مشاوره رایگان

02128111107

مهاجرت استارتاپی

مهاجرت استارتاپی

مهاجرت استارتاپی

کشورهایی که مهاجرپذیر هستند، با توجه به شرایط سیاسی و اقتصادی خود، روش‌های مختلفی مانند تحصیل و کار را برای مهاجرت متقاضیان در نظر می‌گیرند. یکی از روش‌های پرطرفدار مهاجرت، سرمایه‌گذاری در کشور مقصد است که به چند دسته‌بندی تقسیم می‌شود. از جمله دسته‌بندی‌های سرمایه‌گذاری در کشورهای خارجی برای مهاجرت می‌توان به ثبت شرکت، خرید سهام و خرید ملک اشاره کرد. اما باید بدانید که یک روش دیگر هم وجود دارد که در سال‌های اخیر بسیار رایج شده است. این روش ویزای استارتاپ بوده که به پایه‌گذاری یک ایده و کسب‌وکار نوآورانه در کشور مقصد مربوط می‌شود. با ما همراه باشید تا در این مطلب با مهاجرت استارتاپی و کشورهای مهاجرپذیر از طریق این روش آشنا شویم.

 

مهاجرا استارتاپی

 

آنچه در این مقاله میخوانید:

مهاجرت استارتاپی به چه معنی است و چه مزایایی دارد؟

معمولا افرادی که استعداد ایجاد یک کسب‌وکار جدید را داشته و می‌توانند ریسک راه‌اندازی و توسعه آن را بپذیرند، برای مهاجرت استارتاپی تلاش می‌کنند. در واقع این افراد با انتخاب این روش سرمایه‌گذاری، به کشورهایی مهاجرت خواهند کرد که زیرساخت مناسب و امکانات کافی برای این کار داشته باشند. به این ترتیب، متقاضی مهاجرت به این روش می‌تواند در یک بستر عالی یک کسب‌وکار جدید را راه‌اندازی کرده و آن را توسعه دهد. بنابراین می‌توان گفت که این روش مهاجرتی هم به نفع متقاضی بوده و هم کشور مقصد از آن سود خواهد برد. چرا که راه‌اندازی و توسعه یک کسب‌وکار درآمد زیادی برای متقاضی داشته و همچنین به رونق اقتصادی کشور مقصد کمک خواهد کرد.

در واقع این شخص با راه‌اندازی کسب‌وکار جدید در کشور مقصد، هم باعث افزایش گردش مالی در آن کشور شده و هم مشاغل جدید را ایجاد می‌کند. به این ترتیب به کاهش نرخ بیکاری کشور مقصد نیز کمک خواهد کرد. جالب است بدانید که اولین کشورهایی که روش مهاجرت استارتاپی را به وجود آوردند، کشورهای فرانسه و آمریکا بودند.

افزایش رونق اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری در این کشورها، باعث شد کشورهای دیگر نیز بسترهای مهاجرت استارتاپی را برای کارآفرینان بین‌المللی فراهم کنند. باید بدانید که کارآفرینان به چه دلایلی تصمیم به مهاجرت استارتاپی می‌گیرند تا به ایجاد کسب‌وکار در کشو مقصد بپردازند. از جمله این دلایل می‌توان به مشکلات اقتصادی و نبود بستر مناسب برای ایجاد کسب‌وکار در کشور مبدا و علاقه به حضور در اکوسیستم‌های بین‌المللی اشاره کرد.

مهاجرت از طریق استارتاپ

باید بدانید مهاجرت استارتاپی و حضور در عرصه‌های بین‌المللی مزایای زیادی برای کارآفرینان دارد که برخی از این مزایا شامل موارد زیر می‌شوند:

  • دسترسی به دانش استارتاپی روز دنیا
  • امکان دسترسی نامحدود به بازارهای بین‌المللی
  • داشتن دسترسی به نظام مالیاتی مناسب و شفاف
  • روشی مهاجرتی برای اخذ اقامت و تابعیت
 

مقاله پیشنهادی ——-> مهاجرت سرمایه گذاری

شرایط کلی اخذ ویزای استارتاپ

به طور کلی شرایط مهاجرت به هر کشور با توجه به قوانین و شرایط اقتصادی و سیاسی آن کشور تعیین می‌شود. صدور ویزا به همین موارد بستگی دارد و متقاضی قبل از اقدام به اخذ ویزای استارتاپ باید از این قوانین و شرایط آگاهی داشته باشند.

