مشاوره رایگان

02128111107

مهاجرت کاری

مهاجرت کاری

مهاجرت کاری

 مهاجرت کاری یکی از روش های مهاجرتی به کشور های مختلف است که افراد با توجه به شرایط اقتصادی کشور مقصد ، امنیت و فاکتور های مهم دیگری کشور مد نظر خود را انتخاب می کنند.

از ابتدای تاریخ بشری تاکنون و با پیشرفت و راحت‌تر شدن وسایل حمل‌ونقل و بالا رفتن سطح تکنولوژی در جهان، مهاجرت کاری محبوبیت بسیاری در سراسر جهان پیدا کرده و با افزایش فاصلۀ کشورها چه از نظر سطح رفاه و کیفیت زندگی و چه از نظر فرصت‌های پیشرفت شغلی و درآمدی، تمایل افراد برای مهاجرت کاری، روز به روز بیشتر هم می‌شود. تعداد افراد علاقه‌مند به مهاجرت کاری، هم بر روی کشور مبدأ و هم بر روی کشور مقصد (کشور میزبان) اثرات ویژه‌ای دارد.

امروزه با توجه به اینکه برخی از کشورها مانند آلمان با کمبود نیروی ماهر جوان رو به رو شده اند خواهان جذب و استخدام افراد متخصص در زمینه های مختلف هستند.

یک نکته مهم که در رابطه با مهاجرت کاری وجود دارد، هزینه ی کم تر آن نسبت به سایر روش های مهاجرتی مانند مهاجرت سرمایه گذاری ، مهاجرت تحصیلی و… است.

معیار های مختلفی برای انتخاب کشور مقصد وجود دارد، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا بتوانید با آگاهی کامل بهترین انتخاب را برای آینده خود رقم بزنید.

آنچه در این مقاله می خوانید :

مهاجرت کاری چیست؟

رفتن یک فرد از کشور خود به کشوری دیگر که بومی آنجا به‌شمار نمی‌رود، برای دلایلی چون کار، تحصیل، سرمایه‌گذاری و در مجموع زندگی، مهاجرت نامیده می‌شود و مهاجرتی که برای کار در کشوری دیگر انجام شود، مهاجرت کاری نام گرفته است.

عوامل اقتصادی مشخصی در تصمیم به مهاجرت کاری افراد سهم دارند که تمایل برای دریافت دستمزد بالاتر، بهبود شرایط و استاندارد‌های کاری و زندگی، فرصت‌های شغلی بهتر و تحصیل و آموزش به‌روز در حین کار، از جملۀ مهمترین این دلایل هستند.

از عوامل غیراقتصادی مهم اثرگذار بر مهاجرت کاری می‌توان به بحران‌های اقتصادی یک کشور که بر اثر نسل‌کشی، جنگ، بلایای طبیعی و مسائل سیاسی به‌وجود می‌آیند و زندگی و کار را برای ساکنان یک کشور دشوار می‌کنند، اشاره کرد.

عوامل جغرافیایی مؤثر بر مهاجرت کاری افراد

عوامل جغرافیایی در انتخاب یک کشور خاص برای مهاجرت کاری سهم مهمی ایفا می‌کنند. شغل بهتر، دستمزد بالاتر، استانداردهای بهتر زندگی و قوانین مهاجرتی تاثیر زیادی بر روی تصمیم به مهاجرت کاری دارند. نمونه‌هایی از الگوهای مهاجرتی در برخی کشورهای مهاجر‌پذیر نشان می‌دهد که چگونه این عوامل بر تعداد نیروی کار مهاجر در کشورهای مختلف اثر می‌گذارد.

