شرایط مهاجرت کاری به آلمان چیست ؟ ما در این مقاله به بررسی تمام شرایط مورد نیاز می پردازیم همراه ما باشید.
کشور آلمان یکی از کشورهای قارۀ اروپا است که با وجود محدودیتهایی که بعد از جنگ جهانی دوم برای آن وضع شد، توانست رشد اقتصادی خود را افزایش دهد و به یکی از قدرتمندترین کشورهای اقتصادی و صنعتی در قارۀ اروپا و جهان تبدیل شود.
کشور آلمان بخش عمدۀ این رشد اقتصادی را مدیون برنامههای مهاجرتی خود است. با وجود رشد اقتصادی بالا و درصد پایین فرزندآوری، رفته رفته از تعداد نیروهای جوان آلمانی تبار کم میشود و یکی از راهکارهای منطقی برای جبران این کمبود نیرو در بازار پویای آلمان، جذب نیروهای کار متخصص خارجی است.
از طرفی مهاجرت چه برای تجربه اقامت موقت در این کشور و چه برای اقامت دائم، آرزوی بسیاری از کسانی است که دربارۀ کیفیت بالای زندگی در آلمان بسیار شنیدهاند و میخواهند آن را تجربه کنند. برای رسیدن به این هدف، یکی از روشها، مهاجرت کاری به کشور آلمان است.
مزایای مهاجرت کاری به آلمان
کشور آلمان، یک کشور صنعتی پیشرفته است و ظرف چند دهۀ گذشته، این مهاجران کاری متخصص و باتجربۀ خارجی بودهاند که چرخ اقتصاد این کشور را در حرکت نگه داشتهاند. هرچه سطح تجربه و مدرک تحصیلی متقاضی مهاجرت کاری پایگاه دارند، بیشتر است. امکان گرفتن اقامت کاری، بلوکارت و اقامت دائم کشور آلمان، از جمله مزایایی هستند که پیش روی متقاضی مهاجرت کاری به آلمان قرار دارند.
ویزای کاری آلمان، این امکان را فراهم میکند که متقاضیان مهاجرت کاری به آلمان بتوانند بدون ویزا به اتحادیۀ اروپا سفر کنند. همچنین، تمامی اعضای خانوادۀ فرد متقاضی میتوانند از خدمات رفاهی و درمانی و تحصیل رایگان در کشور آلمان بهرهمند شوند.
مقاله پیشنهادی ——-> اوسبیلدونگ آلمان
روشهای مهاجرت کاری به آلمان
بازار کار کشور آلمان بسیار گسترده و متنوع است. ولی اولین کاری که یک متقاضی مهاجرت کاری به آلمان باید برای ورود به این بازار انجام دهد، چیست؟
اولین گام، بررسی روشهای مهاجرت کاری به آلمان و بررسی تطابق شرایط استفاده از این روشها با شرایط خود است. کشور آلمان، چندین روش برای جذب نیروی خارجی متخصص و کاری به کشور آلمان دارد: ویزای کار آلمان از طریق جاب آفر و ویزای جاب سیکر آلمان.
مقاله پیشنهادی ——-> کار در آلمان
مهاجرت کاری به آلمان با ویزای کاری جاب آفر
مهاجرت کاری به آلمان با ویزای جاب آفر، پروسهای دشوار و زمانبر است که اگر به درستی انجام شود، درصد موفقیت شخص برای گرفتن این ویزا و ورود به بازار کار کشور آلمان بسیار بالا خواهد رفت.
بهطور کلی برای دریافت ویزای جاب آفر آلمان، این مراحل باید با دقت و حوصله طی شوند:
1- مرحلۀ اول و بسیار مهم این پروسه، آماده کردن مدارک و مستندات موردنیاز، ارزیابی تحصیلی و آموزشی و دریافت مدرک معادل است.
2- مرحلۀ دوم، پیدا کردن کارفرمایان آلمانی، ارتباط با آنها و انجام مصاحبههای شغلی است.
