مشاوره رایگان

02128111107

مهاجرت کاری به آمریکا

مهاجرت کاری به آمریکا

مهاجرت کاری به آمریکا

مهاجرت کاری به آمریکا مطلبی است که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت. بسیاری از افراد از سراسر جهان، آرزوی مهاجرت کاری و زندگی در ایالات متحده آمریکا را در سر دارند و به دنبال روش‌هایی برای دریافت ویزا و اقامت در کشور فرصت‌ها هستند. به طور کلی برای ورود به این کشور و داشتن اقامت طولانی مدت در این کشور فرد به پیشنهاد شغلی در سطح عالی و ویزای کاری مناسب دارد. ویزاهای کاری آمریکا از جمله گسترده‌ترین ویزاهای کاری هستند که این مساله نیز به دلیل سیاست‌هایی مانند سیاست رقابتی آمریکا در زمینه اقتصاد جهانی است. اداره مهاجرت آمریکا به منظور رفع مشکلات کمبود نیروی کار تخصصی و غیر تخصصی، سالانه به متقاضیان زیادی ویزای کار اعطا می‌کند. در این مطلب از مهاجرت با ما، با شرایط مهاجرت کاری به آمریکا آشنا می‌شویم.

آنچه در این مقاله میخوانید :

شرایط مهاجرت کاری به آمریکا

برای مهاجرت کاری به آمریکا، متقاضیان حتما باید یک پیشنهاد کاری یا جاب آفر از سوی یک کارفرمای آمریکایی دریافت کنند تا بتوانند برای یکی از ویزاهای کاری این کشور درخواست دهند. دریافت جاب آفر و به تبع آن، ویزای کار آمریکا، در شرایطی خاص شدنی خواهد بود و در زمینه‌هایی که کارفرمای آمریکایی به نیرویی متخصص احتیاج دارد که این نیرو را در آمریکا نیافته است. آن موقع است که کارفرمای آمریکایی می‌تواند در خواست استخدام نیروی اتباع خارجی را ارائه دهد و‌ در صورتی که با آن موافقت شود، او می‌تواند از خارج از کشور نیروی خود را جذب کند. برای دریافت جاب آفر باید به وب‌سایت‌های مختلف کاریابی بین‌المللی و آمریکایی مراجعه کنید و رزومه معتبر خود را برای آن‌ها بفرستید.

قراردادهای کاری معمولا دو ساله است و فرد موظف است که در این دو سال برای کارفرما کار کند. البته کارفرما نیز باید اثبات کند که هیچ نیروی کار آمریکایی برای کاری که او در آن مشغول است، وجود ندارد. برای این کار نیز باید از قبل، شغل مورد نظر را آگهی کرده باشد. سن مناسب برای اقدام از این طریق زیر 40 سال است و فرد باید توانایی انجام کار مورد نظر را داشته باشد. بعد از دریافت پیشنهاد کار، در صورت تایید اداره کار و اداره مهاجرت آمریکا، شما می‌توانید برای مهاجرت کاری به آمریکا و دریافت ویزای خود اقدام کنید. در این روش شما از ابتدا گرین کارت دریافت خواهید کرد.

مهاجرت کاری به آمریکا

میزان حقوق و درآمد شغل‌ها در آمریکا

مالیات و حقوق در آمریکا

زندگی در آمریکا اگر چه از نظر هزینه بالاتر از دیگر کشورهاست، اما سطح حقوق و درستمزد و در واقع درآمد شغل‌ها در این کشور نیز قابل قبول است و افراد با داشتن مشاغل می‌توانند هزینه‌های اولیه و کلی زندگی خود را تامین نمایند. کمترین میزان حقوق در سال حدود 24.000 دلار و بیشترین میزان حقوق در سال حدود 423.000 دلار در نظر گرفته شده است و میانگین حقوقی در این کشور، 94.700 دلار در سال می‌باشد. یعنی به طور میانگین نیروی کار در این کشور ماهیانه حدود 7.900 دلار درآمد کسب می‌کند.