  • اروپا: این نیروی کار مهاجر بود که بعد از جنگ جهانی دوم، نقش مهمی در بازسازی و افزایش جمعیت اروپا ایفا کرد. در سال 2005 قارۀ‌اروپا شاهد یک افزایش جمعیت 1.8 میلیون نفری بر اثر پدیدۀ مهاجرت بوده که دلیل تقریباً 85% از رشد جمعیت اروپا در این سال بوده است. در سال 2010 برطبق آمار ارائه شده، حدود 47.3 میلیون مهاجر کاری در سرتاسر اروپا، کار و زندگی می‌کنند که تقریباً 9.4% از جمعیت کل قارۀ اروپا را در بر می‌گیرد. بیشترین میزان مهاجرت کاری در اروپا، مربوط به کشورهای آلمان، فرانسه، بریتانیا، اسپانیا، ایتالیا و هلند است.
  • ژاپن: کشور ژاپن قوانین مهاجرت کاری سخت‌گیرانه‌ای دارد اما از اوایل سال‌های 1990، مسائلی چون درصد پایین تولد و بالا رفتن سن نیروی کار در این کشور، باعث شد که دولت این کشور در قوانین مهاجرت کاری خود، بازنگری‌هایی انجام دهد. در سال 2008 تعداد مهاجران کاری به کشور ژاپن، 2.2 میلیون نفر تخمین زده شده است. بیشتر مهاجرت کاری به ژاپن از کشورهای کره، چین و برزیل است.
  • مکزیک: بیشتر مهاجرت کاری به کشور مکزیک از مرز گواتمالا و به‌صورت غیرقانونی است. گفته می‌شود که کشور مکزیک در سال 2005، نزدیک به دویست هزار نفر مهاجر غیرقانونی و ثبت‌نشده داشته که بیشتر آنها به کشورهای خود استرداد شده‌اند. خود مکزیکی‌ها تمایل زیادی به مهاجرت کاری به کشور همسایۀ خود یعنی ایالات متحدۀ آمریکا دارند؛ اما با سخت‌تر شدن قوانین مهاجرت از مکزیک به آمریکا برای کار، مهاجرت کاری مکزیکی‌ها با چالش‌های بسیاری همراه شده است. بسیاری از مکزیکی‌ها به‌صورت غیرقانونی در آمریکا کار و زندگی می‌کنند.
  • آمریکا: ملحق شدن به خانواده، فرصت‌های شغلی و نیاز به حمایت‌های بشردوستانه از جمله دلایل مهم افراد برای مهاجرت به آمریکا هستند. گفته می‌شود که در سال 2010 نزدیک به 1 میلیون نفر از سرتاسر جهان موفق به دریافت ویزای کاری و اقامت دائم در این کشور شده‌اند.

مهاجرت کاری به کشورهای مختلف

بین سال‌های 1990 تا 2019 تعداد افراد خواهان مهاجرت کاری در 169 کشور دنیا افزایش داشته است. طی این سال‌ها مهاجرت به 60 کشور و ناحیه از دنیا با کاهش روبه‌رو بوده است که علت آن یا سخت‌تر شدن شرایط مهاجرت به این کشورها و یا پایین آمدن سطح کیفیت زندگی در آنها بوده است. کشور آمریکا با 27.4 میلیون مورد مهاجرت کاری بین سال‌های 1990 تا 2019 در صدر کشورهای مهاجرپذیر قرار دارد. بالاترین تعداد مهاجرت‌های کاری به کشورهای دیگر بین این سال‌ها، بعد از آمریکا و برحسب کشور مهاجرپذیر به شرح زیر است:

  • کشور عربستان با 8.1 میلیون نفر
  • امارات متحدۀ عربی با 7.3 میلیون نفر
  • آلمان با 7.2 میلیون نفر
  • و کشور انگلستان و ایرلند شمالی با 5.9 میلیون نفر

برعکس، تعداد مهاجران کاری در کشوری مثل پاکستان کاهش بسیاری داشته و بین 1990 تا 2019 به 3 میلیون نفر رسیده است.

مراحل مهاجرت کاری

شرایط دریافت ویزای کار چیست؟

به طور کلی نمی توان ترتیب دقیق برای مهاجرت کاری به کشور های مختلف در نظر گرفت اما یک سری مراحل وجود دارد که عموما بین کشورهای مختلف مشابه هستند که در ادامه به آنها می پردازیم.

در ابتدا انتخاب درست کشور مقصد بسیار حائز اهمیت است پس شناخت دقیق کشور مقصد برای مهاجرت کاری در اولویت قرار دارد. سپس باید اطلاعاتی  مانند مشاغل مورد نیاز ان کشور ، درآمد و دستمزد در کشور مقصد ، هزینه های زندگی و… بدست آورید.