3- در مرحلۀ سوم، توافق بر قرارداد استخدامی با رعایت قوانین اقامت کاری دولت آلمان برای نیروهای خارجی است.
4- در این مرحله، نوبت به دریافت تاییدیههای دولتی از دولت آلمان برای اشتغال نیروهای کار خارجی میرسد.
5- در مرحلۀ پنج از پروسۀ مهاجرت کاری به آلمان از طریق جاب آفر که شخص تاییدیههای لازم را دریافت کرده، نوبت به درخواست وقت از سفارت آلمان میرسد.
6- در این مرحله نوبت آمادهسازی مدارک برای درخواست ویزا است.
شرایط مورد نیاز برای ورورد به بازار کار و دریافت ویزای جاب آفر آلمان
برای ورود به بازار کار آلمان، متقاضی مهاجرت کاری به آلمان باید یک کار برای خود در این بازار پیدا کند. این یعنی که شخص باید با کارفرمایان آلمانی که جویای جذب نیروی کار خارجی هستند، ارتباط برقرار کند. معمولاً برای این کار، سایتهای کاریابی یا پرتالهای کاریابی بینالمللی کمک بسیار خوبی هستند.
با توجه به اینکه تعداد متقاضیان مهاجرت کاری به آلمان از طریق ویزای کاری جاب آفر زیاد است، داشتن یک رزومۀ کاری و تحصیلی خوب بسیار مهم است. همچنین، با توجه به نوع شغل انتخابی، متقاضی باید بتواند تا حد مشخصی به زبان آلمانی تسلط داشته باشد.
معمولاً برای کارهایی که جنبۀ فیزیکی بیشتری دارند و نیاز به تعامل کلامی بالایی ندارند، داشتن مدرک زبان سطح B1 کفایت میکند. اما برای یک کیفیت بالاتر از تجربۀ کاری در کشور آلمان، هرچه تسلط متقاضی مهاجرت کاری به آلمان به زبان آلمانی بیشتر باشد، هم شانس او برای پیدا کردن کار بیشتر خواهد شد و هم ارتباط بهتری با همکاران و اطرافیان خود در کشور آلمان برقرار میکند.
در کشور آلمان، مدرک تحصیلی و سطح تحصیلات اهمیت زیادی دارد. مدارک تحصیلی از سطح دیپلم به بالا، باید معادلسازی شوند.
یکی دیگر از شرایط مهم برای دریافت صد درصدی ویزای کاری جاب آفر آلمان، سابقۀ کاری است. حداقل سابقۀ کار برای دریافت این ویزا، دو سال است. اما هر کارفرمای آلمانی شرایط مختص به خود را دارد و ممکن است برای برخی مشاغل نیاز به سابقۀ کاری بالاتری باشد.
معمولاً برای بسیاری از انواع مهاجرت داشتن تمکن مالی اهمیت زیادی دارد. تمکن مالی یعنی اینکه متقاضی مهاجرت بتواند از عهده هزینههای زندگی خود در کشوری که به آن مهاجرت کرده بربیاید و برای این کار نیاز به کمک دولت آن کشور نداشته باشد.
در زمینۀ مهاجرت کاری به آلمان از طریق جاب آفر، معمولاً نیازی به ارائۀ سند تمکن مالی به سفارت آلمان نیست. با این حال، تا دریافت اولین حقوق یا رسیدن به درآمد، مهاجر باید بتواند هزینههای زندگی خود را تامین کند. برخی از کارفرمایان، هزینههای مربوط به بلیط آمدن به کشور آلمان و محل اقامت نیروی کار خارجی خود را تقبل میکنند و برخی دیگر نه. همۀ متقاضیان مهاجرت کاری به آلمان قبل از ورود به خاک این کشور باید بیمه شده باشند.
