در حال حاضر مهاجرت به خارج از کشور دارای متقاضیان زیادی است. در بین کشورهای جهان برای مهاجرت، کشورهای اروپایی همیشه در اولویت بوده اند. یکی از کشورهایی که متقاضیان خاص خود را دارد کشور فنلاند می باشد. برای مهاجرت به فنلاند باید قبل از هر چیزی با روش های مهاجرت به فنلاند آشنا باشید. بدین منظور می خواهیم روش های مهاجرت به فنلاند را شرح دهیم. با ما همراه باشید.
روش های مهاجرت به فنلاند
فنلاند بعنوان یکی از امنترین و پیشرفتهترین کشورهای دنیا شناخته می شود همچنین فنلاند از جمله کشورهایی است که هر سال متقاضیان زیادی برای مهاجرت دارد. اما برای مهاجرت به فنلاند لازم است که اطلاعاتی در این زمینه داشته باشید. ما در این مقاله ضمن معرفی روش های مهاجرت به فنلاند در ادامه راههای کسب ویزا برای مهاجرت به فنلاند را بررسی میکنیم.
برای مهاجرت به فنلاند باید دلایل محکمی وجود داشته باشد. دلایلی مثل تحصیل، کار، سرمایه گذاری، ازدواج و هر دلیل قانع کننده دیگری میتواند شرایط مهاجرت به فنلاند را فراهم آورد. از این رو با توجه به شرایط متفاوت روشهای مختلفی هم برای مهاجرت به فنلاند وجود دارد که در اینجا بعضی از آنها را با هم بررسی خواهیم کرد.
مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل
فنلاند دارای یک سیستم بسیار پیشرفته آموزشی است و بسیاری از نقاط مختلف جهان جهت مهاجرت تحصیلی به فنلاند اقدام میکنند. تحصیل در فنلاند به صورت بینالمللی است و همه افراد از کشورهای مختلف میتوانند برای رفتن به آن در صورت داشتن مدارک لازم و واجد شرایط بودن اقدام کنند. دانشگاههای فنلاند تا سال ۲۰۱۶ رایگان بودند، اما از این سال هزینههای تحصیل در آن به صورت پرداخت شهریه شده است. البته در برخی موارد، کشور فنلاند به واجدین شرایط بورسیه هم میدهد.
سیستم آموزشی این کشور در سطح عالی است و در برخی دانشگاهها به زبان انگلیسی امکان تحصیل وجود دارد؛ البته بهتر است برای زندگی در فنلاند زبان فنلاندی را هم آموزش ببینند. ارائه مدرک زبان معتبر برای تحصیل، چه به زبان فنلاندی یا سوئدی و چه به زبان انگلیسی لازم و ضروری است. مهاجرین تحصیلی میتوانند ویزا و اقامت موقت تحصیلی دریافت کنند و بعد از پایان دوره تحصیل میتوانند جهت کار در فنلاند اقدام کنند و ویزای خود را به ویزای کاری تغییر بدهند.
در برخی موارد با گذراندن ۵ سال تحصیل در فنلاند، افراد میتوانند شرایط اقامت ثابت در فنلاند را هم داشته باشند. همچنین دانشجویانی که برای تحصیل به فنلاند میروند، اجازه ۲۵ ساعت کار در هفته را دارند. این اجازه کار بسته به میزان تحصیلات و زمان متغیر است و گاهی بر ساعات آن افزوده میشود. دانشجویان در ایام تعطیلات از اجازه کار بیشتری برخوردار خواهند بود. نکته قابل ذکر برای علاقمندان به تحصیل در فنلاند این است که بر اساس تصویب دولت فنلاند تحصیل در این کشور برای دانشجویان بین المللی رایگان نمی باشد مگر در صورت دریافت بورس از دانشگاه های فنلاند و یا موسسات آموزشی کشور فنلاند.
مهاجرت به فنلاند از طریق کار
مهاجرت به فنلاند از طریق کار یکی از راههایی است که اکثر افراد برای اقامت و اخذ ویزای فنلاند اقدام میکنند. برای اخذ ویزای کاری، باید چند مرحله را پشت سر گذاشت. ابتدا این که ممکن است کاری در صورت نیاز از طرف دولت فنلاند اعلام شود و در این صورت اگر فردی در خود کشور فنلاند جویای این کار نباشد یا شرایط کاری آن را قبول نکند، همچنین اگر دیگر کشورهای اروپایی هم این عضو را جهت همکاری نداشته باشند، شما میتوانید برای این کار اقدام کنید و از ویزای کاری برخوردار شوید.