برای صدور ویزای استارتاپ چند شرط کلی وجود دارد که شامل موارد زیر می‌شوند:

  • توانایی‌های فردی متقاضی
  • طرح کسب‌وکار قابل اجرا و سودآور
  • دریافت تاییدیه از نهادهای اقتصادی مربوطه در هر کشور
  • تمکن مالی برای تامین هزینه‌های اولیه
ویزای استارتاپ

توانایی‌های فردی متقاضی؛ از شروط مهم مهاجرت استارتاپی

افرادی که قصد راه‌اندازی یک کسب‌وکار جدید و نوآورانه را دارند، باید مطمئن شوند که حتما می‌توانند این کار را انجام دهند. توانایی‌هایی که باعث می‌شوند یک شخص تصمیم به مهاجرت استارتاپی بگیرد ممکن است به حوزه‌های فنی، نرم‌افزاری، مدیریتی یا تجربی ربط داشته باشد. حتی این امکان وجود دارد که این شخص در حوزه‌های مرتبط با کسب‌وکار تحصیل کرده و می‌داند که توانایی ایجاد و توسعه یک کسب‌وکار را دارد. این شخص باید مطمئن شود که فرد مناسبی برای این کار است تا بتواند برای ایجاد یک کسب‌وکار در کشوری دیگر تصمیمی منطقی بگیرد.

مهاجرت استارتاپی با طرح کسب‌وکار قابل اجرا و مناسب

فردی که قصد ایجاد کسب‌وکار در کشوری دیگر را دارد، باید بهترین و کارآمدترین طرح کسب‌وکار یا همان بیزینس پلن را ارائه دهد. همچنین باید با اسناد و مدارک موفقیت این طرح را ثابت کند. این فرد با بررسی دقیق بازارهای کشور مورد نظر باید یک پیش‌بینی پنج‌ساله از آینده کسب‌وکار خود ارائه دهد. حتی اگر فرد توانایی بالایی در تنظیم بیزینس پلن داشته باشد بهتر است که تنظیم آن توسط شرکت‌های حرفه‌ای در کشور مقصد انجام شوند،. به این ترتیب فرایند اخذ ویزای استارتاپ و مهاجرت به کشور مقصد با اطمینان بیشتری طی خواهد شد.

مولفه های ویزای استارت اپ

دریافت تاییدیه از نهادهای اقتصادی مربوطه در هر کشور برای ایجاد کسب‌وکار

راهکارهای مختلفی برای تایید اجرای کسب‌وکار و تناسب آن با شرایط اقتصادی و سیاسی کشور مقصد وجود دارد. این راهکارها در هر کشوری متفاوت هستند. به‌عنوان‌مثال، در کشورهایی مانند فرانسه و کانادا، برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار باید یک شتاب‌دهنده و یک رشددهنده، طرح متقاضی را تایید کنند. در برخی از کشورهای دیگر مانند انگلستان، طرح متقاضی باید به تایید یک سازمان اقتصادی در این کشور برسد. به طور کلی مهم‌ترین مرحله برای مهاجرت استارتاپی، تایید طرح کسب‌وکار در کشور مقصد است. چرا که بدون اخذ تاییدیه این کار امکان‌پذیر نخواهد بود. باید اشاره کرد که این مرحله سخت‌ترین بخش از مهاجرت به این روش به شمار می‌رود. چرا که پس از اخذ تاییدیه، مراحل بعدی بسیار آسان هستند.