مناسبترین مؤسسات کاریابی آلمانی برای مهاجرت کاری به آلمان
همانطور که گفتیم برای مهاجرت کاری به آلمان نیاز به دعوتنامه یا نامۀ جاب آفر از یک کارفرمای آلمانی است. بهترین روش برای پیدا کردن کارفرمایان آلمانی که به دنبال نیروی کار خارجی هستند، استفاده از مؤسسات کاریابی آنلاین است که در ادامه تعدادی از آنها را معرفی خواهیم کرد.
موسسات کاریابی آنلاین عبارتند از :
1- سایت https://www.alumniportal-deutschland.org یکی از پرتالهای مهم کاریابی در کشور آلمان است که به متقاضی مهاجرت کاری به آلمان این امکان را میدهد از میان هزاران فرصت شغلی درج شده از جانب شرکتها و کارفرمایان آلمانی، شغلی را که با شرایطش هماهنگی دارد پیدا کند.
2- صفحۀ اینترنتی https://www.service.bund.de نیز یکی دیگر از پرتالهای کاریابی آلمانی است که توسط خود دولت (فدرال) آلمان اداره میشود. در این پرتال، متقاضی مهاجرت کاری به آلمان میتواند پیشنهادات شغلی بسیاری را پیدا کند. ضمن اینکه امکان دسترسی به خدمات و اطلاعاتی که توسط مؤسسات و ادارات دولتی آلمان عرضه شده نیز وجود دارد.
3- سایت https://jobboerse.arbeitsagentur.de زیرنظر دولت آلمان کار میکند و یک پایگاه دادۀ بزرگ در زمینۀ مشاغل موردنیاز در کشور آلمان است.
بدیهی است که برای استفادۀ بهینه از این سایتها و پرتالها، تسلط فرد متقاضی مهاجرت کاری به آلمان به زبان رسمی این کشور (زبان آلمانی) ضروری است.
مهاجرت کاری به آلمان از طریق ویزای جاب سیکر
با ویزای جاب سیکر یا جستجوی کار، اگر ظرف مدت 6 ماه از ورود به خاک آلمان، متقاضی مهاجرت کاری به آلمان توانست برای خود کار پیدا کند، میتواند در آلمان بماند و با گرفتن ویزای کاری آلمان، به کار و زندگی در این کشور مشغول شود.
طی مدتی که ویزای جاب سیکر اعتبار دارد، متقاضی مهاجرت کاری به آلمان موظف است به هر طریقی که میداند به کاریابی بپردازد و با کارفرمایان بالقوه مصاحبه کند. درصورت پیدا نکردن کار در آلمان، متقاضی باید کشور آلمان را ترک کند.
برای استفاده از این برنامۀ مهاجرتی، متقاضی مهاجرت کاری به آلمان باید حداقل 3 سال سابقۀ کار داشته باشد. ازنظر مدرک تحصیلی، فارغالتحصیلان لیسانس به بالا و کسانی که مدرک کاردانی فنیوحرفهای دارند، میتوانند برای گرفتن ویزای جاب سیکر اقدام کنند. البته مدرک تحصیلی فرد باید معادلسازی شود.
تسلط به زبان آلمانی نیز یکی از شرایط مهم دیگر برای متقاضیان مهاجرت کاری به آلمان است که از طریق ویزای جاب سیکر تمایل به ورود به بازار کار این کشور را دارند. برای این ویزا، حداقل مدرک زبان مورد نیاز، سطح B1 آلمانی است. طبیعی است که هرچه تسلط فرد به زبان آلمانی بیشتر باشد، شانس او برای پیدا کردن شغل بیشتر میشود. زیرا میتواند بهتر با کارفرمایان آلمانی ارتباط کلامی و نوشتاری برقرار کند.
اثبات تمکن مالی، یکی دیگر از شرایط دریافت ویزای جاب سیکر است. طی 6 ماه حضور در آلمان و یا تا هر زمان که فرد متقاضی مهاجرت کاری به آلمان توانست کار پیدا کند، وظیفۀ تامین مایحتاج زندگی و سایر هزینههای حضور در آلمان بر عهدۀ خود او است.