مرحلع بعدی ارائه مدارک لازم برای اخذ برخی از ویزاها می باشد که در صورت پذیرش ، دعوتنامه برای شما ارسال خواهد شد و پس از دریافت دعوتنامه می توانید برای اخذ ویزای کاری از طریق کنسولگری کشور مقصد اقدام کنید.

پادکست زیر اطلاعات مفیدی برای شما خواهد داشت ، پیشنهاد میکنیم گوش کنید.

انواع روش های مهاجرت کاری

انواع روش های مهاجرت کاری

مهاجرت کاری از طریق دو روش امکان پذیر است . در روش اول برای مهاجرت ، برای اینکه شما بتوانید یه صورت مستقیم ویزای کار کشور مقصد را دریافت کنید باید یک پیشنهاد کاری از سمت کرفرما و یا موسسه و شرکت داشته باشید. در صورتی که پیشنهاد کاری شما مورد تایید اداره کار و مهاجرت قرار بگیرد می توانید برای ویزای کاری درخواست بدهید.

روش دوم و یا ویزای جست و جوی کار (job seeker) روش دیگری است که می توانید برای مهاجرت کاری از ان استفاده کنید در این روش شما می توانید در مدت زمان مشخصی در کشور مقصد به دنبال کار مناسب خود باشید.

همچنین برخی از کشور ها مانند کانادا ، نیوزلند و استرالیا برای جذب نیروی ماهر دارای یک سیستم امتیازبندی هستند در صورتی که امتیاز مورد نظر را کسب کنید می توانید به عنوان نیروی کار ماهر به آن کشور مهاجرت کنید.

در نظر داشته باشید که با داشتن مدرک تحصیلی مرتبط و سابقه کاری می توانید شانس بیشتری برای مخاجرت کاری داشته باشید.

مهم ترین معیار های انتخاب کشور مقصد در مهاجرت کاری

  • آینده شغلی تضمین شده در کشور مقصد
  • امنیت شغلی
  • چشم انداز اقتصادی کشور
  • توازن زندگی و کار

با نوجه به معیار های گفته شده در بالا و طبق تحقیقات انجام شده کشور های کانادا ، استرالیا ، آلمان  و نیوزلند برای مهاجرت کاری بسیار مناسب هستند.

مهاجرت کاری به کانادا

مهاجرت کاری به کانادا یکی از بهترین روش ها برای مهاجرت به کاناداست،  کانادا یکی از محبوب ترین مقاصد برای مهاجرت کاری افرادی است که پتانسیل کاری بالای دارند . کشور کانادا جزو کشور هایی است که معیار هایی مانند ملیت ، نژاد و.. برای پذیرش افراد در نظر نمی گیرد.

فاکتور های مهمی که برای دریافت مجوز کار در کانادا وجود دارد شامل : سن ، مدرک تحصیلی ، مدرک زبان ، سلبقه کاری است .

افرادی که  دارای سن زیر 30 سال ، مدرک آیلتس بالای 7 ، مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و یا دکتری و سا بقه کاری بالای 2  سال هستند شانس بیشتری برای دریافت ویزای کاری کانادا را دارند.

برای مهاجرت کاری به کانادا شما می توانید از دو روش استفاده کنید . روش اول مهاجرت کار به این کشور از طریق پایلوت آتلانتیک است که مربوط به استان های شرقی کانادا یعنی نیوفاندلند و لابرادور ، نیوبرانزویک ، نوا اسکوشیا و جزیره پرنس ادوارد است که شما باید از کارفا در یکی از این استان ها پیشنهاد کاری دریافت کنید و یک طرح به نام برنامه اسکان ) settlement plan  ) به کارفرما ارائه دهید.

در روش دوم شما می توانید از طریق برنامه های مهاجرت استانی (PNP  ) استفاده کنید . این روش یکی از ساده ترین روش های مهاجرت به کانادا است . این برنامه متناسب با نیاز هلی اقتصادی هر استان است که استان ها دارای مسیر های مهاجرتی ویژه ای هستند که روند اپلای مختص به خود را دارند.

برای مهاجرت کاری از طریق این برنامه ها ابتدا باید از طریق سایت دولت استانی نسبت به پیش نیاز ها و نحوه ثبت نام هر برنامه آگاهی پیدا کنید  سپس در سامانه استانی ثبت نام کنید پس از تاییدیه استانی می توانید برای اقامت دائم کانادا اقدام کنید.