تمکن مالی برای تامین هزینه‌های اولیه برای مهاجرت با ویزای استارتاپ

نکته مهم درباره انواع روش‌های مهاجرتی وجود دارد این است که متقاضی باید ثابت کند توانایی مالی برای تامین هزینه در کشور مقصد را دارد. یعنی کشور مقصد باید مطمئن شود که متقاضی می‌تواند هزینه‌های اولیه زندگی خود را در چند ماه تا یک سال اول حضور خود تامین کند. هزینه‌های اولیه با توجه به شرایط اقتصادی هر کشور متفاوت است، اما در صورت مهاجرت به همراه خانواده این هزینه‌ها بیشتر خواهند بود.

مهاجرت با ویزای استارتاپ


بهترین کشورها برای مهاجرت استارتاپی را بشناسید

به طور کلی بیش از 30 کشور در سراسر دنیا ویزای استارتاپ را برای متقاضیان بین‌المللی صادر می‌کنند. اما بسیاری از متقاضیان این سوال را در ذهن دارند که بهترین کشور برای مهاجرت استارتاپی کدام است؟ برای پاسخ به این سوال باید عواملی را بررسی کرد که شرایط را برای راه‌اندازی کسب‌وکار در کشور مقصد فراهم می‌کنند. یکی از این عوامل تامین شرایط رفاهی مهاجران به کشور مقصد است.

از جمله دیگر عوامل مهم در انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت استارتاپی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • میزان دسترسی کشور مقصد به کشورهای دیگر
  • تعداد افراد تحصیل کرده در کشور مقصد
  • داشتن دسترسی بدون مشکل به سرمایه
  • سطح فناوری و تخصص در کشور مقصد
  • عدم ابهام در موارد تجاری کشور مقصد

با توجه به موارد ذکر شده می‌توان بهترین مقصد را برای ایجاد کسب‌وکار و توسعه آن انتخاب کرد. همچنین به دلیل وجود شرایط مناسب برای مهاجرت استارتاپی، متقاضی می‌تواند در بهترین کشور ممکن برای کسب‌وکار خود اقامت و تابعیت دریافت کند. از جمله بهترین کشورهای دنیا برای این هدف می‌توان به آلمان، ژاپن، ایالات متحده آمریکا، انگلستان، کانادا و استرالیا اشاره کرد.

شرایط مهاجرت استارتاپی به کشور آلمان

ابتدا باید بدانید که برای ایجاد کسب‌وکار در کشور آلمان دو نوع ویزا وجود دارد که شامل ویزای استارتاپ و ویزای کارآفرینی می‌شود. این دو نوع ویزا با وجود شباهت زیادی که با یکدیگر دارند، دارای یک تفاوت بزرگ هستند. هر دو ویزای استارتاپ و کارآفرینی مجوزی برای ایجاد یک کسب‌وکار در کشور آلمان هستند و باید برای اخذ آن‌ها یک بیزینس پلن ارائه شود. اما تفاوت آن‌ها در این است که ویزای استارتاپ برای ایجاد یک کسب‌وکار جدید و نوآورانه که طرح آن قبلا ارائه نشده صادر خواهد شد. اما ویزای کارآفرینی برای فردی صادر می‌شود که می‌خواهد کسب‌وکاری که قبلا ایجاد شده و در آن زمینه فعالیت شده را توسعه دهد.

در کل، تفاوت دو ویزای استارتاپ و کارآفرینی در این است که اخذ ویزای استارتاپ نیازمند یک ایده جدید است. اما برای اخذ ویزای کارآفرین نیازی به ارائه ایده جدید نیست. باید اشاره کرد که فقط ارائه بیزینس پلن برای اخذ ویزای استارتاپ آلمان کافی نیست. اگر قصد اخذ این ویزا را دارید، ابتدا باید به اتاق بازرگانی کشور آلمان مراجعه کرده و درخواست خود را ارائه دهید. حتما باید از اتاق بازرگانی این کشور برای ایجاد کسب‌وکار تاییدیه دریافت کنید. چرا که شرط اصلی اخذ ویزای استارتاپ آلمان دریافت این تاییدیه است. باید اشاره کرد که کشور آلمان این ویزا را تحت عنوان ویزای خوداشتغالی برای متقاضی صادر می‌کند.