در قوانین جدید مربوط به ویزای جاب سیکر آلمان، متقاضی مهاجرت کاری به آلمان میتواند تا زمان پیدا کردن یک کار ثابت مرتبط با سابقۀ کاری و مدرک تحصیلیاش، حداکثر 10 ساعت در هفته کار کند. این قانون جدید برای کسانی که این ویزا را دریافت کردهاند بسیار مفید است. زیرا فرصت این را پیدا میکنند که بهصورت آزمایشی برای کارفرمایان آلمانی بالقوه کار کنند.
مقاله پیشنهادی ——-> مالیات در آلمان
مهاجرت کاری به آلمان از طریق شرکت در دورههای اوسبیلدونگ آلمان
دورههای فنی و حرفهای یا مهارت کاری در کشور آلمان، اوسبیلدونگ نامیده میشوند. معمولاً این دورهها برای افراد خارجی جوانی است که زیر 25 سال سن دارند. حداقل مدرک تحصیلی برای شرکت در این دورهها، دیپلم است که نیاز به معادلسازی دارد. حداقل مدرک زبان آلمانی برای این دورهها B1 اما برای برخی رشتههای حساس که ارتباط مردمی بالاتری نیاز دارند، مانند رشتۀپرستاری یا مراقبت از کودک و سالمند، حداقل مدرک زبان آلمانی موردنیاز C2 است.
متقاضی مهاجرت کاری به آلمان که در دورههای اوسبیلدونگ شرکت کرده، میتواند بعد از گذراندن این دورهها که حداقل 18 یا 24 ماه طول میکشند، برای ورود به بازار کشور آلمان اقدام کند.
یک ویژگی مهم دورههای اوسبیلدونگ این است که در بسیاری از کشورها بهرسمیت شناخته میشوند و برای افرادی که این دورهها را گذراندهاند، دایرۀ پیدا کردن کار، فقط محدود به کشور آلمان نمیشود. دورههای اوسبیلدونگ، به دو بخش نظری و عملی تقسیم میشوند که بخش نظری در مؤسسۀ فنیوحرفهای مربوطه انجام میشود و بخش عملی بهصورت کارآموزی برای کارفرمایان موردتایید آلمانی است.
متقاضی مهاجرت کاری به آلمان که در دورههای اوسبیلدونگ شرکت کردهاند، ماهانه حقوق میگیرد. معمولاً میزان این حقوق، حداقل دستمزد تعیین شده توسط ادارۀ کار آلمان است.
ویزای همراه برای خانوادۀ متقاضی مهاجرت کاری به آلمان
بسته به نوع ویزای کاری که شخص متقاضی مهاجرت به آلمان دریافت میکند، امکان و زمان به همراه بردن خانواده که در اینجا منظور همسر (پارتنر) و فرزندان تحت تکفل او است، متفاوت خواهد بود.
چنانچه ویزای کاری دریافتی از نوع جاب آفر باشد، بسته به قرارداد کاری و موقعیت شغلی، فرد میتواند از همان ابتدا درخواست ویزای همراه (ویزای ورود) نموده و با خانواده همزمان وارد خاک آلمان شود. در حالت کلی متقاضی مهاجرت کاری به آلمان که ویزای جاب آفر دریافت نموده باید سه ویژگی را دارا باشد.
اول اینکه باید اقامت قانونی کشور آلمان را گرفته باشد. دوم اینکه باید ثابت کند از تمکن مالی لازم برای تامین هزینههای خود و خانوادهاش برخوردار است. سوم اینکه باید محل اقامت او در کشور آلمان مشخص و محل اقامتی که در کشور آلمان دارد، برای زندگی او همراه با خانوادهاش مناسب باشد.
توصیه میشود که فرد متقاضی مهاجرت کاری به آلمان که از طریق ویزای کار جاب آفر قصد مهاجرت به کشور آلمان را دارد، در ابتدا خود به تنها برای اخذ اقامت اقدام کند و سپس برای ویزای همراه درخواست دهد. در اینصورت شانس گرفتن ویزای همراه بیشتر خواهد بود.