مالیات و هزینه‌‌های کار در آمریکا

مالیات از جمله درآمدهای اصلی دولت آمریکا است. دولت‌ این کشور مالیات دریافتی از مردم را در راستای خدمت‌رسانی به مردم و ارتقای سطح زیرساخت‌های شهری و امکانات اجتماعی استفاده می‌کند. مالیات در آمریکا با عناوین بسیار متنوعی دریافت می‌شود. میزان مالیات دریافتی دولت آمریکا بسته به شغل افراد، میزان درآمد و قوانین هر کدام از ایالت‌های این کشور متفاوت خواهد بود. چرا که کشور آمریکا دارای یک سیستم مالیاتی یکپارچه نیست و هر یک از ایالت‌های آمریکا قوانین نسبتا متفاوتی را برای دریافت مالیات دارند.

مالیات‌های دریافتی دولت کشور آمریکا شامل موارد زیر است:

  • مالیات شرکت ۲۱٪
  • مالیات درآمد شخصی ۳۷٪
  • نرخ مالیات بر فروش ۰٪
  • نرخ تامین اجتماعی ۱۵.۳۰٪
  • نرخ امنیت اجتماعی برای شرکت ۷.۶۵٪
  • نرخ تامین اجتماعی برای کارکنان ۷.۶۵٪

نحوه درخواست برای دریافت ویزای کاری آمریکا

بعد از آنکه سازمان خدمات مهاجرتی و شهروندی امریکا (USCIS) درخواست شما برای اخذ ویزای کاری امریکا را تایید کرد، آن را به نهاد صدور ویزای آمریکا یا NVC انتقال می‌دهد. NVC به محض دریافت این درخواست و تایید آن، یک شماره پرونده به آن اختصاص می‌دهد. هنگامی که تاریخ اولویت متقاضی ویزای کاری امریکا با آخرین تاریخ واجد شرایط مطابقت داشته باشد، NVC به متقاضی دستور می‌دهد که فرم DS 261 مربوط به ویزا، انتخاب آدرس و نماینده را تکمیل کند. پس از پرداخت هزینه‌های مربوطه، NVC از متقاضی درخواست می‌کند که مدارک لازم جهت دریافت ویزای مهاجرت کاری به آمریکا، شامل فرم‌های درخواست، اسناد مدنی و سایر فرم‌ها را نیز ارسال کند.

این نکته را نیز مد نظر داشته باشید که پروسه اداری ویزای کاری آمریکا از نوع غیرمهاجرتی متفاوت بوده و بسیاری از افراد متقاضی مهاجرت کاری به آمریکا، مجبورند در ابتدا برای گرفتن ویزای کاری آمریکا از نوع غیرمهاجرتی اقدام کنند و سپس وضعیت خود را در آمریکا به اقامت دائم تغییر دهند.

جستجوی کار در آمریکا از طریق وب‌‌سایت‌‌های کاریابی

برای یافتن پیشنهاد شغلی در آمریکا و مهاحرت کاری به این کشور باید به وب‌سایت‌های کاریابی این کشور مراجعه کنید و با آپلود رزومه معتبر بتوانید با کارفرمایان این کشور ارتباط برقرار کنید. میزان تحصیلات و سابقه کاری شما، تاثیر مستقیمی در پذیرفته شدن به‌عنوان نیروی متخصص خواهند داشت. از جمله بزرگ‌ترین و معروف‌ترین سایت‌های‌ کاریابی در آمریکا می‌توان به Linkedln و Indeed اشاره کرد. اگرچه سایت‌های Linkedln و Indeed به‌عنوان معروف‌ترین سایت‌های کاریابی در آمریکا تلقی می‌شوند، سایت‌های دیگری نیز در زمینه‌ کاریابی در آمریکا وجود دارندکه عبارتند از:

  • Glassdoor: این سایت در سراسر آمریکا فرصت‌های شغلی بسیاری را در اختیار افراد قرار می‌دهد
  • com: شامل اطلاعاتی درباره برنامه‌ها و مشاغل بین‌المللی برای دانشجویان علاقه‌مند به مهاجرت به خارج از کشور است
  • Learn4Good: شامل فرصت‌های شغلی که تحت برنامه ویزای J1 قرار می‌گیرند. ویزای J-1 از طریق برنامه‌های متنوع تحت نظارت وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا، امکان تبادلات فرهنگی و آموزشی در آمریکا را فراهم می‌کند
  • Dice: شناخته شده به عنوان بهترین سایت برای یافتن مشاغل فنی می‌باشد