لازم به ذکر است که حداقل میزان مشخصی برای سرمایه‌گذاری روی ایجاد کسب‌وکار جدید در آلمان وجود ندارد. اما متقاضی حتما باید تمکن مالی کافی برای راه‌اندازی کسب‌وکار خود در کشور آلمان داشته باشد. در صورتی که متقاضی بخواهد با خانواده خود به آلمان مهاجرت کند، باید بتواند هزینه زندگی خانواده خود را در کشور آلمان تامین کند. همسر متقاضی امکان اشتغال به کار تمام‌وقت را دارد و فرزندان زیر 18 سال او می‌توانند به رایگان تحصیل کنند.

مقاله پیشنهادی ——-> ثبت شرکت در آلمان

کشور ژاپن؛ یکی از بهترین مقصدها برای ایجاد کسب‌وکار جدید

با اخذ ویزای استارتاپ کشور ژاپن بدون هیچ مشکلی می‌توانید کسب‌وکار خلاقانه خود را راه‌اندازی کنید. جالب است بدانید که شرایط اخذ این ویزا پیچیده نیست و با ارائه مدارک مورد نیاز می‌توانید به راه‌اندازی کسب‌وکار خود در این کشور بپردازید. باید اشاره کرد که در کشور ژاپن یک ویزای بازرگانی هم برای ایجاد کسب‌وکار وجود دارد که اخذ آن زمان‌بر و دشوار است. ویزای استارتاپ ژاپن یک مجوز اقامت موقت است که برای متقاضیان در صورت نداشتن سرمایه و زمان کافی برای اخذ ویزای بازرگانی، صادر می‌شود. متقاضی برای اخذ این ویزا باید ثابت کند که قصد راه‌اندازی یک کسب‌وکار نوآورانه و خلاقانه در یک شهرداری منتخب کشور ژاپن را دارد.

از جمله شهرهایی که شهرداری آن‌ها ویزای استارتاپ را ارائه می‌دهند، شهرهای توکیو، کاناگاوا، کوبه، سندای، نیگاتا، ایباراکی، هوکایدو، فوکووکا، اوزاکا و کیتاکیوشا هستند. باید بدانید متقاضیانی که ویزای بلندمدت اقامت در ژاپن مانند ویزایی کاری دارند، نمی‌توانند ویزای استارتاپ این کشور را دریافت کنند. لازم به ذکر است که اخذ ویزای استارتاپ ژاپن نسبت به ویزای بازرگانی این کشور شرایط آسان‌تری دارد. چرا که متقاضیان برای اخذ ویزای استارتاپ نیازی به داشتن فعالیت مستقر در ژاپن قبل از اخذ ویزا و پنج میلیون ین برای سرمایه‌گذاری ندارند.

از جمله مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای استارتاپ ژاپن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پاسپورت معتبر
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  • گواهی واجد شرایط بودن برای مهاجرت استارتاپی به ژاپن
  • رزومه کاری و تحصیلی متقاضی
  • اسنادی مانند مدارک حساب بانکی
  • اسناد مشخص‌کننده محل اقامت متقاضی در شش ماه اول مهاجرت به ژاپن

مهاجرت استارتاپی به ایالات متحده آمریکا و شرایط آن

اولین شرط برای اخذ ویزای استارتاپ آمریکا این است که متقاضی باید یک ایده نوآورانه و خلاقانه برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار ارائه دهد. برای این کار باید یک بیزینس پلن قوی نوشته و در اداره مهاجرت ایالات متحده آمریکا مطرح کند. یک شرط مهم دیگر این است که متقاضی باید از یک سازمان سرمایه‌گذاری در آمریکا برای بیزینس پلن خود تاییدیه بگیرد. همچنین باید برای راه‌اندازی استارتاپ خود یک سرمایه‌گذار پیدا کند.