چنانچه فرد متقاضی مهاجرت کاری به آلمان از طریق ویزای جاب سیکر برای مهاجرت اقدام کند، نمیتواند از همان ابتدا خانوادۀ خود را به همراه ببرد. تنها در صورت پیدا کردن کار و بستن قرارداد، خانوادۀ وی میتوانند درخواست ویزای همراه بدهند. شرایط گفته شده در مورد متقاضی مهاجرت کاری به آلمان که از طریق جاب آفر ویزای کار دریافت کرده، در مورد کسانی که در ابتدا با ویزای جاب سیکر وارد آلمان میشود نیز صدق میکند. البته این شرایط درصورتی در نظر گرفته خواهند شد که شخص کار پیدا کرده و قرارداد کاری بسته باشد.
برای دریافت ویزای همراه، همسر و فرزندان بالای 16 سال شخص باید دستکم زبان آلمانی را در سطح A1 بلد باشند. انجام آزمایشات پزشکی و دریافت برگۀ سلامت جزء پیششرطهای مهم برای درخواست ویزای همراه است. همسر و فرزندان تحت تکفل فرد متقاضی مهاجرت کاری به آلمان باید قبل از ورود به خاک این کشور بیمۀ درمانی شوند.
یک ویژگی خوب دریافت ویزای همراه این است که همسر فرد متقاضی مهاجرت کاری به آلمان میتواند به کار تمام وقت در کشور آلمان مشغول شود و لزومی ندارد که کار او با رشتۀ تحصیلی یا سوابق کار او همخوانی داشته باشد. مدت زمان ویزای همراه، بستگی مستقیمی با مدت زمان ویزای کاری سرپرست خانواده دارد.
مهاجرت کاری به آلمان با بلوکارت
بلوکارت، به افراد واجد شرایط داده میشود و این افراد میتوانند با آن در کشورهای اروپایی کار و زندگی کنند. متقاضیان مهاجرت کاری به آلمان که ویزای کاری جاب آفر این کشور را دریافت کردهاند، جزء افراد واجد شرایط بلوکارت هستند.
پس شرط اول برای دریافت بلوکارت این است که شخص از یک کارفرمای آلمانی جاب آفر دریافت کرده باشد. شرط دوم این است که متقاضی مهاجرت کاری به آلمان که درخواست بلوکارت میدهد، باید در دو سال اول مهاجرت کاری به آلمان در همان شغلی که مبنای درخواست او برای بلوکارت بوده بماند و تغییر شغلی طی دو سال اول ورود خود به بازار کار آلمان نداشته باشد.
مدت اعتبار بلوکارت به مدت زمان قرارداد کاری فرد متقاضی بستگی دارد که معمولاً بین 1 تا 4 سال است. امکان تمدید بلوکارت نیز وجود دارد و درصورتی که متقاضی مهاجرت کاری به آلمان پنج سال در کشور آلمان سابقۀ زندگی و کار (همراه با پرداخت مالیات) داشته باشد، میتواند برای اقامت دائم این کشور اقدام کند.
در مجموع، شرایط دریافت بلوکارت آلمان عبارت هستند از: داشتن قرارداد کاری با یک کارفرمای آلمانی، داشتن مدرک تحصیلی معتبر از یک دانشگاه معتبر و حقوق دریافتی سالانه 56800 یورو )برای رشتههای پزشکی بهجز دندانپزشکی، رشتههای مهندسی و علوم پایه و ریاضیات و رشتههای IT، درآمد سالانه 44304 یورو)
مشاغل پردرآمد در آلمان
در مهاجرت کاری به آلمان یکی از دغدغههای بیشتر افراد این است که آیا شغل آنها جزء مشاغل پردرآمد در آلمان است یا خیر. در حال حاضر، پردرآمدترین مشاغل در کشور آلمان، مشاغل مربوط به کامپیوتر و فناوری اطلاعات و شغل پزشکی هستند. البته میزان درآمد افراد در کشور آلمان، بستگی زیادی به شهری که در آن ساکن هستند، سازمان یا شرکتی که برای آن کار میکنند، میزان تلاش و فعالیت خود فرد و بسیاری از موارد دیگر دارد. بهعنوان نمونه، یک مترجم زبان آلمانی به انگلیسی و بالعکس که در شهر برلین زندگی میکند، بهواسطۀ بازار کار گستردهتر (مجازی و غیرمجازی)، میتواند درآمد بالاتری نسبت به یک پزشک عمومی که در شهر منهایم مطب خصوصی دارد، داشته باشد.
