بسیاری از افراد دغدغه مهاجرت به کشورهای خارجی و زندگی در آنها را دارند. باید بدانید که متقاضیان با توجه به کشور انتخابی، ممکن است از امکانات آموزشی و رفاهی بسیار و فرصتهای متنوعی برای اشتغال برخوردار شوند که به روند زندگی آنها کمک بسیاری خواهد کرد. اما سوالاتی اساسی در ذهن این افراد شکل میگیرد، از جمله اینکه بهترین کشور برای مهاجرت کدام است و چگونه میتوان به آن کشور مهاجرت کرد؟ با ما همراه باشید تا در این مطلب به بررسی انواع روشهای مهاجرتی و بهترین مقصدها برای مهاجرت بپردازیم.
انچه در این مقاله میخوانید
چگونه میتوان به بهترین کشورهای دنیا مهاجرت کرد؟
به طور کلی راههای مختلفی برای مهاجرت به کشورهای خارجی وجود دارد. با توجه به کشور انتخابی، هرکدام از روشهای مهاجرتی دارای قوانین و شرایط مخصوص به خود بوده و به هدف متقاضی از مهاجرت بستگی دارد. به عبارتی دیگر، شخصی که قصد مهاجرت برای ادامه تحصیل را دارد با فردی که میخواهد برای کار مهاجرت کند، شرایط متفاوتی خواهد داشت.
از جمله رایجترین روشهای مهاجرتی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- مهاجرت تحصیلی
- مهاجرت کاری
- سرمایهگذاری در کشور مقصد برای مهاجرت
- مهاجرت بهواسطه ازدواج
- اخذ اقامت و تابعیت بهواسطه تولد
- مهاجرت از طریق تمکن مالی
مهاجرت برای ادامه تحصیل در کشورهای خارجی
در بسیاری از کشورهایی که توسعه پیدا نکرده یا درحالتوسعه هستند، امکانات آموزشی و نظام آموزشی سطح بالایی ندارند. بنابراین دانشجویان این کشورها در تلاش هستند تا بهترین کشور برای مهاجرت تحصیلی را انتخاب کنند. برای مهاجرت تحصیلی در هر مقطعی، دانشجویان بینالمللی باید مدرک زبان معتبر کشور مورد نظر را دریافت کنند.
از دیگر مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش و ویزا سوابق تحصیلی، انگیزهنامه، توصیهنامه و مقالات پژوهشی برای مقطع دکترا و موارد دیگر هستند. یکی از مهمترین شرایط تحصیل در کشورهای خارجی داشتن تمکن مالی برای تامین هزینههای تحصیل و زندگی است. البته با داشتن برخی از شرایط مانند نمرات بسیار بالا در مقاطع قبلی تحصیلی، میتوان با دریافت بورسیه به تحصیل رایگان پرداخت. باید اشاره کرد که تحصیل در دانشگاههای دولتی برخی از کشورها مانند آلمان و فرانسه رایگان است.
مهاجرت کاری؛ رایجترین روش برای کارجویان در سراسر دنیا
در بسیاری از کشورها نرخ بیکاری بالا بوده و یا فرصت شغلی برای شهروندان بسیار کم است. در نتیجه برخی از افراد تصمیم به انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت کاری میگیرند. طبق قوانین کلی مهاجرت کاری، در دنیا دو روش اصلی برای این کار وجود دارد که شامل ویزای جستجوی کار و ویزای پیشنهاد کاری میشود. در برخی از کشورها ممکن است روشهای دیگری هم وجود داشته باشد.
جالب است بدانید که مهاجرت کاری به برخی از کشورها مانند کویت فقط از طریق پیشنهاد کاری امکانپذیر است. متقاضی با اخذ ویزای جستجوی کار میتواند در یک مدتزمان محدود وارد کشور مقصد شده و به جستجوی کار بپردازد. اما در صورتی که متقاضی قبل از اقدام به مهاجرت، از یک کارفرما در کشور مقصد پیشنهاد کاری داشته باشد، میتواند ویزای جاب آفر را دریافت کرده و به کشور مورد نظر سفر کند.