روش های کاریابی در کانادا

  • موسسه های مهاجرتی
  • Job bank
  • استفاده از لیست مشاغل در سایت GC JOBS
  • Job offer
  • Open work permit

 شغل‌های پرتقاضا در کانادا

همان‌طور که گفتیم کشور کانادا یکی از مهاجرپذیرترین کشورها در جهان است، قوانین و آئین‌نامه‌های بسیاری برای پذیرش نیروی کار دارد. یک برنامۀ معروف مهاجرتی کشور کانادا، برنامۀ اکسپرس اینتری آن است که براساس امتیاز عمل می‌کند. ده شغل پرتقاضا در این کشوربه شرح زیر عنوان شده‌اند:

  1. مهندس و طرح نرم‌افزار
  2. سوپروایزر صنایع غذایی
  3. تحلیل‌گر و مشاور سیستم‌های اطلاعاتی
  4. برنامه‌نویس کامپیوتری و توسعه‌دهندۀ رسانه‌های تعاملی
  5. دستیار امور اداری (از جمله دستیار پزشکی و دستیار حقوقی)
  6. حسابدار و حسابرس مالی
  7. آشپز
  8. مدیر رستوان و خدمات مربوط به غذا
  9. مشاغل حرفه‌ای در زمینۀ بازاریابی و روابط عمومی
  10. استاد دانشگاه در رشته‌های مختلف

دستمزد در کانادا

عموما حقوق افراد در کانادا با توجه به ساعات کاری افراد در طول روز ، سابقه کاری افراد ، میزان تحصیلات آنها می تواند متفاوت باشد امام کم ترین میزان حقوق افراد نیز پاسخگوی هزینه های زندگی است.

به طور کلی میانگین درآمد سالانه مردم کانادا 159000 دلار است . قابل ذکر است که حداقل درآمد در هر استان متفاوت است به طور مثال استان هایی ساسکاچون ، منیتوبا ، نیوفاندلند ، نیوبرانزویک کم ترین حداقل درآمد و استان هایی مانند اونتاریو  ، آلبرتا و بریتیش کلمبیا بیشترین درآمد را دارند. 

مقاله پیشنهادی ——->مهاجرت به کانادا

مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت کاری به آلمان

آلمان یکی از قدرت مند ترین کشور های اتحادیه اروپا با وضعیت اقتصادی رو به رشد ، نرخ بیکاری پایین ، کمبود نیروی حوان متخصص یکی از بهترین گزینه ها برای مهاجرت کاری افراد است.

برای مهاجرت کاری به این کشور در وهله اول باید بتوانید ویزای کار آلمان را دریافت کنید.

برای مهاجرت به آلمان از این طریق روش های مختلفی وجود دارد . یکی از این روش ها ویزای جست و جوی کار آلمان است که با این ویزا افراد می توانند به مدت 6 ماه در آلمان اقامت داشته باشند و شغل مورد نظر خود را پیدا کنند.

روش دیگر ویزای موقعیت شغلی و یا job opportunity visa  است . در این روش کافی است که شما از طریق سایت ها و یا منابعی که برای فرصت های شغلی در آلمان وجود دارد موقعیت شغلی خود را پیدا کنید و یا با کارفرمای مربوطه ارتباط برقرار کنید . در صورتی که رزومه شما مورد تایید کارفرما باشد یک دعوت نامه برای دریافت ویزای کار و اقامت برای شما ارسال خواهد شد.

روش سوم برای مهاجرت کاری به آلمان ، blue card یا کارت آبی است که بهترین نوع ویزای کاری آلمان محسوب می شود . برای دریافت blue card   درآمد تایید شده ی شما از سمت اداره کار آلمان باید 4200 یورو در ماه باشد همچنین شما باید قرار داد کاری یک ساله داشته باشید.

 شغل‌های پرتقاضا در آلمان

اقتصاد آلمان در حال حاضر، شکوفایی سریع و زیادی را تجربه می‌کند و تقاضا برای برخی شغل‌ها در برخی حوزه‌ها بسیار بالا رفته است. تنها بین سال‌های 2012 تا 2017، تعداد مهاجران شاغل در کشور آلمان، از 2.88 میلیون نفر به 32.16 میلیون نفر افزایش یافته است. یک ویژگی کار در کشور آلمان، امکان گرفتن ویزای شینگن است که می‌توان با آن در کل کشورهای حوزۀ اروپا، بدون گرفتن ویزا تردد داشت. در ادامه 10 شغل پرتقضا در ین کشور را ذکر می کنیم.