مشاغل موردنیاز کشور آلمان
کشور آلمان یک کشور صنعتی است که در زمینۀ تکنولوژی، بهویژه تکنولوژیهای مربوط به سختافزارهای شبکهای و مخابراتی و همچنین فناوری اطلاعات، جزء کشورهای برتر جهان بهشمار میرود. بههمین دلیل جای تعجب نیست که بیشتر رشتههای مهندسی و فنی در لیست مشاغل موردنیاز کشور آلمان جا داشته باشند.
در مهاجرت کاری به آلمان چه از طریق ویزای جاب آفر و چه از طریق ویزای جاب سیکر، مهندسین با تحصیلات و سابقۀ کاری بالا، شانس بیشتری برای بستن قرارداد کاری با شرکتها و کارفرمایان آلمانی که در زمینههای مختلف صنعتی و تکنولوژی فعالیت میکنند، دارند.
کشور آلمان با کمبود نیرو در زمینههای بهداشتی و درمانی نیز روبرو است. افراد متقاضی مهاجرت کاری به آلمان که دارای مدرک و سابقۀ کاری مفید در زمینۀ مراقبت از کودک، مراقبت از افراد با ناتوانیهای جسمی حرکتی و ذهنی، و مراقبت از سالمندان هستند، شانس زیادی برای پیدا کردن کار در بازار کار آلمان دارند.
مشاغل پزشکی به ویژه در سطح تخصص و فوقتخصص و همچنین بسیاری از رشتههای پیراپزشکی مانند توانبخشی، شنواییسنجی، بیناییسنجی، رشتههای مرتبط با علوم بیولوژی و فیزیولوژی نیز همواره در لیست مشاغل موردنیاز آلمان جای داشتهاند.
چند نکته مهم در زمینۀ مهاجرت کاری به آلمان
میزان تسلط به زبان آلمانی
اولین نکتۀ مهم در زمینۀ مهاجرت کاری به آلمان میزان تسلط به زبان آلمانی است. مؤسسۀ گوته، یک مؤسسۀ آموزشی معتبر است که مدرک زبان ارائه شده توسط این مؤسسه، ملاک اصلی برای سنجش میزان تسلط متقاضیان مهاجرت کاری به آلمان به زبان آلمانی است.
براساس مدرک زبان آلمانی که توسط این مؤسسه داده میشود، پایینترین سطح آشنایی به زبان آلمانی، A1 و بالاترین سطح، C2 است. مدارک سطح B1 و B2، جزء مدارک میانی این مؤسسه به شمار میروند. برای دریافت ویزای کاری جاب آفر و جاب سیکر، داشتن مدرک زبان آلمانی B1 کافی است. اعتبار مدرک زبان گوته برای کسانی که با هدف مهاجرت کاری به آلمان اقدام میکنند، مادامالعمر است.
ارزشیابی و معادلسازی مدارک تحصیلی
نکته مهم بعدی، معادلسازی مدرک متقاضی مهاجرت کاری به آلمان مطابق با سیستم آموزشی کشور آلمان است. برای معادلسازی مدرک تحصیلی، فرد متقاضی مهاجرت کاری به آلمان باید ابتدا به سایت https://anabin.kmk.org/anabin.html مراجعه کرده و ببیند مدرک تحصیلی که دارد، قابلیت ارزشیابی و معادلسازی دارد یا نه. مدرک دریافتی توسط برخی از دانشگاههای ایران، قابلیت ارزشیابی و معادلسازی ندارد.