سرمایهگذاری در کشور مقصد برای مهاجرت
یکی از روشهای رایج برای مهاجرت، سرمایهگذاری در کشور مقصد است. سرمایهگذاری در کشورهای خارجی به چند روش مختلف امکانپذیر است. از جمله این روشها میتوان به ثبت شرکت، خرید سهام و خرید ملک اشاره کرد. باید اشاره کرد در چند سال اخیر یک روش سرمایهگذاری دیگر هم ایجاد شده که آن هم ایجاد یک کسبوکار نوآورانه در کشور مقصد است. برای سرمایهگذاری در هر کشوری و به هر روشی حداقل میزان سرمایه تعیین شده که سرمایهگذار باید آن را برای مهاجرت در نظر داشته باشد. باید بدانید که سرمایهگذاران با توجه به تمکن مالی و شرایطی که دارند باید بهترین کشور را برای مهاجرت به این روش انتخاب کنند.
مهاجرت بهواسطه ازدواج؛ روشی برای اخذ اقامت و تابعیت کشور مورد نظر
یکی از روشهای رایج مهاجرت ازدواج است که هر کشور قوانین ازدواج متفاوتی دارد. اما قانون مشترک در همه کشورها برای ازدواج این است که متقاضی مهاجرت به این روش باید با یک شهروند تابعه کشور مقصد ازدواج کند. به این ترتیب میتواند به کشور مورد نظر مهاجرت کند. پس از مدتزمان مشخص شده توسط دولت کشور مقصد و در صورت ادامه زندگی مشترک، متقاضی میتواند اقامت دائم و تابعیت آن کشور را دریافت کند.
اخذ اقامت و تابعیت کشور مورد نظر بهواسطه تولد
در همه کشورها قوانین کلی برای دادن اقامت و تابعیت به فرزند تازه متولد شده وجود دارد. در واقع برای دادن اقامت و تابعیت هر کشوری از دو قانون خاک و خون پیروی میشود. طبق قانون خاک، فرزند تازه متولد شده برای اخذ اقامت و تابعیت فقط کافی است که در خاک کشور مورد نظر متولد شود. اما بر اساس قانون خون، فرزند متولد شده صرفا به دلیل تولد در خاک کشور مورد نظر تابعیت آن کشور را نخواهد گرفت. در واقع برای اخذ اقامت و تابعیت کشور مورد نظر یکی از والدین فرزند متولد شده باید تابعیت آن کشور را داشته باشد.
مهاجرت از طریق تمکن مالی با ویزای خود حمایتی
یک روش پرطرفدار دیگر برای مهاجرت تمکن مالی است که برای آن متقاضی باید به کشور مقصد ثابت کند که توانایی مالی زندگی در آن کشور را دارد. متقاضی باید صورتحسابهای بانکی خود را ارائه دهد تا بتواند تمکن مالی خود را ثابت کند. پس از اثبات این موضوع، کشور مقصد به متقاضی یک ویزای خود حمایتی میدهد که اعتبار محدودی دارد. لازم به ذکر است که معمولا افرادی که با ویزای خود حمایتی مهاجرت میکنند حق استخدام شدن در کشور مقصد را ندارند. اما باید بدانید که این افراد میتوانند کسبوکار خود را راهاندازی کرده و به استخدام شهروندان کشور مقصد بپردازد.
بهترین کشور برای مهاجرت کدام است؟
هر کشوری با توجه به قوانین و شرایطی آن و اهداف متقاضی میتواند مقصد مناسبی برای مهاجرت باشد. به همین دلیل نمیتوان مشخص کرد که دقیقا بهترین کشور برای مهاجرت کدام است. برخی از کشورها مانند آلمان برای دو هدف تحصیل و کار یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت به شمار میرود. چرا که شرایط تحصیل و کار در این کشور بسیار عالی است؛ همچنین امکانات آموزشی و بازار کار بسیار خوبی دارد. یا به عنوان مثال کشور انگلستان یکی از بهترین مقصدها برای تحصیل به شمار میرود چرا که دارای استانداردها و سطح کیفی بالا در نظام آموزشی است. به طور کلی بهترین کشور برای مهاجرت را باید با توجه به هدف متقاضی و روش مهاجرتی دسته بندی کرد.
بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی را بشناسید
برای انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت تحصیلی باید فاکتورهای زیادی را در نظر گرفت. از جمله این فاکتورها میتوان به نظام آموزشی، رتبه دانشگاهها، امکانات آموزشی و اعتبار مدارک دانشگاهی کشور مورد نظر اشاره کرد. همچنین یکی از مهمترین فاکتورها، هزینه تحصیل و زندگی دانشجویی در کشور مورد نظر است. چرا که دانشجو باید با توجه به توانایی مالی خود بهترین کشور برای مهاجرت تحصیلی را انتخاب کند.
به طور کلی بهترین کشورها برای مهاجرت برای ادامه تحصیل شامل موارد زیر میشوند:
- کانادا
- ایالات متحده امریکا
- انگلستان
کانادا؛ یکی از بهترین مقصدها برای مهاجرت تحصیلی
در هنگام انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت میتوان کشور کانادا را در نظر گرفت. چرا که سطح آموزش و امکانات آموزشی در این کشور کیفیت بسیار بالایی دارند. برای مهاجرت تحصیل به کانادا ابتدا باید از یک دانشگاه در این کشور پذیرش بگیرید. سپس نسبت به اخذ ویزای تحصیلی کانادا اقدام کنید. ویزای تحصیلی کانادا اعتبار یکساله دارد و در صورت طولانی بودن دوره تحصیل، میتوان در پایان هر سال تحصیلی اعتبار ویزا را تمدید کرد.
باید بدانید که تحصیل در کانادا به دو زبان انگلیسی و فرانسوی انجام میشود. بنابراین در هنگام اخذ پذیرش باید زبان تحصیل خود را انتخاب کرده و مدرک معتبر آن زبان را دریافت کنید. باید اشاره کرد که دانشجویی که به کانادا مهاجرت میکند، این امکان را دارد که برای همسر و فرزندان زیر 18 سال خود ویزای همراه بگیرد. به طور میانگین هزینه تحصیل مقطع کارشناسی در کانادا 29800 دلار کانادا در سال خواهد بود. تحصیل مقطع کارشناسی ارشد بین 16250 تا 28650 دلار کانادا و مقطع دکترا بین 8 هزار تا 20 هزار دلار کانادا در سال هزینه دارد.
طول دوره مقطع کارشناسی چهار سال، کارشناسی ارشد دو سال و مقطع دکترا چهار تا شش سال خواهد بود. جالب است بدانید که دانشجویان بینالمللی میتوانند حداکثر تا 20 ساعت در هفته به کار پارهوقت دانشجویی مشغول شوند. همچنین دانشجویان با توجه به رشته تحصیلی و تخصصی که به دست میآورند، این امکان را دارند که وارد بازار کار شوند. به این ترتیب میتوانند ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند.
ایالات متحده آمریکا؛ کشوری با بهترین نظام آموزشی در دنیا
آمریکا دارای یکی از بهترین نظامهای آموزشی و باکیفیتترین امکانات آموزشی است؛ به همین دلیل میتوان در انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت در نظر گرفت. با تحصیل در کالجهای آمریکا که دو سال طول میکشد، برای ورود مستقیم به بازار کار یا تحصیل مقاطع دانشگاهی آماده میشوید. طول مقطع کارشناسی در کشور آمریکا چهار سال است که برای تحصیل آن ابتدا باید از دانشگاهی در آمریکا پذیرش بگیرید. برای این کار باید دیپلم ۱۲ساله و مدرک زبان آیلتس خود را ارائه دهید. سپس برای ورود به دانشگاه باید در آزمونهای ورودی SAT شرکت کنید؛ قبولی در این آزمون شرط اصلی ورود به دانشگاههای آمریکا است.
مقطع کارشناسی ارشد در آمریکا دو سال طول خواهد کشید که برای تحصیل آن باید در چند آزمون شرکت کنید. این آزمونها شامل آیلتس یا تافل، آزمون GRE رشتههای مهندسی، آزمون GMAT رشتههای مدیریتی، آزمون LSAT رشته حقوق و آزمون MCAT رشتههای پزشکی میشوند. مقطع دکترا در آمریکا بین چهار تا شش سال طول میکشد که برای تحصیل آن حداقل نمره آیلتس شما باید 7 باشد. همچنین باید تمام سوابق تحصیلی خود در همه مقاطع را ارائه داده و یک سوپروایزر انتخاب کنید.