هزینه‌های ویزای مهاجرت کاری به آمریکا

هزینه‌های دریافت ویزای کاری آمریکا شامل مواردی همچون هزینه فتوکپی؛ هزینه دریافت مدارک مورد نیاز برای ارائه درخواست ویزای مهاجرت (مانند گذرنامه، گواهی پلیس، گواهی تولد و غیره)، و هزینه‌های مربوط به خدمات سفارت یا کنسولگری ایالات متحده برای مصاحبه ویزای شما. این نکته نیز قابل توجه است که قیمت ویزا امریکا از کشوری به کشور دیگر و پرونده‌ای به پرونده دیگر متفاوت است. علاوه بر این موارد برای خدمات زیر نیز از متقاضیان هزینه دریافت می‌شود و هزینه‌ها به هیچ عنوان قابل استرداد نخواهند بود:

  • تشکیل دادخواست مهاجرت برای کارگر خارجی، فرم I-140، یا اخذ درخواست اشخاص دو رگه امریکایی- آسیایی ، زنان بیوه شهروندان آمریکایی و مهاجران خاص و فرم I-360
  • پردازش درخواست ویزای مهاجرتی کاری امریکا، (فرم DS-260)
  • معاینه پزشکی و واکسیناسیون‌های مورد نیاز (هزینه در سفارت‌های مختلف، متفاوت است)

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کاری آمریکا

برای مهاجرت کاری به آمریکا و اخذ ویزای این کشور به مدارک هویتی احتیاج خواهید داشت که این مدارک باید کامل و معتبر باشند و حتما به زبان انگلیسی، ترجمه رسمی شوند. همچنین به‌عنوان یک فرد خارجی برای اخذ ویزای کاری آمریکا باید این مدارک را به همراه داشته باشید:

  • گذرنامه معتبر که باید برای کل مدت اقامت شما در ایالات ‌متحده و شش ماه دیگر پس از بازگشت، اعتبار داشته باشد.
  • عکس شخص متقاضی
  • شماره رسید که می‌توانید آن را در دادخواست تاییدشده خود برای کارگر غیرمهاجر (فرم I-129) که کارفرمای شما ثبت کرده است، پیدا کنید
  • تکمیل صفحه تأیید درخواست ویزای غیرمهاجرتی خود (فرم DS-160)
  • رسید پرداخت هزینه که ثابت ‌کند شما هزینه درخواست را پرداخت کرده‌اید

برای ویزاهای کاری آمریکا، هزینه درخواست ۱۹۰ دلار است. کسانی که متقاضی ویزای L یا ویزای ترانسفر داخل شرکتی هستند، باید فرم I-129S پر شده (دادخواست غیرمهاجر بر اساس دادخواست L Blanket) داشته باشند. هنگام مصاحبه ویزا باید این فرم را به‌همراه خود داشته باشید. اثبات این نکته که پس از پایان کار در ایالات‌متحده به کشور خود بازخواهید گشت. این امر درمورد انواع ویزاهای کاری به‌استثنای ویزای H-1B و L اعمال خواهد شد. نمونه‌هایی از چگونگی اثبات بازگشت از ایالات ‌متحده شامل موارد زیر است:

  • ارسال وضعیت اقتصادی خود
  • اثبات روابط خانوادگی شما
  • برنامه‌های بلند مدت شما (در صورت لزوم)
  • تعیین مدت اقامت

مصاحبه ویزای کاری امریکا

هنگامی که NVC تشخیص داد پرونده با تمام مدارک معتبر و رسمی مورد نیاز تکمیل شده است، قرار ملاقات و مصاحبه ویزا را برای متقاضی تعیین می‌کند. سپس NVC پرونده را شامل دادخواست متقاضی ویزای کاری امریکا و مدارک ذکر شده در بالا به سفارت یا کنسولگری ایالات متحده ارسال می‌کند که در آنجا با متقاضی برای دریافت ویزا مصاحبه ای ترتیب داده می‌شود. متقاضی، وکیل، و نماینده شخص ثالث، در صورت لزوم، ایمیل‌های قرار ملاقات یا نامه‌هایی (در صورت عدم وجود آدرس ایمیل)، شامل تاریخ و زمان مصاحبه ویزای متقاضی به همراه دستورالعمل‌هایی، از جمله راهنمایی برای دریافت پزشکی دریافت خواهند کرد.