  1. توسعه‌دهنده و برنامه‌نویس نرم‌افزار
  2. مهندس برق و تکنیسین برق
  3. پرستار و مراقب بیمار، کودک و سالمند
  4. مشاور IT و تحلیل‌گر IT
  5. اقتصاددان و مدیر تجاری
  6. مدیر و مشاور حسابداری
  7. دستیار تولید
  8. نمایندۀ فروش و دستیار فروش  
  9. مدیر فروش، مدیر تولید
  10. معمار، مهندس ساخت و ساز
 

مقاله پیشنهادی ——->مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت کاری به استرالیا

کشور استرالیا با وجود وضعیت اقتصادی با ثبات ، نرخ بیکاری پایین و … یکی از مقاصد مهاجرتی فارغ التحصیلان ، متخصصین است.

برای مهاجرت کاری به استرالیا ، کشور استرالیا برنامه های مختلفی به افراد ارائه می دهد برای مثال شما می توانید با داشتن پیشنهاد کاری از کارفرما و یا پیدا کردن موقعیت شغلی مناسب در یکی از ایالت این کشور برای ویزای کاری درخواست دهید.

دولت استرالیا برای پذیرش افراد یک سیستم امتیازبندی دارد که با توجه به آن افراد سنجیده و قبول می شوند. برای پذیرش در برخی از سابکلاس ها باشد حداقل 65 امتیاز کسب کنید.

تحصیلات ، سن ، دانش زبان انگلیسی ، سابقه کاری از مواردی هستند که در امتیاز افراد موثرند.

انواع ویزای کاری استرالیا

  • مهاجرت کاری به استرالیا از طریق نیروی کار برگزیده کارفرما ( سابکلاس 186)
  • مهاجرت به کانادا از طریق حمایت مالی منطقه ای ( سابکلاس 187)
  • مهاجرت کاری به استرالیا از طریق ویزای نیروی ماهر مستقل ( سابکلاس 189)
  • مهاجرت کاری به استرالیا از طریق نیروی ماهر منتخب ( سابکلاس 190 )
  • مهاجرت کاری به استرالیا از طریق ویزای موقت مهارت آموزی ( سابکلاس 407 )
  • مهاجرت کاری به استرالیا از طریق ویزای موقت کمبود نیروی ماهر ( سابکلاس 482 9
  • ویزای موقت فارغ التحصیلی ( سابکلاس 485 )
  • ویزای موقت نیروی کار منطقه ای ( سابکلاس 489)
  • ویزای موقت نیروی کار منطقه ای ( سابکلاس 491 )
  • ویزای موقت نیروی کار ماهر حمایت شده منطقه ای ( سابکلاس 494)

شغل‌های پرتقاضا در این کشور

بازار کار کشور استرالیا، گسترش بسیاری طی سال‌های اخیر داشته است. اما به واسطۀ همه‌گیری ویروس کرونا، برنامۀ مهاجرت نیروی کار ماهر استرالیا در حال حاضر بسته است مگر برای شغل‌هایی که در فهرست شغل‌های موردنیاز این کشور قرار دارند.

البته کشور استرالیا به جز درگیری با ویروس کرونا همانند سایر کشورهای جهان، درگیر آتش‌سوزی وسیع در برخی مناطق خود نیز بوده و در حال حاضر برای بازسازی این نواحی نیاز بسیار زیادی به نیروی کار خارجی ماهر دارد. مشاغلی که در زیر عنوان می‌کنیم، همچنان جزء شغل‌های پرتقاضا در کشور استرالیا هستند.