میانگین هزینه سالانه تحصیل در مقاطع تحصیلی مختلف آمریکا به شرح زیر است:
- مقطع کالج 6 هزار تا 20 هزار دلار
- مقطع کارشناسی 20 هزار تا 40 هزار
- مقطع کارشناسی ارشد 20 هزار تا 45 هزار
- مقطع دکترا 28 هزار تا 55 هزار دلار
باید اشاره کرد که رتبه اول در رنکینگ جهانی QS متعلق به دانشگاه MIT در کمبریج آمریکا است. دانشگاه استنفورد رتبه سه، دانشگاه هاروارد رتبه پنج، دانشگاه کلتک (Caltech) رتبه شش و دانشگاه شیکاگو رتبه 10 را در رنکینگ جهانی QS دارند. میتوان گفت که برخی از بهترین دانشگاههای جهان در کشور آمریکا قرار دارند که نشاندهنده سطح کیفی بالای آموزش در این کشور است.
انگلستان؛ مقصدی برای تحصیل در بهترین دانشگاههای جهان
انگلستان یکی دیگر از کشورهایی است که میتوان به عنوان بهترین کشور برای مهاجرت تحصیلی در نظر گرفت. چرا که سطح کیفی آموزش در این کشور بسیار بالا است. از جمله دانشگاههای این کشور میتوان به دانشگاه کمبریج، دانشگاه آکسفورد، کالج سلطنتی لندن و دانشگاه UCL اشاره کرد. جالب است بدانید که این چهار دانشگاهها در میان 10 دانشگاه برتر در رنکینگ جهانی QS قرار دارند. تحصیل در مقطع کارشناسی دانشگاههای انگلستان با توجه به رشته انتخابی بین سه تا چهار سال طول میکشد.
برای ورود به دانشگاههای انگلستان ارائه دیپلم ۱۲ساله متقاضی ضروری است. باید اشاره کرد که این دیپلم باید مورد تایید کشور انگلستان باشد و در صورت تایید نشدن باید معادلسازی شود. همچنین متقاضی باید مدرک زبان آیلتس خود را ارائه دهد که حداقل نمره آن باید 6 باشد. میانگین هزینه تحصیل در این مقطع بین 10 هزار تا 61 هزار پوند در سال خواهد بود. طول دوره مقطع کارشناسی ارشد در انگلستان معمولا یک سال است و برای تحصیل این مقطع نمره مدرک آیلتس باید حداقل 6.5 باشد. همچنین دانشجو باید مدرک دیپلم ۱۲ساله و مدرک کارشناسی خود را برای تحصیل این مقطع ارائه دهد.
تحصیل مقطع کارشناسی ارشد در انگلستان چیزی در حدود 5 هزار تا 30 هزار پوند در سال هزینه خواهد داشت. دوره دکترا در انگلستان معمولا سه سال طول میکشد و حداقل نمره آیلتس برای تحصیل آن 7 است. برای ورود به این دوره، دانشجو باید مدارک ۱۲ساله دیپلم، کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را ارائه دهد. همچنین باید یک سوپروایزر یا استاد راهنما انتخاب کند. دوره دکترا در انگلستان به دو صورت پژوهشی و آموزشی ارائه میشود. میانگین هزینه تحصیل در این دوره حدود 18 هزار پوند در سال خواهد بود. اما جالب است بدانید که دانشجویان مقطع دکترا در انگلستان به ازای فعالیتهای پژوهشی خود حقوق دریافت میکنند.
مقاله پیشنهادی ——-> راحت ترین کشور برای بورسیه تحصیلی
کدام کشورها برای مهاجرت کاری مناسب هستند؟
بسیاری از متقاضیان مهاجرت با هدف ورود به بازار کار و اشتغال به کشورهای خارجی مهاجرت میکنند؛ اما برای انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت کاری باید فاکتورهایی را در نظر بگیرند. از جمله این فاکتورها میتوان به تعادل کار و زندگی، نرخ بیکاری، امنیت شغلی، میزان رضایت از زندگی و میزان دشواری اخذ ویزا اشاره کرد.