راهکار دیگری که وجود دارد، جستجوی کار است. شما میتوانید ویزای کاری ۶ ماهه درخواست بدهید و به فنلاند بروید و در صورت پیدا کردن کار مورد نظر، برای گرفتن ویزای کاری طولانی مدت اقدام کنید. افراد واجد شرایط که در فنلاند مشغول به کار هستند میتوانند بعد از ۳ سال کار در فنلاند مشمول اقامت دائم هم شوند.
مهاجرت به فنلاند از طریق ویزای سرمایه گذاری
سرمایه گذاری از شاخههای ویزای کاری بهحساب میآید و افرادی که دارای سرمایه بالایی هستند، میتوانند برای این ویزا اقدام کنند. برای این افراد اقامت دائم در نظر گرفته شده است، اما به دلیل وجود هزینههای زیاد در کشور فنلاند، این راه بسیار کم مورد استقبال قرار میگیرد و اکثر افراد حتی در صورت داشتن شرایط مالی مناسب، ابتدا از یکی از دو روش بالا برای مهاجرت به فنلاند اقدام میکنند. سپس ویزای خود را تغییر داده و به شکل سرمایهگذاری، اقامت دائم فنلاند را میگیرند.
مهاجرت به فنلاند از طریق ازدواج
اجازه اقامت در فنلاند بر اساس کار آزاد یا فعالیتهای تجاری
اگر میخواهید به کار در فنلاند بپردازید ولی نه از روشهای بالا و راههای تجاری یا مشاغل آزاد را انتخاب کردهاید، به اجازه اقامت برای این نوع از فعالیتها در این کشور از سمت دولت فنلاند نیاز دارید. در این صورت باید دولت فنلاند کار و برنامه تجاری شما را بررسی کند و در صورت سودآور بودن آن تا حدی که شما بتوانید در فنلاند امرار معاش کنید، به شما اجازه اقامت برای این نوع فعالیت را دهد. شما هم باید مدارک کافی و لازم را به دولت فنلاند ارائه دهید تا آنها از پشتوانه مالی شما اطمینان حاصل نمایند.
هزینه های زندگی در فنلاند
هزینههای زندگی در فنلاند برای یک فرد دانشجو تقریبا ماهانه بین ۸۰۰ تا ۹۰۰ یورو است و اگر هزینه دانشگاه را هم حساب کنید، به طور متوسط شهریهای برابر سالانه ۸۰۰۰ یورو پرداخت خواهد شد. برای اطلاعات بیشتر در این رابطه پیشنهاد می کنم حتماً مقاله هزینه تحصیل در فنلاند را هم مطالعه کنید.
مقاله پیشنهادی ——-> تحصیل رایگان در فنلاند
شرایط اخذ اقامت دائم کشور فنلاند
اخذ اقامت دائم در فنلاند دارای شرایط خاصی است. به طور مثال شما با داشتن یک ویزای ۶ ماهه یا اجازه تحصیل یک ساله نمیتوانید شهروند فنلاند شوید، بلکه باید ویزای تحصیلی حداقل ۲ ساله داشته باشید و یا از ویزای کاری معتبر برخوردار باشید. همچنین داشتن یک مسکن یا اجارهنامه آن در یکی از شهرستانهای فنلاند به شما اجازه کسب اقامت دائم در فنلاند را میدهد.
هدف موسسه مهاجرت با ما از مطالب ارائه شده در باب تشریح انواع روش های مهاجرت به فنلاند اطلاع رسانی و کمک به عزیزان علاقمند به تحصیل در فنلاند ، مهاجرت به فنلاند و کسب ویزای دائم فنلاند و دیگر رشته ها می باشد. امیدواریم تلاش ما باعث تحقق پذیرش از دانشگاه های این کشور و کسب ویزای آن در رشته مورد نظرتان بینجامد.
سوالات متداول
دانشگاههای فنلاند تا سال ۲۰۱۶ رایگان بودند، اما از این سال هزینههای تحصیل در آن به صورت پرداخت شهریه شده است
تحصیل، کار، سرمایه گذاری، ازدواج، فعالیت های تجاری
هزینههای زندگی در فنلاند برای یک فرد دانشجو تقریبا ماهانه بین۸۰۰ تا ۹۰۰ یورو است و اگر هزینه دانشگاه را هم حساب کنید، به طور متوسط شهریهای برابر سالانه ۸۰۰۰ یورو پرداخت خواهد شد
درخواست ارزیابی
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست ارزیابی خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
ارتباط با ما
اگر درباره ی این مقاله سوالی داشتید که به پاسخش نرسیدید، متخصصان ما آماده پاسخگویی به شما هستند.