هر متقاضی باید یک پاسپورت معتبر برای مصاحبه ویزا به همراه داشته باشد. همچنین هرگونه مدرک دیگری که از قبل به NVC ارائه نکرده است نیز باید در هنگام مصاحبه همراه خود بیاورد. یک افسر کنسولگری با متقاضی مصاحبه می‌کند و او تعیین خواهد کرد که آیا متقاضی واجد شرایط دریافت ویزای مهاجرتی مطابق با قانون مهاجرت ایالات متحده آمریکا هست یا خیر. همچنین اسکن اثر انگشت دیجیتال فرد متقاضی بدون استفاده از جوهر در روز مصاحبه گرفته خواهد شد.

مهاجرت کاری به آمریکا

ویزاهای کاری آمریکا

ویزاهای کاری آمریکا دو نوع هستند. ویزای کاری موقت که در این نوع ویزای کاری، شخص دارنده ویزا باید پس از پایان مهلت مشخص خاک امریکا را ترک کند و ویزاهای کاری دائمی که این نوع ویزای کاری می‌تواند به اقامت دائم این کشور منتهی گردد. برخی از مهم‌ترین ویزاهای کاری موقت آمریکا عبارتند از:

  • Cw-1: یک ویزای کاری موقت یک ساله است که سالانه حداکثر ۱۲۹۹۹ نفر با این ویزا می‌توانند وارد خاک آمریکا شوند
  • E-1: این ویزا مخصوص کسانی است که قصد دارند فعالیت‌های تجاری از قبیل حمل و نقل، خدمات، محصولات و گردشگری با کشور آمریکا داشته باشند. طول این ویزا ۲ ساله است و قابل تمدید هم می‌باشد
  • E-2: این ویزا مخصوص سرمایه‌گذاری در خاک آمریکا می‌باشد. مدت زمان این ویزا ۲ سال است و حداکثر تا ۲ سال دیگر قابل تمدید خواهد بود
  • H-1B: این ویزا مخصوص کسانی است که پیشنهاد اشتغال به کار از سوی کارفرمای آمریکایی داشته باشند. مدت این ویزا ۳ سال است و قابل تمدید می‌باشد ولی بیشتر از ۶ سال نمی‌توان آن را تمدید کرد
  • H-1C: این ویزای کاری مخصوص پرستاران حرفه‌ای جویای کار در آمریکا است. مدت این ویزا ۳ سال بوده و قابل تمدید نخواهد بود
  • H-2B: این ویزا مختص کارگران موقت است که پیشنهاد شغلی از سوی کارفرمای آمریکایی دارند. این ویزا ۱ ساله است و امکان تمدید تا ۳ سال دیگر را هم دارد
  • H-3 : این ویزای کاری آمریکا مختص کسانی است که قصد گذراندن دوره کارآموزی و یا شرکت در یک دوره‌ی آموزشی را دارند. دارندگان این ویزا اجازه دارند تا ۲ سال در کشورآمریکا بمانند
  • L-1A: مخصوص مدیران اجرایی شرکت‌های مختلف است که ممکن است شعبه یک شرکت آمریکایی باشند و یا مستقلا عمل کنند. چنانچه هدف تاسیس دفتر جدید در آمریکا باشد حداکثر ۱ سال اعتبار دارد و در غیر این صورت ۳ ساله است و قابل تمدید تا مدت زمان ۷ سال می‌باشد
  • L-1B: این ویزای کاری آمریکا مختص کارمندان حرفه‌ای و متخصص است که پیشنهاد شغلی از سوی کارفرمای آمریکایی داشته باشند. مدت این ویزا ۲ سال است و قابل تمدید تا 5 سال است