  1. پرستار دوره دیده
  2. معلم دبیرستان
  3. برنامه‌نویس نرم‌افزار و نرم‌افزارهای کاربردی
  4. برقکار
  5. مدیر ساخت و ساز
  6. نجار و نازک‌کار
  7. مکانیک‌ و آهنگر
  8. لوله‌کش‌
  9. مکانیک موتور
  10. استاد و آموزگار دانشگاه
  11. کارگر صنایع ریخته‌گری و فولادکاری
  12. مشاور حقوق قضایی
  13. مشاور مدیر
  14. دکتر عمومی و بهیار
  15. مدیر در همۀ تخصص‌ها
  16. مهندس عمران
  17. آموزگار دبستان و پیش‌دبستان
  18. نقاش ساختمان
  19. مهندس صنایع، مکانیک و خط تولید
  20. مدیر پایگاه داده و سیستم‌های اطلاعاتی و کارشناس امنیت IT
  21. تحلیل‌گر سیستم‌ها و کسب و کار ICT
  22. آشپز
  23. کارشناس شبکه‌های کامپیوتری
  24. کارشناس تجارت الکترونیک
  25. معلم آموزش استثنائی
  26. کارگر معادن سنگ و کوره‌های آجرپزی
  27. فیزیوتراپیست
  28. مدیر حوزۀ سلامت و رفاه عمومی
  29. کابینت ساز
  30. تعمیرکار کولر و یخچال

 دستمرد در استرالیا

متوسط درآمد افراد سالانه 90000 دلار است که کم ترین میزان 23000 دلار و بیشترین 405000 دلار است.

مقاله پیشنهادی ——->مهاجرت به استرالیا

مهاجرت کاری به نیوزلند

مهاجرت کاری به نیوزلند

نیوزلند جزیره کوچکی در بخش غربی اقایونس آرام هفتمین در شاخص های انسانی و ششمین کشور از لحاظ توازن زندگی و کار است.

برای مهاجرت کاری به این کشور ویزاهای مختلفی وجود دارد که در ادامه به آن می پردازیم .

1- ویزای مهارت های مورد نیاز (  the essential skills in demand)

شما برای اینکه بتوانید در نیوزلند مشغول به کار شوید باید شغل و تخصص شما در لیست نیروی کار ماهر برای بلند مدت (Ltssl ) قرار گرفته باشد.

به طورکلی دسته های شغلی مورد نیاز این کشور عبارتند از : ساخت و ساز ، مهندسی ، خدمات بهداشتی و اجتماعی ، ارتباطات از راه دور ، ICT   ، مهمان نوازی ، گردشگری ، علوم ، تکنسین

این نوع ویزا 30 ماه اعتبار دارد و شما می توانید پس از دو سال برای اقامت این کشور درخواست دهید . قابل ذکر است که با داشتن این نوع ویزا نمی توانید همسر ، فرزند و همراهی داشته باشید و آنها به واسطه ارتباطشان با شما باید برای ویزای خود درخواست دهند.

2- ویزای مهاجران ماهر با اقامت دائم

برای دریافت این ویزا شما باید یک پیشنهاد شغلی از کارفرما داشته باشید همچنین باید بتوانید 160 امتیاز از فاکتورهایی که سیستم امتیازبندی نیوزلند قرار داده است کسب کنید . مواردی که برای امتیاز افراد موثر است عبارتند از : سن ، تخصص و مهارت کاری ، تحصیلات خار از نیوزلند ، تحصیلات داخل نیوزلند ، سابقه کاری ، دانش زبانی و تحصیلات همسر.

با دریافت این ویزا شما می توانید برای همیشه در نیوزلند به کار و تحصیل بپردازید و خانواده خود را همراه خود داشته باشید.

3- ویزای کاری کارآفرینی همراه با اقامت دائم

افرادی که علاقه به راه اندازی کسب و کار در نیوزلند دارند می تواندد با دریافت این ویزا برای همیشه به کار و زندگی در این کشور بپردازند.

شرایط دریافت ویزای کار آرفرینی این است که  متقاضیان باید در حدود 2 سال سابقه خوداشتغالی داشته باشد و 500 هزار دلار نیوزلند در این کشور سرمایه گذاری و حداقل 3 شغل جدید ایجاد کنند.

 برای پیدا کردن کار در نیوزلند می توانید از سایت های کاریابی استفاده کنید .

سایت های کاریابی نیوزلند

دستمزد در نیوزلند

دستمزد افراد در نیوزلند با توجه سابقه کاری افراد ، تحصیلات متفاوت است و به طوری کلی متوسط درآمد در نیوزلند سالانه 97000 دلار نیوزلند است . کم ترین میزان حقوق افراد 24000 دلار و بیشترین درآمد 43000 دلار می باشد.