معمولا افرادی برای کار مهاجرت میکنند که در کشور خود بستر مناسبی برای کار کردن در رشته تخصصی آنها وجود ندارد. حتی برخی به دلیل مسایل اقتصادی و نامتعادل بودن کار و زندگی تصمیم به مهاجرت میگیرند. از جمله کشورهایی که برای مهاجرت کاری مناسب هستند میتوان به آلمان و استرالیا اشاره کرد.
آلمان؛ یکی از صنعتیترین کشورهای دنیا
کشور آلمان که یکی از صنعتیترین کشورهای اروپا و جهان به شمار میرود، برای کارجویان میتواند بهترین کشور برای مهاجرت کاری باشد. برای مهاجرت کاری به آلمان سه روش وجود دارد که شامل ویزای جاب سیکر، ویزای جاب آفر و دوره آوسبیلدونگ در کشور آلمان میشوند. برای اخذ ویزای جاب آفر، باید از یک کارفرمای آلمانی پیشنهاد کاری داشته باشید. پس از دریافت پیشنهاد کاری، باید مدارک مورد نیاز مانند اسناد هویتی، سوابق کاری و موارد دیگر را به سفارت آلمان ارائه دهید.
با اخذ ویزای جاب سیکر، شما یک اقامت ششماهه دریافت خواهید. یعنی این اجازه را دارید که به مدت شش ماه در خاک آلمان حضور داشته و به دنبال کار بگردید. اخذ این ویزا نیازمند حداقل سه سال سابقه کاری و مدرک زبان آلمانی سطح B1 است. دوره آوسبیلدونگ در واقع یک دوره کارآموزی فنی و حرفهای بوده که متقاضی را برای ورود به بازار کار در حرفههای تخصصی آماده خواهد کرد.
طول دوره آوسبیلدونگ معمولا بین یک تا دو سال است و بهترین روش برای ورود سریع به بازار کار کشور آلمان است. برای گذراندن این دوره باید مدرک زبان آلمانی سطح B1 یا B2 داشته باشید. در این دوره کارآموزی با توجه به نیازهای کشور آلمان و شرایط اقتصادی این کشور، حرفههای خاصی در نظر گرفته میشود که شما میتوانید در آنها شرکت کنید. به دلیل نرخ پایین بیکاری و فرصتهای شغلی بسیار زیاد در آلمان، این کشور به یک مقصد محبوب برای مهاجرت کاری تبدیل شده است.
استرالیا؛ یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت کاری
کشور استرالیا یکی دیگر از بهترین کشورها برای مهاجرت کاری به شمار میرود. چرا که بستر اشتغال کارجویان بینالمللی در این کشور فراهم شده و فرصتهای شغلی زیادی در این کشور وجود دارد. جالب است بدانید که نرخ بیکاری در این کشور 3.4 درصد اعلام شده است. طبق قوانین کشور استرالیا، اخذ ویزای کاری این کشور طبق یک امتیازبندی بر اساس سوابق کاری، سوابق تحصیلی و موارد دیگر به متقاضی داده میشود. به طور کلی حداقل امتیاز لازم برای اخذ ویزای کاری استرالیا، امتیاز 65 است.
باید اشاره کرد برای کار در کشور استرالیا 10 نوع ویزای کاری وجود دارد که شامل دو دسته اصلی ویزای موقت و ویزای دائم میشوند. چهار نوع ویزای دائم کاری برای استرالیا وجود دارد. این ویزاها شامل ویزای اقامت با اسپانسر شغلی، اقامت با حمایت کارفرما در مناطق کمجمعیت، ویزای مهارتی مستقل و ویزای مهارتی با اسپانسر ایالتی میشوند.