درصورتی که مدرک تحصیلی فرد متقاضی مهاجرت کاری به آلمان این قابلیت را داشت، با استفاده از مؤسسۀ ZAB (ادارۀ مرکزی آموزش خارجیان آلمان) کار معادلسازی انجام میشود. برای ایرانیانی که قصد شرکت در دورههای اوسبیلدونگ آلمان را دارند، مدرک دیپلم ارائه شده توسط وزارت آموزش و پرورش کشور ایران مورد تایید نیست و فرد متقاضی باید حداقل مدرک فوقدیپلم داشته باشد.
شغلهای پرتقاضا در کشور آلمان
و اما نکتۀ آخر اینکه باتوجه به رشد سریع تکنولوژی فناوری اطلاعات و شبکههای جهانی در بسیاری از کشورها، بهویژه کشورهای پیشرفتهای مثل آلمان، تقاضا برای افرادی که به شاخههای مختلف و مرتبط با این تکنولوژی تسلط دارند، افزایش زیادی داشته است. ازاینرو، علاوه بر رشتههای پزشکی و پیراپزشکی و رشتههای فنی، متقاضیان مهاجرت کاری به آلمان که مدرک تحصیلی یا سابقۀ کاری در زمینۀ فناوری اطلاعات و تکنولوژیهای مرتبط با آن را دارند، شانس بیشتری برای پیدا کردن کار در بازار آلمان خواهند داشت.
همچنین تقاضا برای پرستاران و مراقبین سلامت از جمله کسانی که در حوزۀ مراقبت از کودک، افراد معلول و سالمندان تجربه و مدرک دارند، همچنان بالا است. مطمئناً کسانی که مدرک اوسبیلدونگ این رشتهها را کسب کرده باشند، شانس بیشتری برای پیدا کردن کار در آلمان دارند.
نتیجه گیری
در مجموع، مهاجرت کاری به آلمان یک فرصت خوب برای کسانی است که شرایط ورود به بازار کار این کشور را دارند. میزان تسلط متقاضی مهاجرت کاری به آلمان به زبان آلمانی، مدرک تحصیلی، سابقۀ کاری مرتبط و تمکن مالی از جمله مواردی هستند که توسط کارفرمای آلمانی و ادارۀ مهاجرت آلمان برای تعیین واحد شرایط بودن افراد متقاضی بررسی میشود. همۀ کسانی که با ویزاهای مختلف اجازۀ کار در کشور آلمان را پیدا میکنند، باید قبل از ورود به خاک این کشور، برای دریافت بیمۀ درمانی اقدام کنند.
سوالات متداول
ویزای کاری آلمان، این امکان را فراهم میکند که متقاضیان مهاجرت کاری به آلمان بتوانند بدون ویزا به اتحادیۀ اروپا سفر کنند. همچنین، تمامی اعضای خانوادۀ فرد متقاضی میتوانند از خدمات رفاهی و درمانی و تحصیل رایگان در کشور آلمان بهرهمند شوند.
کشور آلمان، چندین روش برای جذب نیروی خارجی متخصص و کاری به کشور آلمان دارد: ویزای کار آلمان از طریق جاب آفر و ویزای جاب سیکر آلمان
پردرآمدترین مشاغل در کشور آلمان، مشاغل مربوط به کامپیوتر و فناوری اطلاعات و شغل پزشکی هستند.
🔍سوالات خود را درباره مالیات در آلمان از ما بپرسید
درخواست ارزیابی
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست ارزیابی خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
ارتباط با ما
اگر درباره ی این مقاله سوالی داشتید که به پاسخش نرسیدید، متخصصان ما آماده پاسخگویی به شما هستند.