در واقع، فقط 50 درصد مالکیت کسب‌وکار مورد نظر باید در اختیار متقاضی باشد. همچنین میزان سرمایه تعیین شده را باید از یک سرمایه‌گذار یا یک سازمان سرمایه‌گذاری در آمریکا به دست آورد. این سرمایه تعیین شده در آمریکا چیزی در حدود نه میلیون دلار است که با توجه به شرایط اقتصادی این کشور ممکن است تغییر کند. لازم به ذکر است این نه میلیون دلار فقط هزینه سرمایه‌گذاری روی استارتاپ بوده و هزینه‌های زندگی در آمریکا جدا از این مبلغ خواهد بود. پس از مطرح کردن بیزینس پلن در اداره مهاجرت آمریکا و اخذ تاییدیه آن، این اداره به متقاضی ویزای استارتاپ با اعتبار دوساله خواهد داد. با اخذ این ویزا راه مهاجرت استارتاپی به آمریکا برای متقاضی هموار می‌شود.

در مدت اقامت دو‌ساله متقاضی در آمریکا برای شروع کسب‌وکار، دولت این کشور هر زمان که بخواهد، می‌تواند اقامت متقاضی را لغو کند. پس از گذشت دو سال از اقامت متقاضی در آمریکا، فعالیت‌ها و کسب‌وکار او بررسی خواهد شد. در صورتی که درآمدزایی و فعالیت‌های متقاضی مورد تایید باشند، اقامت او برای سه سال دیگر تمدید می‌شود. البته اقامت متقاضی به شرطی تمدید خواهد شد که مالکیت سهام او از کسب‌وکار راه‌اندازی شده همچنان در اختیار متقاضی باشد. پس از گذشت سه سال، در صورت ادامه درآمدزایی و پرداخت به موقع مالیات‌های تعیین شده، دولت آمریکا به متقاضی اقامت دائم این کشور را خواهد داد.

انگلستان؛ مقصدی عالی برای شروع یک کسب‌وکار نوآورانه

برای مهاجرت استارتاپی به انگلستان شرایط مختلفی وجود دارد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها داشتن تسلط کافی به زبان انگلیسی است. همچنین متقاضی راه‌اندازی کسب‌وکار جدید در کشور انگلستان باید حداقل 18 سال سن داشته باشد. برای اخذ ویزای استارتاپ انگلستان، بیزینس پلن متقاضی باید توسط یک نهاد مورد تایید دولت انگلستان ارزیابی شده و به تایید برسد.

متقاضی باید مدارکی را ارائه دهد که میزان پس‌انداز شخصی او را نشان دهد. همچنین باید ثابت کند که تمکن مالی کافی برای تامین هزینه‌های زندگی خود و خانواده‌اش را در کشور انگلستان دارد. باید اشاره کرد که متقاضی اخذ ویزای استارتاپ نباید سابقه ایجاد کسب‌وکار و مدیریت آن در کشور انگلستان را داشته باشد. یکی از شروط مهم برای اخذ ویزای استارتاپ انگلستان عدم سوء پیشینه کیفری متقاضی است. یک شرط دیگر اثبات نوآورانه و آینده‌دار بودن کسب‌وکار از سوی متقاضی خواهد بود.