اما ویزاهای موقت شش نوع مختلف هستند که عبارتند از:
- ویزای کار موقت افراد متخصص
- ویزای موقت فارغالتحصیلان دانشگاههای خاص
- اقامت موقت فارغالتحصیلان دانشگاههای استرالیا
- ویزای موقت تخصصی با اسپانسر در مناطق کمجمعیت و اسپانسر فامیلی
- اقامت موقت مهارتی یا TSS
- ویزای موقت کارفرمای حامی نیروی کار ماهر منطقهای
مهاجرت کاری به استرالیا مزایای زیادی مانند امنیت شغلی بالا و ثبات اقتصادی در این کشور دارد. جالب است بدانید که دولت این کشور از کارآفرینان برای راهاندازی کسبوکار خود حماست میکند و برای تامین نیروی کار خود، به افراد واجد شرایط سریعا ویزای کار میدهد
مقاله پیشنهادی ——-> مهاجرت کاری
بهترین مقصدها برای مهاجرت از طریق سرمایهگذاری
سرمایهگذاری در کشورهای خارجی یکی از روشهای رایج مهاجرت به شمار میرود که به چندین شکل امکانپذیر است. این انواع سرمایهگذاری شامل خرید ملک، خرید سهام، ثبت شرکت، راهاندازی یک کسبوکار نوآورانه و موارد دیگر میشوند. اما سرمایهگذاران همیشه به دنبال این هستند که بهترین کشور برای مهاجرت از طریق سرمایهگذاری را انتخاب کنند.
یکی از مقصدهایی که میتواند بهترین کشور برای مهاجرت از طریق سرمایهگذاری باشد، کشور پرتغال است. چرا که با اخذ ویزای این کشور، به آسانترین و سریعترین شکل ممکن میتوان اقامت پرتغال را به دست آورد. این کشور در میان برترین کشورهای دنیا برای سرمایهگذاری به شمار میرود. پرتغال در سال 2021 توانست رتبه سی و یکم را در کشورهای برتر برای سرمایهگذاری به دست آورد. سرمایهگذاران میتوان با حداقل سرمایهای در حدود 250 هزار یورو در کشور پرتغال روی خرید ملک، ثبت شرکت و موارد دیگر سرمایهگذاری کنند. با فعالیت اقتصادی مستمر در پرتغال به مدت پنج سال میتوان اقامت دائم این کشور را دریافت کرد.
یکی دیگر از مقصدهایی که میتواند بهترین کشور برای مهاجرت از طریق سرمایهگذاری باشد، کشور امارات است. امارات کشوری بسیار ثروتمند بوده که بستر مناسبی برای سرمایهگذاری در آن وجود دارد. متقاضیان با اخذ ویزای سرمایهگذاری امارات یک اقامت موقت سهساله دریافت خواهند کرد. این افراد میتوانند در مدت اقامت موقت خود روی خرید ملک و ثبت شرکت سرمایهگذاری کنند.
حداقل میزان سرمایه لازم برای فعالیت اقتصادی در امارات 10 هزار درهم است. باید بدانید که کشور امارات اقامت دائم به سرمایهگذاران نمیدهد و فقط تحت شرایطی اقامت پنجساله و دهساله به متقاضیان سرمایهگذاری خواهد داد. برای اقامت پنجساله متقاضی باید به میزان پنج میلیون درهم در امارات سرمایهگذاری کند و برای اقامت دهساله میزان سرمایه باید ده میلیون درهم باشد. این اقامت پنجساله و دهساله را میتوان هر سه سال یک بار تمدید کرد.
مقاله پیشنهادی ——-> بهترین کشور برای مهاجرت سرمایه گذاری
نتیجه گیری
انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت به اهداف شما بستگی دارد. یعنی برای اهداف تحصیلی کشورهایی مانند آلمان، فرانسه، انگلستان و آمریکا بهترین مقصدها برای مهاجرت تحصیلی هستند. زیرا برای مثال، تحصیل در کشورهایی مانند آلمان و فرانسه در دانشگاههای دولتی، رایگان است. همچنین در کشورهایی مانند آمریکا و انگلستان بهترین دانشگاههای جهان قرار دارند. برای اهداف کاری کشورهای دارای نرخ بیکاری پایین و ثبات اقتصادی بالا مانند آلمان و استرالیا بهترین مقصدها هستند. برای سرمایهگذاری هم کشورهایی که ثبات اقتصادی دارند و فعالیت اقتصادی در آنها سودآور است، بهترین مقصدها به شمار میروند. برخی از این کشورها شامل کانادا، اتریش، یونان و اسپانیا میشوند.
درخواست ارزیابی
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست ارزیابی خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
ارتباط با ما
اگر درباره ی این مقاله سوالی داشتید که به پاسخش نرسیدید، متخصصان ما آماده پاسخگویی به شما هستند.