ویزاهای کاری دائمی

آمریکا سالانه تقریبا ۱۴۰۰۰ ویزای کاری برای اتباع خارجی صادر می‌کند. برای دریافت این ویزاهای کاری، لازم است که اتباع خارجی پیشنهاد شغلی ازطرف یک کارفرمای آمریکایی داشته باشد. همچنین کارفرما باید گواهینامه تایید شده از سوی وزارت کار آمریکا را مبنی بر دو شرط مهم به همراه داشته باشد:

  • برای موقعیت شغلی که قرار است کارگر خارجی استخدام شود، هیچ کارگر آمریکایی وجود ندارد
  • استخدام این کارگر خارجی نباید باعث بیکاری دیگر افراد شاغل مقیم آمریکا گردد

بررسی ویزای همراه برای مهاجرت کاری  به کشور آمریکا

افرادی که با داشتن شرایط اخذ ویزای کاری آمریکا، موفق به دریافت یکی از انواع مختلف ویزاها می‌گردند می‌توانند برای همراهان خود درخواست ویزا داشته باشند. به‌طور کلی در قانون آمریکا، همراه یا وابستگان به همسر و فرزندان زیر 21 سال اطلاق می‌گردد. در ویزا‌های غیر مهاجرتی که به صورت موقتی صادر شده و بعدا به گرین کارت تبدیل می‌شوند، همسر متقاضی اجازه کار ندارد و از نظر اقامتی نیز دارای اقامت موقت خواهد بود. افرادی که از طریق ویزاهای مهاجرتی به آمریکا وارد شده و گرین کارت یا اقامت دائم آمریکا را دریافت می‌کنند، می‌توانند برای همسر و فرزندان زیر 21 سال خود نیز گرین کارت درخواست نمایند.

در ویزاهای مهاجرتی همسر فرد متقاضی نیز اجازه اشتغال به کار خواهد داشت. یکی از مهم‌ترین مسائل برای درخواست ویزای همراه، داشتن تمکن مالی مناسب برای پوشش هزینه‌های زندگی افراد خانواده می‌باشد و لذا متقاضی اصلی کار در آمریکا باید به‌واسطه شغل خود دارای حقوق مکفی برای تامین هزینه‌های زندگی خود و همراهانش باشد.

مقاله پیشنهادی ——-> ویزای کار

نتیجه گیری

موسسه مهاجرتی و مشاوره مهاجرت با ما، با ارائه مشاوره در زمینه انواع مهاجرت‌های تحصیلی و کاری، خدمات اخذ ویزا و مشاوره در زمینه انواع روش‌های مهاجرت‌ را در اختیار شما قرار می‌دهد. مجموعه ما علاوه بر ارائه انواع خدمات مهاجرتی،  شرایط دریافت انواع ویزا را نیز فراهم می‌کند. شما می‌توانید برای دریافت مشاوره تخصصی در زمینه دریافت ویزا و آشنایی با شرایط اخذ انواع ویزاهای کاری ایالات متحده آمریکا، با کارشناسان مجموعه ما در ارتباط باشید و با آن‌ها تماس بگیرید.

سوالات متداول

مشاغل مورد نیاز آمریکا از بهترین روش‌ها برای مهاجرت به این کشور است، چرا که میزان شانس اخذ ویزا را تا حد قابل توجهی بالا می‌برد.

بله در برخی موارد، انواع ویزای کاری آمریکا، متقاضی مستقیما با اقامت دائم وارد آمریکا می‌شود.

از معروف‌ترین انواع این ویزاها مانند ویزای کاری آمریکا، می‌توان به سه نوع O، H و P اشاره کرد.

درخواست ارزیابی

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست ارزیابی خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.

ارتباط با ما

اگر درباره ی این مقاله سوالی داشتید که به پاسخش نرسیدید، متخصصان ما آماده پاسخگویی به شما هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انواع ویزا

رایگان مشاوره بگیر!

اگر میخوای با کمترین هزینه در سریع ترین زمان ممکن با هر شرایطی مهاجرت کنی فرم زیر را پرکن