بیزینس پلنی که متقاضی ارائه می‌دهد باید برخی از شرایط را داشته باشد که شامل موارد زیر می‌شوند:

  • بیزینس پلن متقاضی باید قابل اجرا بوده و در راستای رفع نیازهای بازار فعلی و بازار جدید باشد
  • متقاضی باید ثابت کند که بیزینس پلن او قابلیت ایجاد رقابت در بازار را دارد
  • متقاضی باید مهارت، تجربه و دانش کافی از بازار را داشته باشد تا بتواند کسب‌وکار خود را با موفقیت راه‌اندازی کند
  • در بیزینس پلن متقاضی باید مشخص شود که این طرح تا چه حد ساختاریافته بوده و پتانسیل کارآفرینی و رشد در بازارهای کشور انگلستان را دارد

متقاضی باید به‌صورت آنلاین درخواست ویزای استارتاپ انگلستان را ارائه دهد. همچنین باید مدارک هویتی و صورت‌حساب‌های بانکی خود را ارائه داده و مرحله مصاحبه را پشت سر بگذارد. اعتبار ویزای استارتاپی دو سال است و قابل تمدید نیست؛ بنابراین متقاضی باید پس از پایان این دو سال، نوع ویزای خود را تغییر دهد.

شرایط مهاجرت استارتاپی به کشور کانادا

برای مهاجرت استارتاپی به کشور کانادا متقاضی باید چند قانون را رعایت کند. اول اینکه متقاضی باید ثابت کند کسب‌وکار او نوآورانه بوده و قبلا در هیچ‌کجا مطرح نشده است. همچنین متقاضی باید ثابت کند که کسب‌وکار نوآورانه او باعث ایجاد فرصت شغلی در کشور کانادا می‌شود و قابلیت رقابت در بازار جهانی را دارد. برای تایید بیزینس پلن متقاضیان در کانادا سازمان‌هایی تعیین شده‌اند. متقاضی با اخذ تاییدیه از این سازمان‌ها می‌تواند برای راه‌اندازی کسب‌وکار نوآورانه خود به کشور کانادا مهاجرت کند.

جالب است بدانید که اگر متقاضی اختراع یا هر طرح نوآورانه‌ای که داشته باشد می‌تواند آن را به صورت استارتاپ در کشور کانادا اجرا کند. البته قبل از اقدام به این کار باید برای اختراع یا طرح نوآورانه خود یک بیزینس پلن بنویسد. حداقل میزان سرمایه و برای شروع یک استارتاپ در کشور کانادا چیزی در حدود 60 هزار دلار کانادا است. با اخذ ویزای استارتاپ کانادا، متقاضی اقامت دائم این کشور را دریافت خواهد کرد. همچنین با گذشت سه سال از حضور در کانادا و راه‌اندازی کسب‌وکار نوآورانه، متقاضی می‌تواند تابعیت کانادا را دریافت کند.

همراهان متقاضی یعنی همسر و فرزندان زیر 21 سال او هم از ابتدا اقامت دائم خواهند گرفت. جالب است بدانید که فرزندان این متقاضی می‌توانند به صورت رایگان در کشور کانادا تحصیل کنند. برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا، متقاضی باید مدرک زبان آیلتس با حداقل نمره 5 داشته باشد. یعنی آشنایی نسبی متقاضی با زبان انگلیسی برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا کافی است.

باید اشاره کرد که می‌توان کسب‌وکار را در کانادا به صورت شراکتی انجام داد. یعنی چهار نفر به‌علاوه یک شرکت حمایت‌کننده همراه هم می‌توانند یک کسب‌وکار نوآورانه را در کشور کانادا راه‌اندازی کنند. لازم به ذکر است شرکت حمایت‌کننده 50 درصد و چهار شریک دیگر هر کدام 12.5 درصد از مالکیت کسب‌وکار را در اختیار دارند.

استرالیا؛ مقصدی برای توسعه یک کسب‌وکار جدید و سودآور

 با اخذ ویزای استارتاپ استرالیا متقاضی می‌تواند اقامت چهارساله موقت در این کشور داشته باشد. همچنین می‌تواند خانواده خود را به این کشور برده و به فعالیت تجاری و کارآفرینی در استرالیا بپردازد. متقاضی برای اخذ این ویزا، ابتدا باید بیزینس پلن خود را به یک سازمان دولتی ایالتی یا منطقه‌ای در استرالیا ارائه دهد و تاییدیه دریافت کند. پس از تایید بیزینس پلن، متقاضی یک دعوت‌نامه دریافت خواهد کرد. لازم به ذکر است که متقاضی نباید در کسب‌وکارهای غیرقانونی در کشور استرالیا فعالیت داشته باشد.