مهاجرت کاری به انگلستان

 بریتانیا یکی از بزرگ ترین اقتصاد های جهان سالانه مقصد مهاجرت کاری بسیاری از افراد است . بسیاری از ایرانیان گمان می کنند که اخذ ویزای کاری انگلستان بسیار دشوار و یا حتی غیر ممکن است ، باید بگوییم که این گمان بسیار نادرست است و درصورت داشتن شرایط می تواند ویزای این کشور را دریافت کرد.
کشور بریتانیا در حال حاضر تمام افرادی که قصد مهاجرت از طریق کار را دارند از طریق سیستم امتیاز بندی می سنجد. این سیستم برای برطرف کردن تفاوت میان شهروندان اروپایی و غیر اروپایی است.

قابل ذکر است که کارفرمایان بریتانیایی که قصد استخدام افراد را دارند ابتدا باید از سمت وزارت کشور نامه اسپانسری دریافت کنند. 

سیستم امتیازبندی انگلستان :

ویژگیالزامی بودن/نبودن      امتیاز
داشات جاب آفر یا پیشنهاد کاری از سمت کارفرمای تایید شده وزارت کشور      الزامی هست20
موقعیت شغلی متناسب با سطح مهارتی A (دیپلم کالج و بالاتر )      الزامی هست20
دانش زبان انگلیسی کافی      الزامی هست10
حقوق سالیانه 20.480 – 23.039 پوند ( معادل 90% پایه حقوق )      الزامی نیست0
حقوق سالیانه 23.040 – 25.599 پوند ( معادل 90% پایه حقوق )      الزامی نیست10
حقوق سالیانه 25.600 یا بیشتر ( معادل پایه حقوق )      الزامی نیست20
موقعیت شغلی در مشاغلی که با کمبود نیروی متخصص رو به رو هستند      الزامی نیست20
داشتن مدرک دکتری در حوزه مربوط به موقعیت شغلی      الزامی نیست10
داشتن مدرک دکتری در حوزه های علوم پایه ، فناوری ، مهندسی و ریاضیات 10

انواع ویزای مهاجرت کاری به انگلستان

  • ویزای کاری بلند مدت (Tier2)
  • ویزای کاری کوتاه مدت ( Tier 5)
  • ویزای نوآوری بریتانیا ( Tier 1 )
  • ویزای استارت آپی ( Tier 1)
  • ویزای استعداد جهانی (  Tier 1)

برای دریافت ویزای کاری این کشور شرایط عمومی وجود دارد که شما برای اخد این نوع ویزا باید داشته باشید .

شرایط عمومی اخذ ویزای کاری انگلستان

  • داشتن گواهی اسپانسرشیپ
  • شهروند منطقه اقتصادی اروپا و سوئیس نبودن
  • ارائه مدارک مربوط درآمد و حقوق
  • داشتن دانش زبان کافی
  • تمکن مالی
  • دارا بودن پاسپورت معتبر
  • ارائه سابقه سفر
  • نداشتن سوء پیشینه

دستمرد در انگلستان

به طور کلی متوسط سالانه افراد 71000 پوند است . کم ترین درآمد 18000 و بیشترین درآمد 317000 پوند است. می توان گفت که شغل های پردرآمد انگلستان شامل : جراح ، قاضی ، وکیل ، مدیر بانک  و مدیران اجرایی است.

