‌شود.

بعد از این که ویزای شما صادر شد برای اعزام دانشجو باید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

_ محلی برای سکونت خود پیدا کنید. این محل می‌تواند شامل یک خانه‌ی شخصی یا یک خوابگاه و پانسیون باشد.

_ یک بیمه‌ی بهداشتی برای خود تهیه کنید که در کشور آلمان نیز اعتبار داشته باشد.

_ یک حساب بانکی معتبر در آلمان باز کنید و مبلغ بلوکه‌ی خود را در آن واریز کنید.

_ محل سکونت خود را به Einwohnermeldeamt (اداره‌ی ثبت اقامت) اعلام کرده و تاییده‌ی آن (Meldebestätigung) را بگیرید.

چند نکته در مورد جاب آفر آلمان

مدارک مورد نیاز برای اعزام دانشجو

مدارک مورد نیاز برای اعزام دانشجو

بعد از دریافت ویزا، نوبت به تکمیل پرونده و جمع‌آوری مدارک مربوط به اعزام دانشجو به آلمان می‌رسد. مدارک مورد نیاز بسته به شرایط، رشته و دانشگاه انتخابی می‌تواند متفاوت باشد اما به طور کلی این مدارک شامل مدارک زیر هستند:

_ ویزای دانشجویی

_ فرم کامل شده‌ی درخواست روادید که برای ورود به آلمان لازم است

_ اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار

_ دو قطعه عکس 3.5 در 5.5

_ نامه‌ی پذیرش دانشگاه

_ مدارک تحصیلی مقطع قبلی

_ رزومه‌ی تحصیلی که شامل تجربه‌های تحصیلی گذشته است

_ ارائه‌ی پرینت حساب بانکی به جهت اثبات تمکن مالی (برای حداقل یک سال زندگی)

_ ارائه‌ی بیمه نامه تا سقف 30 هزار یورو

_ انگیزه‌ نامه‌ی تحصیلی که هدف از اعزام دانشجو به آلمان و دلایل انتخاب رشته و دانشگاه مدنظرش باید در آن ثبت شود.

_ ارائه‌ی گواهی ازدواج در صورت تاهل و درخواست ورود اعضای خانواده (همسر و فرزند زیر سن قانونی) پس از ورود دانشجو به آلمان

_ ارائه‌ی گواهی تولد فرزندان (در صورت وجود)

_ پرینت فیش واریز هزینه‌ی ویزا به مبلغ 60 یورو

_ ارائه‌ی مدرک زبان معتبر – زبان آلمانی- و در صورتی که فرد می‌خواهد در یک دوره‌ی انگلیسی تحصیل کند، باید مدرک انگلیسی نیز ارائه شود.

نتیجه گیری

پروسه‌ی اعزام دانشجو به آلمان یک پروسه‌ی طولانی و زمانبر است. احتمال رد درخواست شما در بخش‌های مختلف این پروژه وجود دارد و ثبت درخواست مجدد نیز، دردسرهای خود را دارد. از این رو بهتر است از یک گروه مطمئن بخواهید در این راه به شما کمک کند. ما در موسسه‌ی مهاجرت با ما به طور کامل با روند این کار آشنا هستیم و مجوز‌های رسمی و لازم برای آن را داریم. بنابراین در کنار شما هستیم تا مدارک لازم برای مهاجرت تحصیلی به آلمان را فراهم کرده و تمام مراحل را در سریعترین زمان ممکن انجام دهید. تا بتوانید مهاجرتی ایمن، سریع و آسان به این کشور داشته باشید و دوران تحصیلی خود را در آرامش کامل سپری کنید.

سوالات متداول

  • شرایط اعزام دانشجو به آلمان بسته به مقطع تحصیلی مدنظر می‌تواند متفاوت باشد. با این حال قبل از اینکه در مورد شرایط هر مقطع توضیح دهیم، لازم است از شرایط عمومی این فرایند مطلع شوید. در درجه‌ی اول فردی که قصد مهاجرت تحصیلی به آلمان را دارد (چه بخواهد در دوره‌های آلمانی شرکت کند یا در دوره‌های انگلیسی) باید یک مدرک زبان معتبر آلمانی داشته باشد. حداقل سطح این مدرک، بسته به مقطع تحصیلی و دانشگاه مدنظر متفاوت خواهد بود؛ اما عموماً سطح B1 یا B2 است. به جز این، اگر فرد قصد شرکت در دوره‌های انگلیسی را داشته باشد، باید مدرک معتبر این زبان را نیز ارائه دهد.
  • دانشگاه مونیخ
  • دانشگاه هایدلبرگ
  • دانشگاه هومبولت
  • دانشگاه آزاد برلین
  • دانشگاه بن
  • دانشگاه هامبورگ
  • دریافت پذیرش از دانشگاه
  • دریافت ویزای تحصیلی

🔍سوالات خود را درباره مالیات در آلمان از ما بپرسید

درخواست ارزیابی

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست ارزیابی خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.

ارتباط با ما

اگر درباره ی این مقاله سوالی داشتید که به پاسخش نرسیدید، متخصصان ما آماده پاسخگویی به شما هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انواع ویزا

رایگان مشاوره بگیر!

اگر میخوای با کمترین هزینه در سریع ترین زمان ممکن با هر شرایطی مهاجرت کنی فرم زیر را پرکن