از جمله شرایط دیگر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • داشتن حداکثر 55 سال سن برای متقاضی
  • داشتن مدرک زبان آیلتس با حداقل نمره 6
  • حداقل 200 هزار دلار استرالیا سرمایه برای راه‌اندازی کسب‌وکار
  • نوآورانه بودن کسب‌وکار متقاضی
  • کسب‌وکار متقاضی باید باعث تجاری‌سازی یک محصول یا خدمات شود
  • کسب‌وکار متقاضی نباید در حوزه‌های املاک و مستغلات، خرید حق امتیاز یک شرکت فعال در استرالیا و استخدام کارگر باشد

باید بدانید که امکان اخذ اقامت دائم استرالیا با مهاجرت استارتاپی وجود دارد. برای این کار، متقاضی پس از اخذ ویزای استارتاپ باید به مدت دو سال در استرالیا اقامت داشته باشد. همچنین استارتاپ او باید در اهداف خود موفق بوده و تا زمان مشخص شده ادامه پیدا کند. در این مدت اقامت، متقاضی نباید کسب‌وکار خود را وارد حوزه‌های تجاری غیر قانونی کند. همچنین متقاضی باید ثابت کند که به سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار ایجاد شده متعهد و پایبند است.

برای اثبات موفقیت استارتاپ، متقاضی باید در کسب‌وکار خود گردش مالی سالانه حداقل 300 هزار دلار داشته باشد. همچنین حداقل دو نفر از شهروندان این کشور را استخدام کرده و سرمایه‌ای به ارزش حداقل دو میلیون دلار به فروش رسانده باشد. راه‌اندازی حداقل یک کسب‌وکار دیگر یا شریک شدن در حداقل دو کسب‌وکار دیگر از جمله مواردی هستند که موفقیت استارتاپ متقاضی را نشان می‌دهند.

نتیجه گیری

مهاجرت استارتاپی؛ روشی عالی برای سرمایه‌گذاری در بهترین کشورها

مهاجرت استارتاپی یکی از شاخه‌های مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری به کشورهای خارجی به شمار می‌رود. مهم‌ترین شرط برای این کار، ارائه یک طرح کسب‌وکار یا بیزینس پلن کاملا نوآورانه است. برای نوشتن یک بیزینس پلن حرفه‌ای بهترین کار مراجعه به یک موسسه حرفه‌ای در کشور مقصد است. چرا که چنین موسساتی آشنایی بهتر و دقیق‌تری با شرایط اقتصادی و سیاسی کشورهای خارجی دارند. همچنین می‌توانند بیزینس پلن متقاضی را بر اساس نیازهای این کشورها تنظیم کنند.

سوالات متداول

آلمان، ژاپن، آمریکا، انگلستان، کانادا، استرالیا

برای مهارت از طریق استارتاپ شما باید در حد لازم به چهار مهارن مکالمه، نوشتن، خواندن و گوش کردن داشته باشید در غیر این صورت درخواست شما رد خواهد شد. 

  • ارائه سوابق تحصیلی
  • داشتن شرایط سنی مناسب

 حداقل سرمایه مورد نیاز برای مهاجرت از طریق استارتاپ ۷۵۰۰۰ دلار می باشد. 

درخواست ارزیابی

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست ارزیابی خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.

ارتباط با ما

اگر درباره ی این مقاله سوالی داشتید که به پاسخش نرسیدید، متخصصان ما آماده پاسخگویی به شما هستند.

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انواع ویزا

رایگان مشاوره بگیر!

اگر میخوای با کمترین هزینه در سریع ترین زمان ممکن با هر شرایطی مهاجرت کنی فرم زیر را پرکن