چند نکتۀ جالب دربارۀ مهاجرت کاری طی سال‌های اخیر

  • برطبق داده‌های موجود، افزایش قابل توجهی در مهاجرت کاری به کشورهای G20 (آرژانتین، استرالیا، برزیل، کانادا، چین، فرانسه، آلمان، هند، اندونزی، ایتالیا، ژاپن، کرۀ جنوبی، مکزیک، روسیه، عربستان، آفریقای جنوبی، ترکیه، انگلستان، آمریکا و اتحادیۀ اروپا) در سال 2019 وجود داشته است؛ به‌طوری که مهاجرت کاری موقت و دائم به این کشورها به حدود 12.5 میلیون مورد رسیده است. در مقایسه با نرخ مهاجرت کاری سال‌های پیش به این کشورها، شاهد یک افزایش 10% در این سال بوده‌ایم.
  • افزایش سیر مهاجرت کاری در شش ماهۀ اول سال 2020 ادامه داشته است اما بعد از آن، یک کاهش چشمگیر در شاخص مهاجرت شغلی قابل مشاهده است. تعداد مجوزهای کار برای کشورهای G20، به‌طور متوسط 45% و در ژاپن، کره، آمریکا و استرالیا، بیش از 50% کاهش نشان می‌دهد.
  • اقدامات انجام شده توسط دولت‌ها در کشورهای مختلف جهان به واسطۀ همه‌گیری ویروس COVID-19 نیز اثر منفی بر روی امکان مهاجرت شغلی افراد داشته است.
  • در ارتباط با محدودیت فضاهای کاری بسته بر اثر همه‌گیری ویروس کرونا، ساعات کاری در بسیاری از کشورهای جهان کاهش چشمگیری داشته و بیشترین اثر آن بر روی نیروهای کار خارجی کشورها بوده است.
  • درصد بیکاری مهاجران در کشورهای کانادا، اسپانیا و آمریکا، به علت همه‌گیری ویروس کرونا بسیار زیاد بوده است.

مهاجرت کاری به کشور های مختلف موضوعی است که  به صورت کامل آن بررسی کرده ایم. 

همۀ ما، همانند اجداد نخستین خود، به دنبال یافتن راهی برای بالا بردن سطح زندگی و رفاه خود هستیم. یکی از این راه‌ها، مهاجرت شغلی به کشورهایی است که سطح رفاه عمومی و کیفیت زندگی بهترین نسبت به کشور خودمان دارند. اما برای این کار، نیاز به بررسی، برنامه‌ریزی و صرف وقت است. برای شروع یک زندگی کاری جدید در یک کشور جدید و استفاده از فرصت‌های کاری که پیش‌رویمان قرار خواهد گرفت، لازم است همۀ عوامل پیرامون خود و کشور موردنظر را بسنجیم و سپس اقدام کنیم. 

مقاله پیشنهادی ——-> مهاجرت کاری به قطر

نتیجه گیری

پیشنهاد می کنیم که قبل انتخاب و مهاجرت از یک موسسه مهاجرتی و یا مشاور راهنمایی بگیرید و موسسه حقوقی و مهاجرتی مهاجرت با ما با داشتن تجربه ها ی بسیار زیاد می تواند به شما کمک کند . برای دریافت اطلاعات بیشتر با مشاوران ما تماس بگیرید.

سوالات متداول

استرالیا ، کانادا ، آلمان ، چک ، هلند ، نروژ ، نیوزلند از بهترین کشور ها برای مهاجرت کاری هستند . اما در حال حاضر کانادا به دلیل کمبود نیروی متخصص بسیار گزینه ی مناسبی است.

چه معیار های برای انتخاب کشور مقد در مهاجرت کاری مهم است ؟

کشور های کانادا ، استرالیا ، نیوزلند از مشهور کشور هایی هستند که از سیستم امتیازبندی استفاده می کنند و عواملی مانند سن ، تحصیلات ، سوابق شغلی ، و دانش زبانی بر روند امتیازگیری افراد موثر است.

بله . اکثر کشور ها برای موافقت با اپلای شما از شما می خواهند که سابقه شغلی مرتبط داشته باشید همچنین از آنجایی که برای اپلای به اکثر کشور ها جاب آفر نیاز است پس لازم است که این ارتباط بین سابقه کاری و رشته تحصیلی شما وجود داشته باشد تا با اثبات تخصص و مهارت خود شانس بیشتری برای دریافت جاب آفر داشته باشید.

  • ارتقاء رزومه شغلی
  • درآمد بیشتر
  • آشنایی با فرهنگ های مختلف
  • یادگیری مهارت های شغلی متفاوت

خیر . برای دریافت ویزای کار در اغلب کشور ها باید مدرک زبان متناسب داشته باشید.

درخواست ارزیابی

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست ارزیابی خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.

ارتباط با ما

اگر درباره ی این مقاله سوالی داشتید که به پاسخش نرسیدید، متخصصان ما آماده پاسخگویی به شما هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انواع ویزا

رایگان مشاوره بگیر!

اگر میخوای با کمترین هزینه در سریع ترین زمان ممکن با هر شرایطی مهاجرت کنی فرم زیر را پرکن